Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Az efféle fogyasztói kultúra miatt tart ma itt Magyarország :/

Ne mondd, hogy nyitsz egy USD számlát és arról nem tudod 60-ért megrendelni...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tatyla
drágaszágom

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Zsoltika 007
Ip címed alapján be határolja melyik országban vagy.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Atisz
Ez egyébként a világ vicce...

Amikor 1999-ben bevezették az EUR-t nagyjából azonos volt az árfolyama a dollárral. Azóta a dollár rengeteget bukott, de ez a butaság a mai napig megmaradt hogy USD=EUR.
A fogyasztónak kell észnél lennie, mert a felületes embereken lehet a legnagyobbat kaszálni.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Zsoltika 007
Régió alapján dönti el a rendszer hogy mivel fizetsz. (bnet is meg pl a steam is) Nem kívánságmûsor.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

*Metacritic fejléct jelent a topic

A tpoic címbe rpg van megadva és úgy is néz ki. Nyilván nem egy Witcherhez hasonlítható stílusban ez igaz.

Atisz
Soha nem volt az, bár annak is felfoghatjuk. Igényes RPG a javából, de mûfajilag közel áll a Diablóhoz.

Mephike
Elmondtad, amit akartál, tudomásul vettük, hogy neked nem tetszik a játék, de most már kár szítani a tüzet, kezd olyan lenni a dolog, mintha szembe széllel vizelnél...

elitehun
a steamen is igy van
Atisz
Hát a dollár 242 Ft most, az EUR 309. Csak 4020 Ft-ot buktál.
Ezért nem szabad EUR-s bankszámláról dollárban meghatározott cuccokat rendelgetni.

De többet nem mondok, mert kiderül, hogy troll vagyok 😊

Zsoltika 007
Alapvetõen nem lenne baj azzal amit csináltál. Csak jelen esetben az amcsi kölkök elárasztották a metacritic-et és "Csakazértis mert nem tudtam játszani az elsõ napon mert lehalt a bnet" lepontozták a gamet. Ezt már kb 10x kitárgyaltuk és meg is beszéltük hogy az ottani pontszám csak trollkodás. Ehhez képest te megjöttél és nyomtad hogy a metacritic az úristen és õk jobban tudják mert 1 millió légy nem tévedhet.... Magadat járattad le ezzel.

PiszkosFred
Legalabb ne keverd ossze a stilusokat, ennyi erovel hasonlithatnad a guitar herohoz is. Szerintem most fejezd be, kezd ongol szagu lenni a dolog.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Zsoltika 007
A witcher mióta is hack n slash?

Srácok miért van az, hogy hellen keveset droppol nekem?? pedig mindent felforgatok ... SK már halott õ se dobott semmi érdemlegeset....

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Atisz
Hát ha troll az, aki belinkel egy elég nagy mintával rendelkezõ véleménycsokrot, akkor elismerem, hogy vétkeztem és valóban troll vagyok <#taps>

Blizzardnál 60$=60Euro

ezt nem tudom mi alapján csinálják sajnos, de nem volt választásom, hogy dolcsi vagy euro 😊 Lehet, ha amerikai címet írok, be dollárral számol? 😄
Atisz
Korrekt. Számomra már a 2. rész is visszafejlõdés volt ez meg pláne. El lehet vele játszogatni, de pl. egy Witcher után ez a játék nevetséges.

Zsoltika 007
Aki trollnak áll, ne csodálkozzon ha annak is hívják..

Azért a metacritices 4.0 users vélemény engem meglepett, ez tipikusan az a játék amit elsõsorban a rajongói vesznek. Engem spec nem érdekel és nem is veszem meg mondjuk nem is fikázom, meglepett a grafika szintje de legyen ez szubjektiv. De így meg agyon erõsen üt a 4.0-ás átlag. Utoljára a DA2 húzták így le de azt se ennyire.

McHaals
hmm, ha nekem nem tetszik egy játék (elég sok ilyen van mostanában sajnos), akkor biztos, hogy nem keresem meg a fórumát, és írom be, hogy nem jó, ne vegye meg senki...
egyszerûen elkönyvelem, hogy dejó, hogy nem fizettem érte 😄
amiért viszont fizetek, azt elõtte kipróbálom / megnézem / utánaolvasok. eddig egy játékot vettem meg látatlanban, az a WOW volt, de azzal meg évekig játszottam utána.

MadWolf#11626

Carlos
Tényleg!
Küldjük ki a 8kerbe egy szerintem a cigányok hülyék mert nem fehérek/magyarok táblával és nézzük meg mi lesz.

Þór vígi þessi rúnar

Én örülnék neki ^^

Atisz
Ó köszönöm a troll megszólítást, ami általában a legnagyobb kocka szájából hangzik el elõször ha a véleménye nem azonos valaki máséval.
Azt nem értem, hogy ha annyira tetszik a játék akkor miért baj, ha más leírja a tiedétõl eltérõ észrevételeit? Nem erre való a fórum?

Troyan
Van guest keyem, akit érdekel.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Zsoltika 007
Hát nemtom. Szerintem jó lett. Vannak hiányosságai, de azért hozza amit kell. Én ezt vártam, és ezért fizettem. Lehet lázongani, de az eladott darabszámok és az elégedett kommentek is bizonyítják hogy nem lett ez annyira elfuserált mint ahogy te próbálod beállítani. Persze vannak elégedetlen emberek, de ezek midig is voltak és lesznek.

