78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Kipróbáltam, nagyon fasza hely. 4 elite/rare jött, 0gf mellett 14k gold meg egy rakat kék és két sárga (de lehet ez jobb is, úgyhogy megyek még vagy 100 kört :)). Nagyon kösz a tippet! -
Erről jut eszembe: az wtf hogy az elitek élete néha csak úgy instant fullra regenerálódik? Szokott lenni 4-5 szopatós tulajdonságuk, de ilyen nincs köztük és akkor még ezzel is megszopatnak? Mi ez? :D -
Most pedig hirtelen tele lett, valami bug okozhatta. -
Kulle előtt lévő pókoktól a hideg kiráz még most is, retardáltan nagy damaget tolnak -
meg a pók, meg a méh -
ez hülyeség, a fallen 1-hitel igazán act3-ban -
eLiXir #44417 D: -
who am I 7 #44416 nekem normáloktól 2 is megy :D act2 elitek 1 hitelnek, act 3ba meg a kis falleneken kívűl majdnem minden 1 hitel 
-
ÉS az egér? Ur da man. -
Bámulatos, hogy milyen jól tudnak farmolni a rangedek, de nekem nem kenyerem ez az 1 hitelnek dolog. Inkább nézem közben a meccset, magamra húzok 2 elite packot, állok egy helyben, egyik kezemben pizza, másikban a farkam és/vagy az egér és szép lassan haladok a barbárommal -
az én DH-m már olyan tankos, hogy act1-ben és act2-ben kibír 1 ütést a legtöbb mobtól
-
Minden elismerésem azoknak, akik a játék jelen formájában hardcore módban nem monkkal vagy barbárral kenik -
Ez vicces, nincs HC AH-ban int+vit+all res cucc, csak pár crappy unik. -
Hja ok, első nagy láda után kijöttem (: -
vagy 250k a nagy sárga ládáknál beöltöztem mf-be
tyler: pucold ki az egész instát,én volt hogy kiteleportáltam mert tele lettem és fordultam még egyszer :)
-
nah zsír
mennyi jött össze? -
Nemtom én most toltam 15-20 runt és 2 sárga item esett csak. 5ős Nepha buffal 1 sárga többi kék a ládából. Én csinálok vmit rosszul?
-
kipróbáltam ezt amit mondtál nem kis pénzt farmoltam ki 2 óra alatt,tényleg azon a kis helyen volt hogy 2-3 elit pakk is van egy szobában az egész instában meg 5-6.... -
remélem nem pont akkor érkezett faxod, amikor bezártad a faxot -
Én az elsőnél, nem szarakodok, kb 1x öltem ilyen packot, többször se. -
Ferrari23 #44403 Ezzel számomra qrvára nem élvezetessé teszik a játékot, de mind1 :D -
Ferrari23 #44402 Érted kinyírom nagy nehezen egyik pack , na mondom faxa megyek tovább köv ajtó megint ugyanaz :D:SA:D:ASDa Azokat is sikerült kinyírni kb 20 halállal :D, mert persze életük visszamegy , aztan ugyanez ugráló kis szarokkal, na azokat kihagytam elfutottam, sikerült úgy, hogy nem jöttek utánam. Utána kinyitom ajtó ott ugyanolyan ellenfelek :D:D:D Na jó itt nyomtam alt + f4 a faxomba :D:D:D:D:D -
Az az instant leave group. -
Ferrari23 #44400 Az a fajta immunis gömb, ami mindig fenn van és a sárgát kell kinyírni, de esélytelen.... -
Ferrari23 #44399 Kiabszott szánalom ez a játék néha.... 1 rohadt pályán 5!!!!!! olyan elit pack, hogy immunis gömb + extra fast + teleport + fall vagy tűzgömblövés..... hát anyátokat :D:D -
Na az az egyetlen grp amit skippelek act 3-ban Siegebreaker előtt -
nikopeti #44397 Nekem Act1-ben esett Nataly's Shadow legendary/set ruci. Meglepődtem énis... -
Figy pl act3ban vannak a Demonic Tremorok, amik így összehúzzák magukat és 10% damaget kapnak be csak.. na azokból a normal lassú csiga.. az elit meg fast affix nélkül is úgy rohan mint Usain Bolt.. -
Dupe-oló. Reported :D -
jepp, elvileg van pár legendary, ami simán kieshet(ne), de eddig még csak ilyen esett (igen, nem csal a szemed: kettő) :DD -
sokan azt mondták, act 1-ben találgatták a legendary / set tárgyakat, de egyébként nem, elméletben csak act3 / act4-ben esnek a normális dolgok (item level 63, azt hiszem)
más kérdés, hogy gyakorlatban ~2 hete farmolom act3-at, és nincs rajtam olyan tárgy, amit találtam volna (vagy ah-ból, vagy havertól vannak tárgyaim) -
Szerintem ez mindig a mob típusától függ... lehet hogy valami extra lassú mob alapból, és ha fast, akkor is csak olyan gyors, mint egy csiga. Nem? -
act1-ben eshet egyáltaán bármi értékes? -
Simán adhatnak 70 allrest is a cuccok + még egy single res. Csak.. 70 allres bracert amikor találtam str + vitásat azt 3 milla körül adtam el.. drága mulatság.. -
Az is rohadt idegesítő, hogy néha a fast packok lassabbak mint a sima nem fastok, a champion packok sebessége és a fast affix szerintem teljesen bugos.. -
nem is fog, ez nem arra van
itt goldot tudsz farmolni, meg gemeket, illetve ha betöröd a tárgyakat, akkor crafting alapanyagot -
na most már kezd nálam is alakulni, bár attól félek, hogy ami esik cucc, annak nem sok hasznát fogom venni :( -
örülök hogy bejött, hálisten elég class független, mivel alig kell ölni, amit meg kell, az nem túl erős -
cookac2 #44385 A válaszom a cinizmusodra
-
Ferrari23 #44384 Milyen toronyról beszéltek nem vágom...