78998
  • jazzy
    A játék a farmolásra épül, ha megvetted alapból kínai farmer vagy. Az életben sincsenek egyenlő esélyek.
  • 1Darton1
    Az ilyenekhez azért oltári szerencse kell, vagy rengeteg farmolás.
    De például, hogy egy reálisabb esetet mondjak, én két napja kezdtem el félrerakni a minimum középszar itemeket, hogy legyen mit berakni rmah-ba. Nem volt különösebb szerencsém, átlagos cuccok estek. A tegnapi nap folyamán ezeknek kevesebb mint felét adtam el összesen 100 euróért.

Kirívó esetnek számítanak az olyan ismerőseim, akik a játék eleje óta napi 24 órában farmoltak, és tegnap az egész gearjüket több ezer euróért adták el. Én jobban élvezem a kevésbé intenzív játékot aprócska haszonnal.
  • setuh
    Igen az unbalanced-al egyetertek...Nem is kicsit lesz zavaro,h minden gazdag ficsur majd a legjobb cuccokba rohangal,te meg kifarmolod majd a lelked.Ez foleg majd a pvp bevezetesevel lesz megzavarobb.
  • Fpocok
    Ez mind szép és jó, de ezzel nekem két gondom van.
    1. Mindenkiből egy kínai farmer válik.
    2. A játék teljesen unbalanced, nincsenek egyforma esélyek.
  • setuh
    Jah, es a magyarok gazdasagi helyzete fellendul
  • setuh
    Vegulis nem is olyan rossz az,nagyobb ertelmet kap majd a farmolas.Venni ugyse fogok de ha ilyen arakert tudok majd eladni cuccokat,akkor farmolni fogok vidaman.
  • 1Darton1
    Persze, hogy nem veszik meg. Akkor az ismerőseim összesem miért adtak már el több tíz 250 eurós tételt?
    Gazdasági ismeretek alapfok: egy terméknek az a reális ára, amit a piacon megadnak érte. És ebben az esetben sok száz eurót megadnak virtuális javakért.
    Mint ahogyan az általad említett játékban is megadtak egy néhány hét alatt felcuccolt karakterért több ezer dollárt.
  • Tyler Durden
    Minden egyes 100 euró felett elkelt itemért neked kellene fizetned 1 eurót hamar csődbemennél. Azért mert a magyar átlagfizuból nem engedheted ezt meg magadnak, azért a külföldi playerek teljes lelki nyugalommal vesznek majd high end itemeket 250 juróért..
  • 1Darton1
    Talán újdonságot mondok, de nem csak magyarok élnek ezen a világon, és a magyarokból sem csak azok az alacsony életszínvonalon élők, akiket Te ismersz.
    Bizony egy idő után, ahogy nő fel az ember, észre kell vennie, hogy a világ nagyobb annál, mint amit a mindennapokban lát a saját szemével.
  • Zsoltika 007
    Ez wowban is így volt. Némelyik állat olyan áron rakott be cuccokat hogy max megmosolyogni lehetett. De úgyis a reális áron betett cuccokat fogják csak eladni. És azt senki se kalkulálja bele hogy ha eladtál pár cuccot onnan már vissza is lehet forgatni a pénzt a game-be. Tehát tudod cserélgetni a cuccaidat, ráfordítás nélkül. (ideális esetben)
  • Zsoltika 007
    Nem tudom miért akadtok ki ezen a 100-250 eur áron. A kutya nem fogja megvenni. Tipikusan a buta pistike rakta be hátha hátha alapon.
  • setuh
    100-200 euro egy fegyver??AHAHAHA soha nem fogom hasznalni az rmah-t.Mondjuk aszem semmi penzt nem adnek tobbet a jatekert.
  • jazzy
    Aki gazdag és nem magyar?
  • jazzy
    Az a középszar boots best in slot wizard boots.
  • Susarc
    a kereskedés része OK, te találsz valamit ami nekem jó én találok valamit ami neked jó...elcseréljük vagy megvesszük egymástól....
  • BladeW
    Akkor marad a jó öreg farmolás. Már akinek van hozzá gusztusa. Én act2-nél akadtam meg, mint mindenki, és nem kívánok heteket tölteni egy ládánál, inkább indítok egy altot.
  • Susarc
    indokold meg! néhány beteg hülyegyerek kívül ki fog kiadni néhány pixelért egy heti gázszámlára vagy vacsorára, benzinre valót?
  • Fpocok
    Szerintem az ah nyerő volt. Cserébe a játékot teszi értelmetlenné...
  • 1Darton1
    Inkább a megalapozatlan állítások vannak bukásra ítélve. :p
  • Susarc
    nem értem én ezt a RMAH koncepciót.....bukásra van ítélve szerintem
  • titani
    Nyah...egy lvl 49-es közép sz..r legendary boots
    elment 25 ejuróér :P /igaz volt rajta 15°IAS is /
    de már a játék fele ára visszajött így ...
  • Kandurex
    Tulajdonképpen ez egy olyan folyamathoz vezet ami maga a játékot fogja pénz orientálttá tenni. Egy egyszerű példával szemléltetve. Találsz egy jó cuccot, miért raknád be a goldos házba, ha valódi goldot :) is kaphatsz érte? Szerintem semmi, én se tenném goldosba, más se tenné. A játék jelenlegi mechanikája szerint nem tudsz eredményes lenni aukciós ház nélkül, viszont a gold alapúba meg semmit nem fogsz találni, vagy csak nagyon elmebeteg áron. Egyszerűn a játék átfog alakulni valami költséges hobbivá ami szerintem homlok egyenest szembe megy a játékok eleddig nyújtotta szórakoztatásával. És már meg is jelentek az első jelek, hogy beindult ez a folyamat, a goldos házban megjelentek a 100-200 millió goldos itemek, hisz ki rakna be jó cuccot.....
  • sata75
    +1 :(
  • Kandurex
    hm...valahogy, amióta van RMAH, valahogy még jobban elment a kedvem a játéktól :(
  • Fpocok
    Már nem érdekel, nem is tudom miért olvastam el... de ahogy látom, még mindig nem csinálták meg a monk skilljét... vagy nem is lehet megcsinálni? working as intended? Hát az még szomorúbb.
  • Susarc
    én felhúztam végre a DH-t amit abbahagytam május 20. körül:P,mert Barbárral hiába a 800 resist 75% armor 15k dps act 2 lépekhaloklépekhalok

