78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
nincs...
Lehet hétköznap nagyobb szerencsém lesz... Ha nem akkor felhívom a T-t, már nem ez az első, hogy valamilyen alapszolgáltatásért (hívó szám kijelzése) külön kelljen fizetnem... -
Azért hagytam a franca a DH-t, és nem építek másikat, mert esélytelen HC-n a monk barb mellett. Azok viszonylag bírják az ütést, minden public játékra jut 2 barb 1 monk majdnem, DH egyszerűen 1 hit. -
max 525000-ret írtam..Annyi pénz van,kész...Annyiért nincs még 1000 közelében sem.14% ias kesztyűm van 15+12-es gyűrű,amu kurva drága az nem ias,lacuni unique 12 ias, 23 ias kard,2.63-mal lövök 24,5K-t.Ennyi. -
Hja, nekem sem sikerül beüzemelni. Mit lehet ilyenkor tenni levél a supportnak? -
arra nekem jött rögtön, nem vágom
nincs ott valami faq, hogy milyen formátumban kell beírni a telszámot? -
goldfarmerek, esetleg a nagyon kockák
de persze, jogos, amit írsz, sajnos én is így látom kb -
hát pedig én T-s vagyok. -
yodafonosok panaszkodtak hogy nekik nem nagyon megy sms -
Nekem rohadtul nem küld semmit :S -
Én valahogy úgy gondolom hogy a D3 teljes gazdasága az első héten exploitolt infernos ládákra épül, meg a goblinfarmra. Két heti Act2 farm során (160-175 MF+buff) a legjobb fegyver mi esett egy 850 DPS-es 2H volt. AH-ban a megjelenés után egy héttel 500K goldért mentek az ilyenek, mostanában meg 100K alatt. És kurva sok van belőle mert ezeknek az drágábban eladásából szedtem össze vagy 20 milliót. Kiknek estek ezek a fegyverek? Kik azok akiknek kiesik és annyira leszarják hogy az ár lecsekklása nélkül bevágják 50k-ért az egymilliós árkategória legjobbjának? -
de.. au
a fegyveren lévő ias bele van számolva a sebzésébe
a bőven 1000 alattot meg még mindig nem gondolhatod komolyan
diablo 3 AH-ról beszélünk? hogy keresel? max 3000 arany?
vegyél egy normális 1000 feletti fegyvert, iasos kesztyűt meg gyűrűket, és minimum duplázódni fog a sebzésed -
van res gearem is olyan 300-350-ig tudom húzni de az se ér semmit.... -
Bőven 1000 alatt vannak..894 volt a legnagyobb ias nélkül,kell a fasznak,ias-sal meg 800 felett kicsivel...
Enyém meg 742-es 23 ias-sal...200K körül vettem.Ezek meg mind 500k-ért vannak. -
Nekem a +3630xxxxxxx (7 jegyű telefonszám) -et elfogadta és jött sms is. -
Susarc #44888 és az increase critical dmg
-
ias.
illetve a 740es fegyvert te sem gondolhatod komolyan
1000 alatt már az AH sem jeleníti meg őket -
"na mosrt így állok tudom res kevés de meghalok 1 max két ütés után úgyis...."
Jah, meg is fogsz bármit csinálsz. -
Én azt nem értem Wd-k honnan szereznek dmg-t..minden cuccomon 100+int van,a fegyóm 742-es 1.72-es atk spd-del,mojo 228 dmg-vel és van szaros 24,5K dmg-m...Ennél jobb NINCS! annyi pé'zem nincs hozzá,hogy vegyek...Még 20-30-40k dmg-t LEHETETLEN összeszedni. -
dhnak csak egy 1200 körüli fegyver kell, meg minden slotra dex + ias + crit damage, és máris 100k felett van
10 millából simán felcuccolod, vagy ha kifogsz egy jó fegyvert, akár olcsóbban is -
Következő kérdés: milyen formátumban kellene megadnom a telszámomat, hogy küldjön sms-t?
Probáltam "country kód" nélkül: 30...., próbáltam 0630-al de úgy alapból nem fogadta el. 3630, +3630-nál megint nem küld sms-t.
