78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Archenemy #44622 nem tervezek többet, csak érdekesség, hogy ilyen lvl57, 400dps cuccot is megvesznek -
Goldot nem lehet venni? Rákerestem de nothing found. -
nem rakok be többet, ígérem, max ha 100 juró felett adok el valamit (=soha) -
Nemár, most ezzel lesz tele a topik, hogy ki mennyiért adta el a szarjait?
-
nagyonfos valami :)
Congratulations on your successful auction in Diablo III!
Item name 1 Channeling Lantern
Time of transaction 15 June 2012 11:34 AM BST
Sale price €2.00
Transaction fee €1.00
Paypal transaction fee €0.15
Applicable taxes €0.00
Your proceeds €0.85
-
tényleg? lol, akkor nem szóltam :) -
Archenemy #44616 árulok pár helyen a neten, a 3 nap elég nagylelkű, egyes helyeken 3 hónap... -
The proceeds from this auction will be automatically transferred to your Battle.net Balance. Please allow up to 72 hours for the proceeds to transfer.
ez a része nem tetszik... 3 nap, anyám :| -
NEM csinálják meg nélküle. Ez egy cég, nem fogják ellopni az életedet, a postán is megmutatod azok sem tépik le az arcod és szaladgálnak tovább pisztácia néven az utcán. Személyazonosításra kell. -
Archenemy #44613 Congratulations on your successful auction in Diablo III!
Item name 1 Cleave Prison
Time of transaction 15 Jun 2012 11:12 AM BST
Sale price EUR6.00
Transaction fee EUR1.00
Applicable taxes EUR0.00
Your proceeds EUR5.00
szar sárga -
igen, de ez ritka, illetve tactical advantage, és nem ér utól garantáltan -
Azt viszont énis észrevettem, hogy érdekes módon "viszi a lendület" néha a mobot.
Szaladok előle, SS, iránytváltok és követ amikor ss-ben vagyok.
Aztán kijövök az SS-ből és hogy hogynem megcsap.
Érdekes.
Nálam is elő szokott fordulni. -
hát nem jött össze, cseles vagyok és oda figyelek :D
---
amúgy tegnap végre megérkezett a "drágaszág".
felnéztem AH-ba, voltak jó cuccok hirtelen meg is dupláztam a WD-m dps-ét occóért :D
mégis csak jó dolog azt AH-bár vannak érdekes és szürreális árak, de nem gond.
Kérdés Wirt igazi lába (Wirt's Original Leg) küldi item? bár már késő 20K-ért elpasszoltam, ami vicces mert lvl 6-os kék kard volt gagyi DPS-el -
Valószínű h azokat is es küldöm.. előbb küldöm őket el a picsába...:S
Remélem anélkül is megcsinálják. -
+ max disciplines cuccról, followerről / cooperative játékról, illetve preparation-ről hallottál már gondolom - ezeket kombináld össze fejben (aztán gyakorlatban), és hidd el, lefordul rólad minden
.. hiszen a DH easy mód, ezt sokan megmondták .. :) -
Susarc #44607 Ménem megy a büdös picsbe a blizard,hogy a picsa SMOKE SCREEN leszivja a full disclipine-t mire a szájbaveretes mob hajlandó lesz lefordulni rólam?????? -
Szerintem megpróbálod és ha ott van a visa és elfogadja akkor igen, ha nem nem. -
cookac2 #44605 a pénzes AH-nál mikor kijelölöm a paypal számlát, kér kártyát a blizzard. a kérdésem, hogy visa electront elfogad e, vagy feltétlen dombornyomott kártya kell? -
Bazz... pedig már épp örültem, hogy átvertelek és én lehetek Loooooser :D -
Bepróbálom egyelőre a winauthot...Balanceról lehet paypalra küldeni vagy el kell dönteni,hova akarom tenni? -
levágja az arcod, és a sajátjára ragasztja. óvatosnak kell lenni manapság. -
én nem küldöm el a scannelt lakcím kártyám és személyim, még a végén ellopod az életem
-
ja jóvan, rájöttél te is, hogy nem kerül pénzbe a váltás -
Visszavonta, félreértette :D -
ezt hol látod? -
Kiegészítettem amit írtam, scannelt kép a személyidről meg lakcímkártyáról is amin látszik a címed, úgy a biztos. -
Szuper!
Köszi meglett a kérdés... akkor küldöm is nekik.
Köszi! -
amúgy meg: regisztrálj, rendelj és uccu neki, nem reklámozni akarom :) -
Add meg nekik oda ahova írtál az account neved, (a passwordod NE) az igazi teljes neved (nem ártana ha egyezne az acc nevével...) a teljes címed, a battle net secret question és answert illetve scannelt képet a személyigazolványodról.
Titkos kérdést úgy látod, ha megpróbálsz pl acc email címet váltani. A választ nem látod, azt tudnod kell. Ha nem tudod szopás, nem rmahzol, legközelebb jobban figyelsz. -
szerintem tudnak rendelni, az a legbiztosabb ha bemész és megkérdezed, ha tudnak úgy is rendelnek neked -
Pontosan.
-
Azért jó ez az rmah, mert semmit nem vesznek, de cserébe már a goldból se. -
ha nem blizzard store-ban akarod elkölteni, akkor paypal.
Ha ott akarod elkölteni ,akkor nem kell a paypal. -
Üdv!
Ezt írta a blizz az országváltásra:
Thank you for contacting us regarding a change to the country registered on your Battle.net account.
If you wish to change the country that is registered on the account please provide the following information for account verification:
- Your account name (please do NOT send us your password)
- Your full real name
- Your full address including postal or zip code currently registered on the account
- Your Battle.net Secret Question and answer
and
- A valid proof of residence in the form of legal identification with address or legal identification without address and a utility bill
Please also provide the new country information that you would like on the account.
Updating the country of residence to a different region (for example from Germany to US) may effect any Battle.net Balance you have.
As a consequence, we will only be able to process a country change that also includes a change of region if your Battle.net Balance is less than 20€; £17 or 795 RUB. Any remaining Balance exceeding this will be lost and cannot be compensated.
After receiving the requested information, we will update the country on your account and inform you of the changes made.
Regards,
Game Master Team
Blizzard Entertainment Europe
Nem tudok angolul angyon, pls leírná valaki először is h ezeket kinek címezve írjam? valamint a titkos kérdést hol látom? mert már nem is emlékszem mit adtam meg...:S -
natalyel #44589 Srácok, melyiket érdemes beaktiválni az RMAH-nál: a Battle.net-es accountra vagy a Paypal-ra érdemesebb kérni az esetlegesen eladott tárgyak értékét? A battle.net-es FAQ linkje nálam nem jön be. A Paypal-osra annyit ír, hogy az átutaláskor még leszednek 15%-ot (a battle.net-esnél nem).
A battle.net-esről nem lehet kivenni pénzt, csak levásárolni lehet a blizzardnál?
Valaki tudna linket vagy egy rövid lényegi leírást eszközölni? -
Vidéki 576-okban van authentikátor?Más nincs a közelben.
Vagy használjam a winauthot...csak idióta telefonom van,arra nem jó a mobilcucc. -
bocs, eggyel lentebb akartam a választ. -
23-mason még édestökkurvamindegy -
Dondark #44585 23as wizardon mit kell buildelni? :) -
Valaki pls adjon egy 23as wiz build-ot, mert most próbálgattam eddig, de nem vmi jó:S