78998
  • Salki
    Látom a szemeim előtt az állásinterjút:

"-Előző munkahelye?

- Diablo 3 farmer"

:D
  • Egoraptor
    Nekem így megette, igaz 30-as vagyok.
    Nem tudom akkor
  • Aradebil2
    +36?0036?
  • geristar
    Akinek esetleg még kell guest pass:

2VDVRK-FN8F-M22946-J2FN-88PM22
    J787R6-M89P-YBCN84-48ZX-XJHZDN

Szívesen.
  • pisztácia
    Így se fogadja el..:S 701234567
    hogy írjam be?
  • Psychedelic #44538
    Aki start után 2 nappal, már aspectet farmolt infernon, és 1000 dps fegyokat adott el AH-ban, majd a goldot ugyanazoknak az embereknek 50 dollár+ / milióért eladta mert akkor még ilyen áron ment és vették mint a cukrot, az simán megkereste az árát. (nem egy olyan embert ismerek, aki fél millánál több pénzt hozott össze a start utáni első héten)

Amúgy meg, még ha csak 1 botot futtat valaki, 24/7, és csak 2 dollárért ad 1 miliót, is kb keres annyit 1 hónapban, mintha bejárna minimálbérért egy gyárba több müszakban dolgozni. És botbol futhat jóval több is, neked meg csak el kell adnod, ami nem gond, mert nem lehet annyit kifarmolni, amit meg ne vegyenek.

Persze ez se tart örökké, de sokkal több pénzt szedtek már ki emberek akik ezzel szarakodnak, mint amit ti itt gondoltok.
  • Carlos
    Tegnap vettünk egyet.
    El is költöttünk 50 misit másokra gyorsan. (párom három kollégájának lakáshitele, én haveroknak motort ajánlottam fel, ha nyerek).
  • Carlos
    30K havonta? szerintem annyit nem hoz össze a többség. Én akkoris lepődnék ha a nagy átlag +10K-ban lenne minden hónapban.
    Persze az insane farmolósok és a AH turkászok nem ebbe a kategóriába esnek.
  • j0nNyKa
    kurvajó, 1. nap (3 és fél órája) megy az RMAH, de az emberek már tudják, hogy havonta mennyi pénzt fognak rajta keresni :D
    mondom, ötöslottó számokat kellene így tudni, hasznosabb lenne
  • jazzy
    Nem.
  • Egoraptor
    06 nélkül.
  • torma1
    Hát azért nem rossz kiegészítés nem? Havonta 30k csak összehoznak akik nem is nyomják nagyban. Szerintem. Jó igaz nem 200k-t.
  • antgecc
    El lesz kúrva az egész, mert mindenkinek az lesz a fő célja, hogy eladjon és pénzt keressen. De kinek fogják eladni, ha mindenki csak eladni akar? időn belül bukik majd az egész, vagy visszaesnek az árak egy olyan szintre, amivel talán már foglalkozni sem érdemes.
  • maross
    Olyan mint a tozsde, kis penzt lehet szerezni, de nagyon kevesen kepesek megelni belole. Lesz vagy 20 ember Mo-n, aki kiszed belole havi 100e forintot, es ennyi.
  • pisztácia
    Valaki leírná hogy milyen formában kell megadni a tel számot, sms protectre?
  • Szakesz
    Megélni ebből nyilvánvalóan nem fog senki, de egy kis költőpénzhez hozzá tud jutni ezáltal, vagy másként megközelítve visszajön a játék ára. :)
  • Carlos
    Szintén.
  • greyfox
    Én inkább úgy közelíteném meg a dolgot, hogy játszom, és ha nagy szerencsém van, és jó item esik, akkor elpasszolom real money-ért, de a fő cél továbbra sem a pénzkeresés.
    Főleg, hogy megélhetésre ez édeskevés lesz.
  • greyfox
    "Simán meg lehet belőle élni."

Ezen azért majd 1-2 hét múlva jót nevetünk szerintem.
  • attiGT
    NAGYON szépen megkérnék valakit, hogy privátban segítsen nekem PayPal-t létrehozni és beállítani in game meg a battle.neten. Hálás lennék!
  • Carlos
    Tegyük fel, hogy van egy 100K-s lakáshiteled (ami manapság már tényleg az alja), rezsi mondjuk 50K, kaja másik 50K.
    Kitermelsz 200K-t 1 hónapban a farmolásból?
    Szerintem nem. (hacsak nem botolsz 100 accon, ami megint csak beruházás valamilyen szinten).
  • torma1
    Sajnálom azokat akik rendes pénzért vesznek dolgokat. :) Nem normálisak. Aki meg ügyesen csinálja játékkal kereshet egy csomó pénzt. Simán meg lehet belőle élni.
  • maross
    andrews: folyamatosan lehet allitani, minden aukcional.
  • maross
    Semennyit nem vittek, nincs idom vele foglalkozni, 11 oras melom van :). 2 napja meg 2300/1M volt a legjobb ajanlat, addig vittem le, amig mar 1500-ert adjak, csak nevetek rajtuk :). Ennyiert meg kb mar el se adom, max ha tobb lesz belole. Jatek ara majdcsak visszajon, ha azon felul sorre is marad, az mar jo :).
  • Andrews2007
    De idegesítő hogy mindig be kell állítani hogy Paypal vagy Bnet balance. Nem úgy volt, hogy csak az egyiket lehet választani? És aztán végleg az lesz?

Paypalra akartam rakni mindet de lehet hogy most az egyiket balance-ra állítottam a sietségben. Mivel el kell mennem munka kapcsán mindjárt.
  • Carlos
    Ha már a kiegre vagy a villanyszámlára összejön a zsé a gold eladásból akkor már beljebb van az ember.
  • Aradebil2
    és hány millát adtál el? kb. semennyit a "hivatalos" sellerekhez képest:) esti kocsmázásra gyűjteni =/= ebből megélni
  • maross
    En is arulom, soha eletemben nem hasznaltam botot, d2-ben sem. Soha nem is fogok. Csak AH :). De most gondolkodom hogy leszedem, es inkabb visszaforgatom a rendszerbe, majd kiarulom ingame euroert, lehet jobban megeri. Ez az 1500ft/1m mar keveske.
  • Carlos
    hmmm...ezis igaz.
  • Aradebil2
    aki nagy üzemben árul, az se magától farmolta ki, a magyar botter semmivel sem jobb a kínainál
  • jazzy
    Mert sok volt a visszaélés és sokat veszített a blizzard az uk accokon..
  • antgecc
  • Carlos
    Pontosan. Báááár...
    Ha tényleg lemegy az 1 misi ára kábé 1 euróra vagy 2-re, akkor a magyar srácok még a vaterán 2000-ért árulják... Csak épp senki sem fogja megvenni.
    De ha lesz magyar srác aki tényleg 2 euro-nyi forintért árulja, akkor tőle veszek. Inkább, mint egy kínai köcsögtől aki összelopta a 100 accountot.
  • Dr DeViLKiNG
    Miért van az, hogy minden adatot meg tudsz változtatni battle.net.en kivéve az országot... Most küldözgessek igazolvány képeket, meg még várjon is az ember zzz..
  • Aradebil2
    15% miatt fog ugyanúgy virágozni fekete piac sztem mint d2ben, valamint a 250es limit miatt... már most ebayen landol egy rakat cucc 500euró feletti árakkal
  • jan5650
    15% :P
  • greyfox
    10% a paypal transaction fee?
    Miaf*sz?
  • jazzy
    Hehehe gz :)
  • Carlos
    cseréltem.
  • maross
    ja! :DDD