78998
  • elitehun
    az összes androidos telóra le lehet tölteni tudtommal.
  • eLiXir
    van valakinek HTC telója illetve tudja e valaki, hogy van e hozzá authenticator?
  • unknown nick
    Bernard Madoff US legbefolyásosabb üzletemberét is lazán lecsukták, mert manipulált. Ugyanaz a kategória lenne majdnem, ha rejtetten árfolyamot befolyásolva odapakolgatná Blizz a cuccot.
  • elitehun
    nekem is durván 80-90 órám van és még egy se esett XD
  • nejad
    eddig 90 óra után 1 legendery esett msot 5 perc alatt 2
  • j0nNyKa
    nem lehet ennyire egyszerű, abban nem lenne semmi trollkodás
    igenis blizzard feltöltések!
    sőt, amit te raksz fel legendary-t, azt sem te találtad, hanem a blizzard adta!
  • Newfronter
    Az :D:D:D Blizzard feltöltés :D:D:D:
    Hányjátok még a hülyeségeiteket kééérlek!!! :D

Rengetegen vannak akik a Legendary cuccaikat tartogatták az RMAH miatt. Ennyire egyszerű.
  • 1Darton1
    A világ azon részén komolyan veszik a törvényeket. Apróbb szépítésekbe még belemennek, de durva törvénysértésbe nem.

Ezt csak simán hidd el, nem kell képzelődni mindenféle összeesküvésekről. Van bőven elég ökörség, amiben hihetsz még. Számos agymosó szélsőséges idióta terjeszt hasonlókat.
  • Fpocok
    Ki büntetné meg? Ki ellenőrizné? Ugyanmár...
  • clio1616v
    miért lenne büntetés?

olyan ez mint a szerencsejáték... szórakozásod pénzbe kerül és te pedig fizetsz érte, saját szándékodból jóhiszeműségből költöd el a nehezen megkeresett pénzed

egy szava nem lehet senkinek, sehol nem ígérték, hogy ők nem tesznek elérhetővé Legendary cuccokat, amikkel játszhatóbb a játék
  • Ferrari23
    Az a watch tower farmolós pálya, ha coopba együnk, akkor nem jó :D Akkor nincs 4-5 elite csak 1 max 2 + nincs láda....
  • clio1616v
    nyugi nem dobja ész nélkül :)

amit AHban látsz az 99%-ban blizzard feltöltés
  • 1Darton1
    Az már erősen törvénysértő lenne azért.
    Bőven pörög náluk a számla így is, semmi értelme nem lenne a büntetést kockáztatni.
  • Fpocok
    Ha paypalozni akarsz, akkor kell SMS szar is.
  • kakaoskalacs
    Srácok kérdésem ak övetkező lenne , Legandary cuccot mikor dob a játék ? Nightmaren ActII ben járok és még egy leganadary fegyvert vagy cuccot sem láttam , ne is számitsak semmire? : D

Tudom AH tele van leggendary cuccokkal de az nem olyan mintha én Lootolnam.. : ) Üdv
  • clio1616v
    azért az is érdekes, hogy a Blizzard telenyomja az AH-t real money-s legendary itemekkel :D

csak akkor miért kell fizetni a játékért...

vannak már ilyen játékok egy rakással, ami ingyenes és utána a cuccok fizetősek, hogy haladni lehessen benne
  • TVelvet
    Elég az authenticator, vagy kell sms szar is? Angliába vagyok regelve...
  • unknown nick
    Na akkor fogom abba hagyni a gémet, eddig nincs bajom vele. :)

Ha viszont money-t visznek HC-ba bye-bye. Vissza only SC2.
  • kozi001
    1000 köszönet! Még beestem 6-kor, hogy megvehessem a Diablo-t! :)

Nagyon nagy a készlet hiány a boltokban. Amikor a Starcraft2-őt vettem nem volt ilyen gond. Pedig azt is szinte rögtön megvettem megjelenés után.
    Lehet h kevés Diablo-t rendeltek a boltok? :)
  • CalebJoe
    250-ért majd vissza lehet vásárolni a halott HC karaktert is
  • Sunrider924
    2 napi farm utan vegre megvan a liquid rainbow.....
  • unknown nick
    Engem is mozgat a kíváncsiság, de csak és kizárólag az. Szerencsére only softcore-ban van. Bár HC cuccokat árulnak aukciós portálokon, viszont én olyan elvetemült vagyok, hogy magáért a játékért játszom nem a $$$-ért :)

Sima AH az oké. Nem kedveltem D2-ben félnapokat tölteni trade channeleken.
  • Carmang
    Érdekes. Így viszont a lehetetlen drop-rendszer mellet, hogyan tudnak majd értelmesen játszani? Kíváncsi vagyok "hová fajul" a dolog.
  • Laza
    Vagy pár kvát :)
  • Rehom
    drágább egy fegyvert mint maga a játék, hehe :D
  • CalebJoe
    anyád ad 250 eurót egy játékban egy fegyverért ennyi pénzért küldhetnének egy replikát is a fegyverből
  • Frank99
    thx!
  • Különc
    Egyébként te ki vagy? Broafka-Savmacska díjat kapod is tőlem rögvest

Szerk: eddig rejtve voltak a hszeid azért nem láttalak eddig, bocs
  • Egoraptor
    LoL, mekkora
  • j0nNyKa
    act3 hatalmas :DD
  • Egoraptor
    South Korea bans virtual item trading
    Vót má?
  • who am I 7
    hm, hát úgy lenne pörgősebb, ha ugyanazokat nem lehetne megvenni a goldos ah-ban...de szerintem mindenki átfogja rakni rmah-ba.Ez inkább csak a 500-1M goldé kapható cuccokra vonatkozik.a 50-150M -es cuccokat, ha valaki tudja, lehet inkább megveszi 100 dolcsié..mert annyit összefarmolni 150M-et, nem fél óra..ha meg van rá 20 rudija, akkor hadd szoljon :D Viszont, 500-1M-et könnyebben össze lehet szedni, azokkal sajnos csak nagyon nyomott áron lehet szerintem labdába rúgni rmah-ba 1-5 juró...(talán).
  • Fabio Capello
    okés, köszi :)
  • j0nNyKa
    lehet én vagyok a hülye, de ezt a hsz-t ma már láttam egyszer :D
  • j0nNyKa
    kapsz emailt, igen
  • Susarc
    Ma Crit DMg-t felnyomtam 100%-ról 225%-ra......lett még hozzá 5k DPS is plusszban /fegyver ugyanaz/ ,passzivok ugyanatok! namármost éppen a felét sebzem critre mint eddig.......WTF?

másik bosszantó dolog a projectile,köcsög,bomba dobáló mobok oda dobják a szarjaikat ahová épp vaultozom....WTF? und HOW?
  • 1Darton1
    Én inkább csak élvezem.
  • Fabio Capello
    Egy gyors kérdés - RMAH-nál is szükséges az AH rendszeres látogatása, hogy sikerült e eladnom a cuccomat, vagy ha paypalra kérem a pénzt, úgyis kapok e-mailt, hogy bejövő pénzem van?
  • Ferrari23
    Ma egyébként a game megint legendary szórós napjában van, ma már 3at dobott...
  • Ferrari23
    Én a foci EB-vel vagyok így, hogy jól lehet vele keresni :D:D Kinek mi jön be :D