ötlet? -
Azt nem értjük (baráti körben) hogy aki 70 meg 100K DPS-t fel tud pakolni az honnan a szarból szerzi az itemeket? (oké hogy AH-ból, de ilyen 10+ milliós cuccokat minden slotra? Mit adott el hogy annyi pénze lett? Hol estek neki azok?) Act2 nekem tök sima ügy MF gearben (gyorsan haladok de kurva sok halállal) de Act3ban az első bosspakk úgy csuk össze hogy öröm nézni. Honnan a faszból kéne geart szereznem Act3-ra? Act4-ből? Akik (először) ütöttek ki normális cuccokat Act3-4-ben azok milyen gearben csinálták? Komolyan a karakteremen egy darab olyan item van amit én találtam, és asszem ezzel átlag felett állok. Fingomsincs hogy gondolták. -
na mosrt így állok tudom res kevés de meghalok 1 max két ütés után úgyis....
-
Susarc #44880 semmit! várd meg a peccset! botrány még act2 is.....50-51-es 2 statos item hegyek esnek...... -
Act2-ben jelenleg mit éri meg MF-el farmolni? WD-vel 160 alap MF-el ilyen nagyed/harmad/fél actos runokat szoktam menni, de igazából ami esik az minden kritikát alulmúl, úgyhogy kéne valami tipp célirányos farmolásra. Köszi! -
muszáj sajnos
mindamellett kb fél perc megcsinálni, és a kutyát se fogja zavarni -
Tudtommal autentikátor kell, hogy használhasd AH-t. Nekem windowsos van, és megy.
SMS protect a paypalos kifizetéshez kell.
Szóval kell mindkettő. -
akkor auth nem is kell ha paypalra akarom küldeni? -
EZT csináljátok meg, akinek nem engedi kiválasztani a paypalt. -
minek, van authenticatorom. -
Nekem is ez van. -
Azonnal, de meg kell csinálni az SMS dolgot -
Erre gondoltam
Amúgy mennyi időbe telik, amíg észre veszi, hogy már van Paypalem? -
Amikor berakod ahba, akkor kell kiválasztani, paypal, vagy bnet acc.
Én néztem videókat róla. És nem tetszik NEKEM. -
én nem választottam semmit a cuccomnál, megoldja magától -
1Darton1 #44868 Valószínűleg eleinte úgy tervezték, hogy minden tranzakció elsődlegesen a Balance-ra menjen, és azután lehessen lehívni PayPalra, vagy vásárolni vele.
Ezzel az lehetett a gond, hogy annak a bizonyos a 15% levonásnak egy része a PayPal tranzakciós díja, és a Balance-on lévő összegnél nem lehet megkülönböztetni, hogy melyik részét töltötted Te rá saját pénzből, illetve mennyit kerestél RMAH-val. Ezért az volt a legegyszerűbb technikai megoldás, hogy letiltották a kétirányú forgalmat. RMAH kifizetésnél pedig Te döntöd el, hogy a Balance-ra vagy PayPalra kerüljön a zseton. Így egyértelműsítették, hogy mely forgalomból húzhatja le a részét a PayPal. -
Hmm érdekes, utólag én is megcsináltam.
Gondolom minden cuccnál ki kell választani, hogy hova küldjék az eurót, ha megvették.
Köszi. -
"Szerintem sem szerencsés, hogy attól is függhet, mennyire jó karaktere van, minél gazdagabb valaki."
De ezt mindenki tudta, amikor megvette a gamet, hogy RMAH-ra fog épülni pozitív és negatív hatásaival együtt. Vagy nem hitték el? Mire gondolt, mit hitt az aki softcoreban jáccik? :) -
Nemsokára jön a Torchlight 2, bírd ki ... az ára is harmada ennek (5eFt) :) -
Igazából minden egyes eladásnál ki lehet választani, hogy most épp ez a balance-ra vagy paypalra menjen.
Szerintem sem szerencsés, hogy attól is függhet, mennyire jó karaktere van, minél gazdagabb valaki.
De tőlem költsenek el minél többet, én is tettem ki eladásra pár dolgot :) -
Mármint a bnet accountról paypalra? Nem csak blizz játékra lehet költeni + rmah ban?