78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Traky70 #44782 Köszi a válaszokat mindenkinek! -
kesz -
GyaxyBoy#2129
Köszönöm! :) -
ird le a battletaged es berakom -
Haverom PayPal-t állított be és lehívta a számlájára! :) Szóval pénzt is csinálhatsz belőle. -
gosumofo #44777 ne oda rakd
az a szar a bnet számlával hogy wowot nem lehet vele fizetni.. -
Itt a fórumban! :)
Át állítottam a fórum megjelenését és látom, hogy a többieknek, ki van írva a BattleTAG juk! Ezt szeretném, ha lehet. -
Rehom #44775 "Ahhoz hogy RMAH-t használhasd, kötelezően kell hogy authenticatorral rendelkezz. Ha ez megvan, innentől tudod használni, a battle.net számládat, ez arra jogosít fel, hogy a battle.net számládon lévő összegről vásárolj a Diablo 3 RMAH-ján, illetve a Blizzard Storeban. Az itt tárolt összeget NEM lehet átutalni a bankártyádra, sem PayPal-ra."
1. Akkor mi értelme ha nem lehet kiszedni a pénzt?
2. ez szar mivel így ha odaraksz bármennyi pénzt, azt soha nem veheted ki onnan

-
a midet, es hol? -
mi is reggelire ettuk, csak megragtuk elotte nagyon alaposan, es sokaig :D -
Hogy lehet itt a Blizztagomat beállítani? -
Rehom #44771 lOl -
Reggelire eszem -
Np, most harcoltunk 8 milliós invulnerable minionos ellen, meg 7,7 milliós extra healthes valami extra gyorsan regenerálódós paraszt pók ellen, ami fast ráadásul és agyonver. -
who am I 7 #44768 gondolod te...most képzeld el, hogy kb annyi a különbség act 2 és act 3 között, mint a1 és a2 között.. :D :D :D most viszont már kezd felbaxni, hogy az 1-2 millió hp-s champok élete 1 mp alatt vissza ugrik 100%-ra, mire nagynehezen leszedem 5-10%-ra pfej -
Hát azért a DH már rég nem "szétimbult" -
Gratulálok hozzá, de nem demon hunterekről volt szó -
Én nem! De haverom igen! Talált a héten valami jó legendary cuccot és ma 50 Euroért eladta. :) Azóta nyomom én is jobban a dio 3at. :) -
igen, olvass vissza. -
Nelson85 #44763 Csak úgy poénból kérdezem. Adott már el bárki is bármit pénzes AH-ban. Ha igen mit és mennyiért? -
hell act3 és HAT all resem van.infernora sem fog megnőni...Alt. DH. -
Nem elég bazmeg, hogy a szétimbult DH-k uralják a piacot, de még a gazdaságot is szétbasszák. -
Dr DeViLKiNG #44760 "Dont agree with RMAH, in this current european economic crisis selling imaganary items on RMAH for allmost as much as i pay for my mortgage i think is a compleat !@#$ing joke and as a father of 3 i find it compleatly irresponsible as it devalues real money, i dont want my kids growing up to think that a few lines of code in a gamming enviorment holds the same value as a weeks worth of food shopping or paying the mortgage to keep a roof over our heads."
Nap posztja.
-
Szintén.
Act 1 könyökölve meccset nézve farmolós, act 2 halál az első jöttment champon. -
Act 2 és 3 között is van ekkora, ha nem nagyobb, szvsz Act 2-re öltözni még mindig egyszerűbb barbárral -
Nálam 40K HP, 54K dps - időnként akár egy teljes percig is kihúzom halál nélkül..:-)
Elite packok ellen esélyem sincs.
Ugyanez act 1-ben úgy néz ki, hogy szétverek mindenkit, miközben fél szemmel a meccset is nézem.
A két act között nem lett volna szabad ekkora váratlan ugrást beletenniük. -
hát ezaz...
Ha sok armort akarok azon nincs allres. Ha van, akkor 10 misi. -
500-550 allres shouttal, 6k armor, ezeket hogy hozzátok össze? Nagyon kevés -
Csatlakozom...
Én ezzel tolnám az act2-t de esélytelen:
40K hp, 13K dps, 6K armor, buffolva 500-550 allres, 1kezes + shield.
továbbá a buildet is átgondolnám...a passzivak ok -
Őszinte leszek hozzád, life steal lószart sem ér, life on hited nem is rossz, armorod picsafüst, zoknimon több armor van, hp kevés, resist szintén zenész ráadásul 2 kezessel tolod
Várj a patchig mert a Jóisten se segít rajtad ilyen statokkal Act 2ben -
gold findos cuccban egy hell wirmshire 60-70k arany, szóval végülis hosszú távon meg
a fentiekre pedig: ugyanabba a szopóágba kerültél, mint mindenki más is
most az jön, hogy nekiállsz farmolni, AH-zol, és veszel magadnak jobb geart, hogy act2-ben ne csomagoljanak össze -
Traky70 #44751 Na végre beszabadultam inf. act2-be. Butcher meglett 2.-ra (elsőre is meglett volna, ha nem fűt be kb. 3 perc után mindenhol, dehát ebben pont ez a pláne :) ). Gondoltam most aztán begyűjtöm a frankó cuccokat (legalábbis act1-hez képes), de ehhez képest csak a fetrengés van még az alap szörnyektől is, ha egy picit többen vannak... holott act1-ben alapokat legnagyobb mennyiségben is seperc alatt szétszórtam, champion-okból is csak a leggecibbeknél haltam többször. Szóval ez lenne az a fal? Vagy én fejlesztek rosszul? Esetleg képességek? Damage: 19K alap, armor: 5k, HP: 28K, resist-ek: 390. Fegyver kétkezes, de van rajta 3%life steal és 540 life per hit.
Képességek: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#beXYiT!bVe!YYcZab
Ha valakinek van kedve, megnézné és véleményezné? Tanácsokat szívesen fogadok.
Más: hell whimshyre farm megér 500K goldot? -
RMAH online, annyi cuccot beraktam, hogy egy nap alatt összegyűjtöm a kövi kieg árát. Sőt, jövő héten be is adom a felmondásom és napi két óra farmból fogom eltartani kiscsaládom.
JIPIIIIII...
oh wait -
Susarc #44749 tapasztalom:P -
Tökre hasonlít Whitfieldre :D
Amúgy nincs igaza, a játék broken inferno act2+ n... mondjuk már leszarom, de akkor is az. -
who am I 7 #44747 tonnaszámra van legendary az ah-ban..ráadásul jóval xarabbak mint a rarek..én is találtam már egy tucatot, de az alja mind.Amik meg a legjobb legenderyk, azok is xarok :D szal, nézzél szét ah-ban, dugig van vele...van már 5 euróé is..meg 10-20 ezer aranyért legendek...kb csak dísznek van a játékba. -
Skill #44746 gépre is van authentikátor : http://www.wowwiki.com/Battle.net_Mobile_Authenticator
http://code.google.com/p/winauth/
még csak most kezdtem használni. szóval nem tudok segíteni. -
Nelson85 #44745 én se értem. Ki a F..szom fog fizetni 200 eurókat egy fegyóért amit használ 1 hétig és megunja a játékot? Egy vicc a pénzes ah most! -
-
Susarc #44743