78998
  • Zsoltika 007
    Most kaptam meg az összes sms-t egyszerre órákkal később. Vegyél vissza az arcodból!
  • j0nNyKa
    én ráérek sörre :D
  • unknown nick
    "vagy óravisszaállítással :P "

Azt már javították szerencsére. Nem lehetett bidelni, mert a gyökér kivette, ha nem kapott eleget. :D
  • Aradebil2
    azt elméletileg utólag jóváírják, az csak egy ellenörző tranzakció, hogy működik-e a kártyád
  • mucsácsó
    vagy óravisszaállítással :P mondjuk nemtudom mennyire érdemes ilyenekkel szórakozni... :D amúgy én is megcsináltam tegnap a paypalosdit, levontak valami 250 ft körüli összeget a bankkártya csatolásért. Aztán az első itemnél nálam is kérte az RMAH-ban az SMS-es kódot, kb 1 percig vártam mire megjött :D
  • Hegi90
    Na végre megjött nekem is az sms :)
    jonny neked meg lógok lassan egy sörrel :D
  • j0nNyKa
    így van, majd peccsel
  • TurboX
    béta alkalmával többször állítottam régiót, lehet hogy az kavart be (bár nem hinném de ez is egy opció).. no majd meglesem
  • Traky70
    AH még nem bid-elt cuccok megszakítása nem lehetséges? Ez is majd csak egy jövőbeli peccsel?
  • j0nNyKa
    igen igaz, néztem
    egyébként most hogy mondod, május 2 óta nekem se küldött semmit :D
    RMAH-s eladással kapcsolatban legalább írhattak volna..
  • TurboX
    ja közben már törölted
  • TurboX
    A security feature has been added to your account
    2012.04.13

(ezt most a mobilomról pötyögtem be)
  • j0nNyKa
    8,5 milla hp, invulnerable minions, goodluck (dobott 3 kéket)
  • TurboX
    mf növelésével nem fog egyenes arányban növekedni a talált tárgyak minősége

act2-n nálam még sz@r sem esett (ill. csak az)

sms nálam is gázos, pedig áprilisban (mikor megjelent ez a lehetőség béneten simán megjött) és jelen pillanatban is aktív a szolgáltatás...
  • Gubberx
    nem nem, félre értesz :) arra gondoltam konkrétan hogy amellett hogy a karim fejlesztem és játszom mert ez az elsődleges cél, könnyedén visszahozható-e a game ára is :)
  • Skill
    szerintem csak idő kérdése és visszajön. viszont saját játékélményed kurod el, ha mindent eladsz pénzért és nem szereled fel a saját karid.
  • Gubberx
    hát így sem jön meg :D
  • Skill
    gold kapható ! =)
  • who am I 7
    Nagyon jó kérdés...én inf act 2 végén mfelek, 5ös NV-vel így kb 210MF-el, és iszonyat nyomi cuccok esnek....csak pislogok.A rarek is nagyon gázok...kékek meg viccek..volt 140dps-es cumó is :D szégyen loot.Megértem, hogy ha 0 mf-el mondjuk ilyen hokik esnek, de azért 210-el 5ös nv-vel ne ilyenek essenek már.
  • Gubberx
    Még egy kérdés aki már használta a pénzes ah-t, van kereslet a goldra, tárgyakra? pl vissza lehet-e termelni a game árát ha megveszem? :)
  • who am I 7
    ne bénázzatok már...nekem elsőre megjött rögtön.a +36-ot vagy 06-ot nem szabad elé írni, amikor megadod.Csak így : 70666999 példa kedvéért :) és akkor rögtön megjön.
  • Zsoltika 007
    Nekem is voda sms nuku...
  • gosumofo
    blizz rájött hogy nem jó biznisz percenként 1.5 millió smst küldeni :)
  • Gubberx
    na felhívtam vodát, fogalmuk sincs miért nem jön sms :D
  • cookac2
    Itt egy kép a statokról

• j0nNyKa
    t ügyfélszolgálaton főként diák melósok dolgoznak, sokra nem mész vele :D
    és ez kurvára nem emeltdíjas sms szerintem, bár franc tudja
  • cookac2
    Vettem egy fegyvert AH-n, egykezes balta. 650 dps volt csak ugyan, de 243 int, 200+ str, 180 dex és mittomén mennyi vit, fear, stb volt rajta. 27k sebzésem volt mojoval. Aztán lecseréltem egy 825 dps-es ceremonial tőrre, sokkal gyengébb statokkal, viszont mana regenes és van rajta 850 LoH. A mojo helyett pajzsot tettem és voilá, 10k-val kevesebb a dps-em.

