78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Tomi13 #44223 Mennyi idő most kifarmolni 1 millió goldot? Lent valaki írta hogy már 2000 ft/1m alatt van az ára,gondolom ez folyamatosan süllyedni fog. Ha lemegy mondjuk 1500ft-re és ott fog stagnálni,és mondjuk két óra alatt szed össze ennyit az ember akkor lehet 750ft-s órabérrel számolni,szóval rmah ide vagy oda,nem lesz ez nagy buli aki ezzel akar kereskedni szerintem. -
tibe #44222 Áhh vennem kell egy ilyen auth-os szart, mert persze Symbian S60-ra már nem elérhető a telós auth..... Samsung I8910HD-m van. Ezért nem fogom lecserélni, jó kis teló. -
Két gombnyomással, ahogy eddig is.
-
Biztos lesznek itt is páran akik megpróbállak majd az elején
berakni pár zsíros cuccot sokért. Csak annyi lesz a különbség
hogy itt nem veszik majd meg. Szerintem.
De ne legyen igazam.
-
Andrews2007 #44219 És a Paypalról hogyan transzferelhetjük az RMAH-ból szerzett pénzüket pl a Mastercard kártyára? -
Persze. Szépek azok a számok, hogy Kripp eladott 2 szart 250 dolcsiért (58K huf most * 2 = 116K), de eu-ra ez nem nagyon lesz jellemző. Hacsak nem a dubai-osok is eu szerveren lesznek és lemákol valaki valami gazdag hülyét. -
maross #44217 az a havi 150k mo-n nem sok embernek fog bejonni. -
Oké urak, ez teljesen valid dolog, valós számokkal, mely 2012-re vonatkozik.:
"Évi 5 millió forintig nem minősítheti üzletszerűnek az ingó értékesítést az adóhatóság. Természetesen az ingó értékesítést be kell vallani, tehát személyi jövedelemadót fizetni kell. Eddig sokan úgy gondolták, hogy egyáltalán nem kell adózni. Adózni kell, s mivel a vaterán jellemzően használt ingóságokat adnak el, aminek a beszerzési ára nem meghatározható, ilyenkor a bevétel 25 százaléka a jövedelem. Ezután kell fizetni 16 százalék szja-t. Évi 800 ezer forint bevételig (200 ezer forint jövedelem) az adót nem kell megfizetni. Például ha valaki használt ingóság eladásából 1,8 millió forint bevételre tesz szert. Ebből a jövedelem az 1,8 millió 25 százaléka: 450 ezer forint. Ez után a 16 százalék adó 72 ezer forint. Ebből 32 ezer forintot nem kell megfizetni. Tehát az 1,8 millió forint ingó értékesítés után 40 ezer forint szja-t kell fizetni. Ezt viszont kötelező!. Ha valaki nem vallja be az ingó értékesítést, akkor 50 százalék adóbírságra és késedelmi kamatra is számíthat." -
Tomi13 #44215 Meg lehet mindent oldani,mint ahogy az online pókeresek is megoldják. Bár feltételezem hogy tárgy,gold adás-vétellel D3-ból eu szerveren senki nem fog megélni. -
A bank jelezheti az apeh-nek, hogy gyanús pénzmozgás van a számlán. Ez kábé havi 150K felett van.
De a legegyszerűbb. Nyitsz egy bankszámlát a kajmán szigeteken, vagy akárhol külföldön, kérsz egy domborkártyát hozzá, arra kéred a bevételt. És szépen leveszed a kártyáról a pénzt egy autómatánál.
Problem Solved. -
-
Elméletileg igen...
Ha a bankkártyádra kerül a pénz (magyarországon vezetett folyószámlára) és vagyonosodási vizsgálat indul ellened és megbasznak.
(ha az ilyen éves bevételed nem haladja meg a 100.000 Ft-ot, akkor az nem érdekel senkit)
Gyakorlatilag nem vallja be senki. -
Nem kell, csak ha nagyon akarsz nekik fizetni.
Bankszámládon lévő forgalmat csak akkor kérhetik le
ha nyomozás folyik utánad. -
A dubai ifjak eu szerveren lesznek?
