Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://pc.ign.com/articles/160/160629p1.html
"Lasting Appeal
I can't see wanting to play through the game by myself again. Battle.net will help out a little bit...when it gets fixed, but playing through this game in a slightly different way isn't very appealing"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Jól át.szta az embereket az Blizzard is.
Nem is értem mit kellett ezen fejleszteni bedobták a régi kis script átir pár dolgot és mehet is. Fast money no support
Ami szerintem is elég nagy blama, ahogy az is hogy pl. tegnap, azaz vasárnap délután-este több órára leállt az egész rendszer, de ez nem hiszem, hogy sokat levon a játék érékébõl.
Eddig csak olyanoktól láttam negatív kritikát akik megvették a hype miatt, azt sem tudták mi az a Diablo, vagy Diablo2, végigrohantak rajt 10 óra alatt normálon, és megkérdezték, hogy ennyi?
Nekem volt 16+ óra úgy, hogy nem olvastam végig a dialógusokat viszont felderítettem mindent. És azt kell, hogy mondjam, hogy a Normal nehézség könnyûre siekrült, sõt még az Nithmare sem nehéz de ott már jobban megmutatják a képességeiket az ellenfelek. Az igazi kihívás meg inkább Hell vagy Inferno.
Hogy ez mennyire jó megoldás, hogy többször végig kell játszani a játékot az egy másik kérdés. De minden storynál újra generálja a térképek egy részét, újabb eventekkel találkozhatsz, újabb fegyverek és felszerelések esnek és egyre nehezedik a történet, majd elérsz odáig, hogy rá leszel szorulva a társakra, mert több emberrel lehet csak eredményesen haladni.
És akkor még mindig csak 1 karakterrel játszottál az ötbõl...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
- "Graphics - Woah. One of the biggest developers in the world can't even deliver a game that looks half decent."
- "You'd think that Blizzard wouldn't make a game this bad after working on it for so long..."
- "No customizable characters? That's so 2000. This game is based on loot, and you want characters where that loot looks pretty on."
- "contrary to the hype surrounding the recent re-emergence of the "triple-A" series Diablo, this one falls short in terms of storyline, gameplay and user convenience when put next to its predecessor Diablo II."
- "Don't waste your time and money on this game. It's not even close to Diablo 2 or even Diablo 1. Blizzard is just trying to use it's famous title to milk customers."
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
azt hiszem ez mindent elmondt rólad és a véleményedrõl 😊
How much can you take,before you snap?
Ott van a guest pass, próbálják ki, ha bejön vegyék meg, ha nemjön be akkor skippeljék. Ennyi a történet.
"Its overly simplified to the point where you could most likely teach a chimpanzee to play it."
xD
Május 15-én nem tudok belépni, amikor 5 millióan akarnak játszani SZAR VAGY BLIZZARD, 0.
Nem lehet szemszínt állítani MIEZASZAR? 0.
ONLINE KELL LENNI? MICSODADOLOGEZ? 0.
Ezekután a 2000 kábé ugyanilyen szinvonalú lehet.
Amúgymeg:
nono, 4.500.000 player NEM vette a fáradságot, hogy kitöltse a 9-10-et!
Þór vígi þessi rúnar
Isten ments a gamersajto fizetett cikkeire alapozni, sose kivanok ilyet senkinek sem. Ott a guest pass, amely ingyen van, es kb megmutatja, mit is tud a jatek - igaz mindenbol csak egy kicsit kap igy a jatekos, de alapnak jo lehet.
"So im 7 hours into the game, and its not as good as everyone said"
"You have got to be kidding me, Blizzard. I've been waiting for this game for years and now I can't even play it." (may 15)
"Always online-DRM and then no capcity to handle all pre-orders and known retail and digital sales?"
"Constant connectin to the internet? Are you joking? This is absurd and bad for so many reasons. "
"No customizable characters? That's so 2000."
Köszönjük emese!
Þór vígi þessi rúnar
1.) A játék messze elmaradt a zseniális 1. résztõl.
2.) Tornyokban állt a játékboltokban, nem fogyott el, értelmetlen volt a hiszti.
How much can you take,before you snap?
Inkább adok 2000 fikázó véleményére mint 5 millióéra aki játszik vele.
<#wilting>#wilting>
Þór vígi þessi rúnar
Aki a mai világban kidob komoly összegeket egy ilyen minõségû játékra, az magáért beszél. Azt pedig nem értem, hogy nyírhatta ki magát a metacritic, amikor ezek játékosok véleményei, nem pedig (konkurensnek által) fizetett újságírókéi. Mellesleg elég reális vélemény tükröznek a hozzászólások.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii/user-reviews
Elsõ legendary:Lacuni Prowlers
Vettem 150K-ért egy 370-es sebzésû kést manaregennel meg 14% IAS-sal.2800dps-rõl igy felmentem 6100-ra.Hell act 2.
Találtam egy érdekes dolgot,amivel lehet szoptani a nem teleportáló,mortaros mobokat,szûk helyen,mint a csatorna...Van a játékban egy Boneweave Hauberk nevû item,aminek COLLISION RADIUSA van!Ami azt jelenti,h kikerüli mindenki,nem tudsz beleállni..Tehát lepakol mindenki 1-1-et v 2-3-at amennyit akar keresztbe,oszt sok szerencsét annak aki át akar jönni rajta.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
De azt nézzük hogy több helyen júniusban lesz csak újramegjelenés, akkor lehet megérné... na meg a futár is +1000 ft. akkor így 2k-t bukol.
In space no one can hear you scream.
anti hero
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Þór vígi þessi rúnar
Köszi skacok, elõre is!!!
vagy csak béna vagyok.
MadWolf#11626
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Elõre is köszönöm a válaszokat!
D.
MadWolf#11626