vettem a DH nak kb 300 ezerből geart 33k hp 30k alap dps/ sharpshooterrel 3x ennyi:P/ 225% crit dmg

ACT 1 picsafüst én is főzöm közben a barnarizs+csirkemell kombómat:) ACT2 is megy ott viszont 1-2 csempa pakk 6-8 halállal megy le csak.....lefognak/smoke szart se ér/ 1 shot, megdobnak valami projectile-el map végéből 1 shot, rámnéznek 1 shot, rosszul lépek 1 shot
    tegnap is írtam,de pl. a mobok oda dobják a lövéseiket ahová rollolok a vault-al......értitek ugye ahova random behuzom az egeret hogy elmeneküljek a lövés előtt a lövés már oda egyenesen a pofámba érkezik:S

Viszont,hogy OP is legyek az ilyen melee csempa pakk ami atomjaira szopatja a barbot vicc kategória ekkora DPS-el amit a DH kitud tolni meg a kiteolási képeséggel...

úgyhogy szégyen,nem szégyen én DH val is várom 1.03-at!
  • 1Darton1
    Attól függ, hogy az "emigrálás" alatt mit ért.
    Ha azt, hogy paypalról battlenet-re pénzt küldeni, akkor azt lehet.
    Oda-vissza már nem.
    Illetve ha valami mást ért alatta, akkor nem tudom a választ.
  • who am I 7
    a jail és teleport még jó tud lenni rajta.lassan már megszokom, h minden van reflect dmg.az invu minionsot simán kihagyom akecibe nem kell a fölösleges agybaj . a többi megy általában mf cuccba pár halállal xD
  • j0nNyKa
    eu.battle.net - account - payment options - lehet.
  • 1Darton1
    Nem lehet. És a levonás sem úgy van teljesen.
    Battlenet Balance: 1 euró
    PayPal: 1 euró+15%
  • Hegi90
    ty
  • Hegi90
    nincs rajta elég csöcs.
  • CalebJoe
    facebook-on szúrták be

• j0nNyKa
    persze, payment optionsban
  • Hegi90
    utólag át lehet emigrálni egyikről a másikra?
  • j0nNyKa
    ez sajnos mindig is igy volt
    vagy blizzard penzben tolod, es akkor nincs levonas, de csak blizzard szarokra koltheted
    vagy paypalra tolod igazi penzben, de akkor lehuznak minden tranzakcio utan 1 ojroval
  • Hegi90
    mivan? Nem úgy volt, hogy blizz accról is mehet oda vissza a kess? Paypalnál meg kevés undordítóbb céget ismerek.
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    "Siegebreaker - (Pulsing damage) Combat against the Siegebreaker Assault Beast has grown more difficult. You are taking damage over time."
    kb 1 perce keresem a szavakat erre, nem talaltam. mind1.
  • AntiHero
    Patch 1.0.3 Unofficial Changes