De! Gyorsabban ölök időarányosan. Egy mob lassabb persze, de összességében lényegesen gyorsabb procedura, mert más skillekkel tudok menni és tömeges támadáskor olyan AoE skillekkel tudok operálni, amiknél érvényesül a LoH és a Soul Harvest. 5x harvestnél 23-24k a dps. Tized annyi kite mint előtte és lényegesen jobb lett a túlélési esélyem.

A lényeg, a nagy dps szép és ha van kit lőni jó is, de nem feltétlen uralkodó stat. Problémát a kis dps-ben abban látok ha túlmegy az idő eliteknél, de komolyabb cuccban mint az enyém az sem vezet halálhoz.
  • Fpocok
    Csak akkor kell fizetni, ha eladtad. Legalább is én tudtam berakni úgy, hogy nem volt pénz paypalomon.

Ha BNET ACCOUNTRA kéred a pénzt, akkor csak 1 eurót vesz le.
    Ha Paypalre akarod, hogy fizesse, akkor 1 eurót vesz le, illetve 15%-ot.
  • Gubberx
    - Aukciós házak kezelési költségei:
    - Felszereléseknél (weapons, armor, accessories, és más unique items)
    Tranzakció díja: (Gold Auction House): 15%-a végső árnak
    Tranzakció díja: (Real-Money Auction House): $1.00 USD tárgyanként / $1.00 EUR tárgyanként
    Átutalási költség: (küldéskor a PayPal, vagy más engedélyezett szolgáltatónál): 15%-a az átutalt összegnek

Ezt találtam, akkor ez azt jelenti hogy real money ah-ba 1 euró/tárgy ha beteszed vagy 1 eurót von le ha eladod? :S
  • Hegi90
    Na felhívtam a T-t, azt mondta a kiscsaj, hogy valszeg azért nem kapom meg az sms-eket, mert nincs bekapcsolva az emeltdíjas sms-ek fogadása. Engedélyeztettem, de úgy látszik tévedett...
  • Fpocok
    Csak ha eladod... akkor vonnak le.
  • Gubberx
    Ill. arra van-e valami megoldás hogy vodás számra hogy érkezik meg az sms mert sajnos nekem sem jön meg az aktiváló kód.
  • Gubberx
    Üdv, egy kérdésem lenne a real money ah-val kapcsolatban, ha beteszek mondjuk egy tárgyat igazi pénzért és nem kel el, akkor annak hogy betettem van valami költsége amit igazi pénzben vonnak le? vagy csak abból vonnak ha eladtál valamit?
  • j0nNyKa
    az is kevés pl.
    amit Darton ír, az egy teljesen járható út, és még pénzed is van rá
  • 1Darton1
    200k-ért van 870 dps-es bent épp. Veszel int+asi kék gyűrűket, amulettet és kesztyűt, darabját 20-30k-ért, a többi slotra meg sok intes és vagy crit/crit dmg-es olcsó cuccokat. És kész is a 40k+ dmg.
  • berlinboy6329
    1313.
  • j0nNyKa
    +44 7781 470659
    szal brit
  • Hegi90
    ja igen: milyen számról jön az sms? Magyar vagy külföldi?
  • j0nNyKa
    itt van sms faq
  • j0nNyKa
    tehát: a fegyver ias továbbra sem fontos
    viszont azért 700 felett bőven lehet találni is, nem muszáj AH-ba rohanni..

nem értelek amúgy, nekem wizarddal 30k felett van úgy a sebzésem, hogy nincsenek is normális cuccaim - biztos van elég.. nemtom, inted pl?