78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Persze, nem mondtam, hogy nem fog pörögni, de az itemek nagy része centekért fog menni, egy egy ritkaság pedig 10-20 euróért. -
gosumofo #44262 f2p játékokban is tonnaszám veszik a lófasz lufikat amik semmire nem jók csak magadra aggatod -
Szerintem meg egész biztos, hogy Blizzard kifog találni valamit, hogy pörgesse a RMAH-t. -
RMAH kb. pont olyan, mintha a moziban felajánlanák, hogy dupla jegyárért levetítik neked a film utolsó 5 percét a csattanóval. :D
Ki akarja végigszenvedni a filmet, nem? :)))
-
Sztem további gond, hogy normális content hiányában az lesz a játékosok endgame-je, hogy rmah-ba farmolja a cuccokat. A gond csak az lesz, hogy mivel mindenki eladni fog, senki sem fog vásárolni. -
Felejtsétek el, hogy ebből majd pénzt lehet keresni.
Olyan infláció lesz a túlkínálat miatt, hogy bődület.
Nem véletlenül számol a blizzard fixen minden eladott item után. :D -
Szánalom rmah szar lett ez a játék. -
Susarc #44256 1000? több lesz az best in slotnak 250/euro darabja:D:D -
gosumofo #44255 nem? kokaint veszek a bevételből és máris megvan a szórakozás -
Pl. valaki beruház abba hogy tudjon farmolni amit aztán eladhat.
Viszont ekkor már nem a szórakozás kedvéért játszik az illető. -
Ry0K3N #44253 rinyálnia fórumon hogy 1000 eurót ráköltött a cuccaira és 2 hittelik act 4 infernón -
Skill #44252 a jobb cucc. -
Tomi13 #44251 Én meg azon tűnődöm, hogy valaki megveszi a játékot, eléri a lvl60-at, majd a rmah-n bevásárol a legjobb cuccokból akkor őt mi fogja még vonzani a játékba, mi lesz még a célja? -
Ry0K3N #44250 A gaming communityt csak diktatúrával lehet szabályozni
-
Miért van az, hogy soloba letoltam komplett ACT I et de public gamet csak az ACT I 7ik quest-től tudok indítani? -
Ez nem diktatúra, hanem az EULA betartatása. -
Zoliz #44247 "Ugyanakkor bejelentették, hogy továbbra is folyamatosan figyelni fogják és szankcionálják mindazokat, akiket bármilyen jellegű csaláson kapnak."
Ez a Blizzard már lassan diktatorikus. -
ja, nem magyarországból kell kiindulni, tőlünk nyugatabbra a havi zsebpénz kb az én fizetésem lehet. -
Jómagam sem tudom miért gondolom ezt.
-
Dr DeViLKiNG #44244 Nem tudom miért gondolod, hogy euban kevesebb a pénzes hülye, mint amerikában. :D -
asszem ha 50-es vagy akkor mehetsz. -
szinthez kötött. -
tibe #44241 Köszi megcsináltam működik frankón! :) -
Mehetsz rögtön Hell-re. -
celgene32 #44239 Ha belpek valakihez es megolom Diablo-t Nightmare-en, akkor mehet rogton Hell-re ?
Vagy minden bosst meg kell olni az adott actban hogy mehessek a kovetkezo nehezsegi szintre ? -
Jogos
-
abból kiindulva hogy mennyi embert törtek fel eddig elég soknak (kivéve azokat akik mindenféle fansiteon uazt a jelszót használják mint bneten:D) -
sata75 #44236 haverom is ezzel küzd, most ott tart, hogy írt a supportnak, de még nem válaszoltak. -
Ry0K3N #44235 Nem ajánlják hivatalosan. De ha egy olyan gépre teszed fel ami nincs a neten ugyanaz mintha rendes lenne. Tökmindegy a program a telódon vagy egy kulcstartó méretű kütyün van. -
Különben még magát az auth progit is lejelszavazhatod,
szvsz butaság amit írtál hogy ne legyen neten a gép.
Meg van vagy 5 opció telepítés utáni beállításokban
hogyan védje le.
Ok keylogerrel megszerzi hozzá hacker a 12*-os jelszót
az auth-hoz hogy tudjon vele generállni beléptető kódot.
No de ki a rák engedi hogy keylogger legyen a gépén?
-
Andrews2007 #44233 Jó de hova kell kattintani? Nekem csak 1 hete van Paypal accountom. :) -
ugyanúgy adod hozzá mint a mobilosat, tehát elfogadja elvileg -
Sunrider924 #44231 Valaki aki erti elmondja nekem is hogy mi az istent csinal mar megint a Blizzard? A tegnap beelesitettek az RMAH-t legalabbis jott a patch es megjelent a gomb amivel atmehettem volna RMAHra. Az ejszaka abbahagytam, ma hazajovok inditanam a jatekot, de nem, locked out of account due suspicios loszar. Password resetelek 1 oraig mert idiota blizzard nem ismeri a space fogalmat, mindegy letudva. Belogolok es berak amcsi szerora ! Atallitom hogy eu es erre restart es most tolt nekem 2,4 gigat. A jo istenit mar ennek a profeszionalizmusnak... -
Tomi13 #44230 Ha nem hivatalos akkor nem is fogják elfogadni rmah-hoz,nem? -
Nem hivatalos, gyakorlatilag a telefonos prog windows-os
open-source változata. -
nem. és csak akkor ér vmit ha olyan helyre rakod fel amit nem fognak feltörni (nincs interneten pl, de semmiképpen sem arra amin játszol, azzal adsz a szarnak egy pofont.) -
radical #44227 van valami trükk hogyan lehetne beaktiválni az SMS protectet ha UK-ra kreáltad az accodat? -
Tomi13 #44226 Ez hivatalos Blizzardos cucc? -
Tomi13 #44225 Média marktba 2990-ért adják,múlt héten láttam. -
Nem kell, van windows-ra, tegnap feltettem, 100% működik.
WinAuth