Inkább reggeljetek és értékeljétek itt: Diablo 3 😄

Mephike
Sosem értettem azokat az "embereket", akik bejártak egy fórumra, és megpróbáltak az ottani rajongóknak elmagyarázni, hogy amit õk valójában szeretnek az rossz/vacak/értéktelen/xar, stb.
Szerintem aki volt bétázni, az tudta, hogy mit fog megvenni. Aki kiad 15k pénzt a játékért, az körbenézett elõtte. Miért kell kedves kis troll barátom az észt osztani? Mindenki, aki meg akarja a jövõben venni ezt a játékot, az számtalan módon meggyõzõdhet a játék milyenségérõl.
Igen, vannak és még jó darabig lesznek is hibák. De a játék jó, élvezetes, és leköt. Az, hogy ez nálad nem áll fent már egy másik történet. De akkor sem kellene a tér közepére kiállni és azt azt ordibálni, hogy hülye mindenki, aki nem veled van...

Atisz
Az elég paradox lenne, ha ezután megvenném a játékot, nem? 😊
Vállalom ezt a véleményem: a játék színvonala jó 6-8 évvel van lemaradva és a minõségbeli firtatása indokolt.

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Troyan
Jesszus ezek megkora baromságok. Miért akarnak multi fps-t csinálni diablo-ból? Hihetetlen.

Atisz
Akkor mondhatnám, hogy "gratulálok Emese", de inkább jó játékot kívánok.

BaLeeX
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor átváltozik akkor mindig megjelenik egy zöld kör a földön onnan kotródni kell, be kell osztani a potikat, hogy ha mérget fúj akkor utána fel tudd magad gyógyítani, meg be kell osztani a gyógyító vackokat amit néha dobál és jó ütemben felszedni õket. Ennyi a titka. Van amikor olyan mérgezéshullámot indít, hogy nem tudod kikerülni sem az mondjuk általában halál.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Carlos köszi 😊 Erre nem is gondoltam 😄
Kicsit rápihenek aztán csak a taktikán múlik 😛
Nem, te egybõl személyesítést írtál:
"Aki a mai világban kidob komoly összegeket egy ilyen minõségû játékra, az magáért beszél."
Majdnem rosszabb, szóval szaladj és vedd meg 😊
Atisz
Karakterenként 10 Ft-ot kapok...

Te jó ég.

Carlos
iPon Collector's Edition.

Þór vígi þessi rúnar

Atisz
Azt meg hogy? $60 az ára mindenhol. EUR-ért vetted?

Egoraptor
Átváltozik, a pálya legszélén kell futkároznod, ki lehet kerülni minden csapását. Amikor robbantgat össze vissza a padlón akkor kell figyelni jobban, de azt is elkerülhetõ mind.

Amúgy meg mondjuk 6 millió eladottból 2ezer fikázás = 0,00003%
jó alap lehet..
mondjuk van még 20.000 aki nem írja ezt ki, akkor máris 0,0003%-nál jár.
Asszem kb. ennek annyi alapja lenne, mint amikor 10000-bõl 3 ember azt mondja, hogy utálja a pizzát..

Carlos
balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk-balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk-1-balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk-2-balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk--HEAL-balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk-balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk-4-balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk--3-balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk-balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk-HEAL-balkliKk-balkliKk-balkliKk-jobbklikk-1...stb

Þór vígi þessi rúnar

Troyan
Indíts monkot. 😉

PiszkosFred
Nem, te bedobtal egy "hajra fradi" ujsagot az ujpesti b-kozepbe, aztan csak a vallad rangatod, hogy te csak olvasnivalot hoztal... Ravasz, remelem valaki jol megfizeti a munkad.

Atisz
Nekem az sem tetszett, igaz én az 1. részhez viszonyítottam a játékot.
Az újszülöttnek pedig minden vicc új 😊

Spoilerben leírna valaki 1 jó taktikát BELIAL megölésére? Lehet fáradtság így 5-6 óra játék után, de állandóan meghalok (bosszantó, sokszor 1 csapásra leveszi az életemet). Wizard-dal tolom, 24-es szintû a karim.
Carlos
Annyit megért... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Atisz
De ugye nem haragszol, ha most nem rohanok le megvenni, csak hogy számodra is megfelelõ legyen a véleményem? 😊
Figyelmedbe ajánlanám, hogy nem kritikát írtam a játékról, csak ajánlottam egy linket, ahol kritikákat lehet vele kapcsolatosan olvasni.

PiszkosFred
Errol szol a zeneipar, a filmipar, a kerteve, a munkad, a csaladod, minden, egy onmagat ismetlo ciklusrol. Nincs uj a nap alatt, a kerdes mindig az, hogy az ember megtalalja az ot szorakoztato reszt es arra koncentral, vagy ragja a kefet es puffog. On dont.

Carlos
Elolvastam 10-et... kábé ennyire érdekel. Én 22.6K-t költöttem a játékra és az az 50 óra amit eddig beletoltam kurva jó élmény volt.

Þór vígi þessi rúnar

Maak
na ezt vettem 999 aranyert 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774