78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Newfronter #44662 Pl. itt -
eu.battle.net -en minden további nélkül vehetsz -
grat! -
kozi001 #44659 Valahol lehet kapni a játékot? -
(#29156) warcat
Na,elment durva kétkezes daibom levonások után 83 euróért,megvan a collectors ára,ugyehogyugye én megmondtam,de neeem,ha mi csórók vagyunk az egész világ az.. :)
-
nem is azért, mert büszke vagyok a 0,85 centemre :D hanem hogy bemutassam, a random fost is el lehet adni :D -
Newfronter #44656 A francba... -
Archenemy #44655 Egyelőre még nincs commodity, pl. gold, crafting material, gemek. -
Szívesen :D -
Gold nincs RMAH-ba??? Vagy lemaradtam valamiről? -
who am I 7 #44652 és működik :D lol.köszi -
Megválnék D3 accountomtól, ami tartalmaz 2db 60as karaktert (wizard+barbarian) teljes felszereléssel amik inferno act2 elején járnak, 700k goldot, sok-sok gemet, lvl 10es artistanokat és pár magic findes itemet, amikekel összesen 138%-on lehetsz buff nélkül. Össz játékidő 111óra, érdeklődni privátban vagy a piac topikban! -
Andrews2007 #44650 1-1 aukciós tárgy 1-2 napig marad bent a aukciós házban ha pl nem veszik meg? Aztán kikerül automatikusan? -
Na sikeresen bekapoltam a gearemet. :D Megyek Darksporeozni. -
Szóval, aki hozzáadta paypalt, de még sem engedi berakni a tárgyat, annak ide kell jönnie, megcsinálni SMS dolgot és akkor utána menni fog. Nekem már megy. -
Megosztanád velünk is? :) -
Oké. Rájöttem. -
egyébként kapott valaki smst a tranzakcióról? azon agyalok, hogy nem küldenek, vagy csak nagyon-nagyon késik?! -
gosumofo #44644 SMS alertre is jelentkezni kell -
Valaki tipp? -
Susarc #44642 nincs humorérzéked:P -
Valaki segítsen már: Beállítottam a paypalomat battleneten, de a játékban, mikor kiválasztom, hogy paypalra utalja, ne a bnet accountra, akkor NEM TUDOM MEGCSINÁLNI AUKCIÓT. Mi a hiba? -
Jártam, de az is vicc. Egy tárgy egymagában nem ad annyit, hogy számottevő legyen a megléte. Azt meg nem tartom valószínűnek, hogy tömegek fognak ilyen árú tárgyakból tetőtől-talpig beöltözni. Legalábbis ha magamból indulok ki :)
Aztán lehet, hogy nem így van, és ez az év üzlete ... mert mindenki csak arra gyűjtött, hogy jól bevásárolhasson :) -
Erre fogadnék egy korsó sörben, hogy ezt kapod. :) -
Nem röhögtem...
-
Susarc #44637 azt poénból irta be szerintem -
Kurvára nem vagyok irigy...
Miért lennék? én örülnék a legjobban, ha valaki nagyot akasztana valami szaron, de az, hogy kitoljuk azt, hogy YAY sikerült 85 centért eladni valamit az nem hoz lázba.
Egy 250-es már érdekes lehet, vagy az a 60-as ami lentebb volt.
De a kis fika 10 centes és 1 ojrós szarok szerintem csak az aha...ok kategória. -
igen, írtam is ticketet, de előre tudtam a választ, így már ki is farmoltam mindet és lecraftoltam ismét...
"Customer Support cannot assist in restoring sold, destroyed or lost items. Items that are salvaged for crafting materials are permanently destroyed.
As the Staff of Herding is account bound and cannot be sold to a merchant, the only way to lose this item is by dropping it onto the ground and leaving the game before picking it back up again. Unfortunately in such circumstances customer support are unable to provide assistance. " -
Susarc #44634 a Crit DMg-t felnyomtam 100%-ról 225%-ra......lett még hozzá 5k DPS is plusszban /fegyver ugyanaz/ ,passzivok ugyanatok! namármost éppen a felét sebzem critre mint eddig.......WTF?
másik bosszantó dolog a projectile,köcsög,bomba dobáló mobok oda dobják a szarjaikat ahová épp vaultozom....WTF? und HOW? -
szerintem azt meg, aki eladott cuccot, és örül neki, az nem érdekli, hogy téged nem érdekel
feküdj rá te is a témára, akkor nem leszel irigy, és mindenki boldogan gizdulhat az eladásaira - még ha csak 1-2 ojrót is akasztott vele -
Dr DeViLKiNG #44632 Gondolom ebayen még nem jártál. -
gosumofo #44631 Peter Molyneux köv játékában 75000 dolláros ingame vásárlási lehetőség is lesz, azt is meg fogják venni egyesek :) -
gosumofo #44630 UK bnet címmel elég pro hogy GBP és EUR ah-ba külön külön 10 itemet lehet betenni :D -
Azt nem tudom, hogy azért mert 250 a max, miből gondolják egyesek, hogy a jelenlegi tárgyak megközelítőleg is érnek ennyit ... tele van az AH 150 - 250 euró közötti fegyverekkel. Most komolyan, ki hiszi azt, hogy ezek tömegesen fognak fogyni? Az embereknek már ez is elveszi az eszét. -
Rohadtul nem, csak nem érdekel. -
amíg tőlem vásárolják fel, ámen
mondjuk ahogy Prop. Joe mondta: buy for 1$, sell for 2$ baby :) -
Felvasaroljak, es visszarakjak nagyobb osszegert az olcson megvett ertelmesebbnek latszo cuccokat. -
Dr DeViLKiNG #44625 Nekem is rohadtúl úgy tűnik sajnos(1500 euronyi cucc van bennt :\). :D -
nekem úgy tűnik, hogy pici pénzért a szart is megveszik, de jó pénzért a jó cuccokat nem annyira -
u jelly?