-
BetonK #44209 És az APEH-nak be kell vallani az RMAH-ban eladott itemekből befolyt összeget:)? -
Nem. -
Tomi13 #44207 Sms protect csak akkor kell ha ki akarod kérni paypalra a lóvét,az meg szükséges a pénzmozgatáshoz. -
Igen, ebből 2 sms/auth megvan 2 perc alatt, ha van paypal-od
akkor az is 1 perc. Össz: 3 perc.
Ha nincs paypal akkor vagy esetleg dombornyomott bankkártya
akkor lényegesen több. -
+1
-
tibe #44204 Na akkor hogy tisztán lássak, RMAH-hoz kell auth. is és sms protect is. Ráadásul ha ki is akarod venni a zsét amit kapsz az eladott cuccokért akkor paypal is kell. Jól látom? :) -
maross #44203 2000 alatt van 1M gold ara, de ha tudtok 1800-nal olcsobbat, szoljatok :) -
tibe #44202 Az sms-t ki fizeti? Rád terhelik? -
Tomi13 #44201 Ja közben megnéztem a progame weboldalát,fel van tüntetve az árváltozás joga, úgyhogy ne legyen igazam,de ott is inkább 14-15k körüli árra számíts
-
sata75 #44200 nem azt mondtam, hogy nem számít:) de akkor is maradok a kisfröccsnél:))) -
tibe #44199 Ó de meg van ez bonyolítva.... Köszi! -
tibe #44198 Én inkább eliszom a 2 ezer ft-ot és farmolok 1 misit kb. 4 óra alatt.... -
Tomi13 #44197 Szia
Azt olvastam, hogy authentikator kell az rmah használatához (ez lehet vmi okostelefonos szoftver is) viszont ha paypal-t is használni szeretnéd akkor authentikator + sms protect is kell. -
Az sms protect nem véd meg attól, hogy feltörjék az accod. Az csak arról informál téged, hogy módosították a jelszavad. Az sms 10 perccel később jön, csak szólok, mert próbáltam. -
Hát, van akinek számit...
Gondolkodj úgy, hogy 2000 Huf-ból meg egy kicsiből veszel 1 millió goldot. -
Tomi13 #44194 Inkább az a kérdés, hogy valóban megkapod-e 12k huf-ért ha megérkezik a szállítmány,mert eddig az összes bolt nekem 14-15k ért mondta az árát az új szállítmánynak. Persze ha az előrendelésbe nem írták bele hogy fent tartják a jogot az árváltozásra akkor nem lesz gond,de ha igen... -
Igen attól tartok még vagy 5 napot várhatok rá, lehet addig eliszom a különbözeti árát, hogy jobban teljen az idő. 
De komolyra fordítva a szót, jó lenne az a guest pass addig.
-
tibe #44192 A Bnetes sms protect is jó lesz az RMAH-hoz? Ott a küldött sms-ek árát rám terhelik, vagy állja a Blizz? :) -
sata75 #44191 ha ma rendeled azt a héten már nem kapod meg. 2000huf az meg nem olyan nagy pénz már sajnos, kisfröccsöt is max 25db-ot kapok érte:((( -
Nem fizettem még ki mert kiszállításra kértem, útiköltségben így jövök ki jobban.
A gond az, hogy ha ma megrendelem másik helyen azt hétvége előtt vajon szállítják e (csüt délelőtt van)? Mert ha nem ugyan ott vagyok csak 2e mínuszban.
Ezért lett volna jó ha hamarabb észreveszem ezt, akkor valszeg kifizettem volna +2e-t. :D -
maross #44189 Mondjuk ha nem lenne 10-11 oras munkam napi 2 ora utazassal, az nagyban segitene :D -
Meg másik x millió embernek :) -
maross #44187 Ez a terv :D -
torma1 #44186 Hmmm. Ha valaki ügyesen csinálja megszedheti magát a valós pénz eladásoknál. Simán visszajönne az ára. :) -
Max nem mész el érte.
x napig félrerakják (szerintem) és ha ezidő alatt nem mész érte eladják másnak. Lehet, hogy felhívnak, hogy mivan, de olyankor aszondod, hogy megkaptad olcsóbban máshol.
Ha már kifizetted akkor más tészta, akkor nem adják vissza a pénzed és kénytelen vagy ott megvenni. -
gosumofo #44184 ha nem fizettél még érte akkor 2 szavas email kell