78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Dr DeViLKiNG #45103 Ismerősnek is oda lehet adni, aki berakja ~~ -
Amugy rmah pont nem megy nálam, mert épp át kell rakni EUR-ba mert még mindig angol font, és a beállításokba nem tudom átrakni EURba ahogy írtad. :)
De ja, eladtam goldért :D -
1Darton1 #45101 Nem mindenki tud rmah-zni. Oh wait... -
Dr DeViLKiNG #45100 Képes voltál goldért eladni...
-
Hopp meg is vették 11 milláért. yeam :P -
Farmra partnereket keresnek, foleg tankot. Act3at kivegeztem infernon, szivesen farmolnek pokot+azmodant vagy akar ponit (nincs sajna botom ahhoz viszont).DH 102k DPS ShSvel, aki jonne az reply vagy valami :) -
Első Inferno Póni runból esett egy sacc 12 millás gyürü, 4 millás kesztyü :D -
Eddig se sűrűn olvastam a topikot, de látom átment arra a szintre a dolog, hogy kiverem a faszomat arra, hogy eladtam valamit két euróért, aztán még itt is közlöm... -
Nem Maghdából, még csak nem is elite grp-ból, hanem egy mezei normal szúnyogból kb 45% körüli MF-ünk volt átlagolás után -
már neki is megvan -
Nekem meg van. Csak majd este érek rá mert dolgozok. -
who am I 7 #45092 magdából esett?őt én is szoktam..mennyi mfel ment? :D -
szarügy :D
mi hármasban pakoljuk össze a karikat :D DH, Monk és WD... túl sokat nem élnek a szörnyek csak még az elején vagyunk -
nyitok neked, ha visszatérsz afk-ból -
RMAH abszolút nem érdekel, így ha tökéletes Stormshield lett volna, akkor is a kezemben landol, nem vagyunk gazdagok és haverom sem az (goldban sem) de egyszerűen valamiért nem izgat a valós pénzért eladás
sata75: sajnálatos, de ez emberfüggő dolog szerintem, nem pedig hogy milyen hosszú barátság -
sata75 #45088 jó neked, hogy ilyen "haver"jaid vannak:(
nekem olyan jutott, hogy kiesett neki egy 1k dps-es monk fegyver, linkelgetni nekem, hogy nézd mi esett! mondom, hu de faxa ezzel nőne a dpsem kb 80%-ot és át tudnék menni act 3-ba is akár. erre mondja, ja nem megy rmahba...
hihetetlen, hogy egy 8 éves ismeretségnek ennyi a következménye:(
szomorú lettem de nagyon:( -
Megvan itt valakinek Inferno act 4 prime evil quest?
Kellene a infernós póni bothoz. -
Valszín ha nem használja, akkor rmahba haverja is be tudta volna hajítani.. -
nah, grat :)
én a helyedben megnézném, hogy rmah-n mit adnak egy olyanért, mer végülis az előző pajzsod nem volt sokkal rosszabb -
Sajna elég kicsi a block rajta... :( -
Nem sértésből, de elég gagyi pajzs. -
cookac2 #45082 te mázlista :D -
Hülyegyerekek teszik fel annyiért -
egy ehhez hasonló pajzs 2 milliárdért van fent ah-ban. -
Játszó pajtársamnak esett Maghda run közben és nekem adta, nem a legjobb de kezdésnek megfelel
-
Honnan a faszból tudjuk?
Mindenesetre nagyon jó item, grat. Sokat érhet :D -
Nelson85 #45077 Most esett. Mennyit érhet pénzes AH-ban?
-
Dr DeViLKiNG #45076 Én meg már 2 napja várok egy kibaszott válaszra...
Options/accountban lehet átállítani. -
killerkocka #45075 30k hp meg némi allres mellett kibírok 1-2 ütést act3-ban példának okáért. Dmg-em meg 100k felett van max crit mellett. Életképes, bár még némi allrest, meg armort elviselnék a kicsikémen :) -
Na egy ticketembe került és átrakták a Residence-t Hungaryba, na most az RMAH-ba még mindig font van, és így már belépni sem tudok oda... Any advice? -
Estig itt ülnénk ha mindet fel kellene sorolni -
Andrews2007 #45072 Hát elég szerencse függő is a dolog 25-32 es cuccokat raktam fel és 2 napja nem veszik pedig 10 euróból max buyoutolható 5 eurótól felfele pedig bidelhetőek. S szép kis cuccok. Más meg meg veszi ezeknek az áraknak a többszöröséért is ugyanazt amit én adok körülbelül. -
tehát akkor a daráló build, meg ami jön "véletlenül" stam/life% -
értéket lehet írni, de meghalsz amúgy is:D 1200 resist 60k hp, 6k armor, talán elég. -
DH-nál infernon mennyire működik az, hogy csak dex-re gyúrok,speedre, meg critre? Mennyire kell a stamina/resist? tudok olyan értéket elérni, hogy ne legyek oneshot? Vagy csak daráljak, meg wasd? -
Meséljetek már, hogyn lehet megszerezni act quiest 9-et? De tényleg.. Valakihez belépek, vagy hogy a büdös pics. -ba? -.- -
Te mit tudsz, amit én nem?
Mesélj! Éget a kíváncsiság! :D -
Hajnal 1kor tuti be volt baszva :D -
1Darton1 #45065 Ingyen elárulod itt az összes titkot. :F -
Ja... k. Az exorcist nem tudtam, hogy az :D