78998
  • Egoraptor
    Igaz AH-ban ment el szóval csak 765k
    az amit láttam az árából.
  • elitehun
    még véletlenül se :D
  • Egoraptor
    El, kellett volna?
  • elitehun
    és eladtad a receptet?
  • Bigpigrib
    4 legendary esett ebből 3 kritikán aluli szutyok (wpn/armor) vegyesen, és egy páncél ami viszonylag jó lvl 35 re:) (kár, hogy a legkisebb karakterem is lvl 51:)
    +2 őt vettem lvl 4x es itemek (150k/db áron) lvl 45 nél már szomorúan tettem be a bankba:(
  • Bearcheesshit
    Szerintem is olyan jó, és minőségi program lett ez, mint a bf3 a dicetől.Csak a blizznek egy szerintem nagyobb égés, mert tőle eddig minőséget kaptunk, a dicetől meg csak szart, ott ez nem meglepő.
  • jazzy
    Eladó ouroborost árulom ha valakit érdekel.
  • Avenger
    Nekem három legendary esett eddig, de mindegyik fegyver, szóval szívás. Pedig a páncélok közül némelyiknek még van is értéke.
  • Fpocok
    Ha van mobile autentikátor... ez a windowsos, akkor lehet majd ahzni?
    Mert ha lehet, akkor holnap berakom az összes gearem, imádkozom, hogy elmenjen, eladom accountot és Darkspore-zok.
    Szóval M.A. elég?
  • Avenger
    Azért szórom ki gyorsan mindet, mert ha feltápolják őket, akkor a mostaniakat 10k-ért sem fogják megvenni szerintem. :D
  • Bigpigrib
    Végülis nyersanyagnak -bezúzatni a kováccsal- annál a fajtánál lehet, de haladós itemek, azok jóval többe fájnak:))
  • Avenger
    28k dps/29k hp-val megyek mf gearben. Hagyományos wizard builddel (hidra, blizzard, arcane orb). Most a templart magam mellé állítottam, néha felfog egy-két halálos ütést. :)
    Champion meg elit pakkot csak akkor ölök, ha be tudom akasztani valahová, vagy biztonsággal tudom kiteolni, vortex, jailer, waller esélytelen.
  • maross
    Elvileg a regieket nem tapoljak. Rajuk fel egy alapos tupirozas, eddig mindig sirni tamadt kedvem mikor talaltam egyet :)
  • mucsácsó
    Jaja, menj csak az RMAH-ba, nem véletlen ez a szar drop...anyjuk picsáját már... :)
  • Egoraptor
    Kíváncsi leszek mennyire tápolják fel őket 1.3-ban.
  • Avenger
    HC barbáromnak 35k-ért vettem legendary baltát, igaz már akkor is fos sebzése volt a többi fegyverhez képest. :D
  • Egoraptor
    Nekem eddig a legöbbet érő drop
    900k-s Flawless Star recept volt
    vagy mi. Viszont ami Legendary/Set
    cucc esett mind az ár rátájának
    legalja. Pl. ha egy cucc 500k-33kk a
    piacon akkor eddig mindig csak 500k-s
    esett.
  • Avenger
    600ért vették meg a múltkori set fist-et, azelőtt egy rare kesztyűt 1,2 millióért. Volt néhány százezres cucc, most meg 1,5 millás pajzs. Gyűlik az új fegyverre, bár jobb lenne ha esne egy. :)
  • Bigpigrib
    Ez az amit mondjuk én nem hinnék el:)hogy egy narancsot ennyire olcsón kitegyen valaki.
  • Egoraptor
    Mennyi dps kell oda kb.?
    Ranged karival csapatod?

Tegnap hívtak Act 3-ba farmolni
    de inkább nem mentem. :S
  • elitehun
    az igen!
    nekem a rekord eddig egy fél millás rare chest armor
  • maross
    El kell adni a sok fost es egy jot venni belole :). Amugy en se talaltam meg semmi normalisat, 100k folott kb 2 item volt eddig. 3 legendary osszesen volt 120k, es csak low lvl, azota valahogy eltuntek. Ettol fuggetlenul lehet normalis geart venni a talalt penzbol/cuccokbol.
  • Carlos
    Tényleg, tegnap act -1 ben szereztem legalább 8-10 rare-t.
    1 volt level 60-as (és fos) a többi mind 54-55-56-os volt (és szintén fos).
    Köszi blizzard...
  • Avenger
    *csatamezőt farmolom
  • Avenger
    Lehet inkább csak bónusz. :)
    Egyébként a csatamezőt, örülök ha a sima mobokat meg tudom ölni. De 2. körre már esett pajzs amit másfél milláért adtam el. Bár örülnék ha fegyver esne inkább. De act 3-as fegyverekből mindig csak fehéret fogok ki. :( De ami késik nem múlik. :)
  • who am I 7
    Mert? így is ugyanaz van...mivel az adott act lootjával nem tudod ezeket legyakni, így ah-zol :D:D szal...qva mindegy.
  • Avenger
    Na épp meglett volna a 3. valor stack act 3-ban erre áramszünet. :D
  • Dr DeViLKiNG
    Ha egy lövéssel ölöd meg az utolsó x championt, akkor x stacket kapsz. Jó kis bug :)
  • antgecc
    Miért szted hogy fogja az ilyet leverni? AH-s cuccokban, mi másban. Az a baj, ezekhez semmivel sem kell több skill, mint bármely másik packhoz, csak erősebb gear. Farmold ki, vedd meg. Nagy játék.
  • Lammer
    en is act1-ben vagyok wizzel infernon (SOLOzok only!)... low gearrel... de eddig nem volt problema... a lag miatt, nem tudtam jol timeingolni a decoyos teleporttal, mert ugy tuleltem eddig is... leidezgetem a venomos hydrat oszt rohangalok meg teleportalgatok (wizzard, most mit vartunk :D)... meg a manacsokkentos orbbal neha-neha lovoldozok... meg a magaalahuzosokat is abszolvaltam... hat most nem sikerult :(
  • Egoraptor
    Mi? Az hogy reflect elitet ütsz 2 képernyővel arrébról és
    akkor is visszamegy rád a sebzés? Ez neked jó?

Baromságnak nevezném inkább.
  • maross
    Jok ezek a kombok, feldobjak a jatekot? Mi lennel enelkul? Bemennel az AH-s cuccodban, es sorra szetutnel mindenkit, dejo.
  • Carlos
    Tenap este (kicsit nagyarccal) nekiálltam az Inferno Act 1-nek DH-val.
    Első amibe belefutottam egy olyan csapat volt amihez ha közelmentél sebződsz (nem emlékszem a nevére), fast, reflect damage, shield.
    Imádtam. 3x borultam mire sikerült kiszednem őket, de insane... kicsit agyatlan kombinációkat hoztak össze ezek a töketlen kóderek.
  • Különc
    ok
  • Lammer
    En igy most elgondolkoztam, hogy abbahagyom... nem a skill miatt... hanem 2x haltam meg elitepack altal serverlag miatt... amugy minden jatek pocc megy... jo netem van... ha nincs lagom szetqrom az unik fejet, siman rohogve...
    masodszorra viszont belefutottam 3 kekbe amik tudjatok a szokasos, magaalahuz, fast stb... :) 2 utes voltam :P
  • greyfox
    De, privi ment! ;)

Persze ez csak az én véleményem, egy becslés józan paraszti logikával :)
  • Avenger
    Hmm, inferno act 3-ban két valort ér egy pakk? Már másodjára ad kettőt egy hármas elit pakk.
  • gosumofo
    gold vásárlással is kalkulálni kell, ha centes itemek lennének, azt több értékű goldért tudnád eladni a másik AH-ban. érdekes körforgás lesz
  • j0nNyKa
    a lottószámokat nem tudod véletlenül ilyen pontosan? hasznosabb lenne :)
  • Dr DeViLKiNG
    Nálam is van ilyen, megvan full inferno a4, erre publicban nem tudok a 3. questre bemenni, mert nincs a listában.. és ráadásul csak diablora se lehet bemenni