78998
  • Sunrider924
    Tetszik nekem is az archon
  • AntiHero
    HC Inferno Azmodan következik :)
  • who am I 7
    erre ment a válasz..csak megint vacakol és nem adja be :( :D
  • who am I 7
    eskü egyébként, még anno mikor dh-val lenyomtam inf butch genyót, jóval kevesebb rész égett a földön...most meg van amikor fél perc után kb minden szektor ég..és csak 1 nem. Így nehéz farmolni a köcsögöt :D az is igaz, h mf cuccba bohóckodok már vele lehet minél több mf annál több szektor ég :D
  • jazzy
    Egyáltalán nem, mivel olyan gyorsan haladsz és ölsz, hogy nem esik le. Ha meg leesne van (úgy buildelsz, hogy legyen, ha archont akarsz használni) 20-25% crit chanced és berakod hogy a cd critre csökken. Amíg nincs rajtad meg használod az arcane orb hydrát. Én kipróbáltam, de még 60k dpsben, az kevés volt, nem tudtam leburstolni az eliteket csak 1/3 hpra mire ideértek, 90kval sima.
  • BlazeH
    Igazán nincs mit ;)
  • Sunrider924
    Nyilvan neked mas tapasztalatod van rola, nekem az ss adja meg a make it or brake it jelleget, ha kiszedem csak azt az egy paszivot maris nem haladok, ezert irtam hogy nekem SS a csit.
  • j0nNyKa
    csak mondjuk esetben simán 1 percig is rajtad van, az meg azért elég imba
  • Carlos
    Hát kábé...
    Vicces, hogy butcher lak földje 1 hitel ésha eltalál a láncal akkoris kakukk... 5-6-ikra azért meglett a disznó.
  • Kandurex
    jah csak az archon 2 perces restartja kissé leszűkíti a kört---
  • Sunrider924
    Jatekelmeny: wizardot toltam normal act2 Kulle questchain, kiesett sima mobbol ez. Azota nyalcsorgatva szintezek, hogy mikor esik a kovetkezo. Tutira hulye vagyok mert ettol 5x jobban van kedvem jatszani mint infernon baszakodni hulye afixekkel tragya lootert.
  • jazzy
    Simán utoléri, wizard 80-90k dps + archon, vagy arcane orb + hydra build úgy halad mint az állat és közel sem lehetetlen összehozni, ugyan eladtam rmahban pár cuccomat közelgő ias nerf miatt így csak 61k damagem van, de 78 volt, közel sem top gearben. Vettem volna egy Boj Anglerst meg egy Lacuni Prowlerst 92k körül lettem volna, de már 78al is (és nyomi hydra blizzard builddel, amivel lassabb ölni, mint az említett kettővel) act3 eliteket 10-15 sec alatt öltem ami nem volt extra hps.
  • j0nNyKa
    egyáltalán nem a sharpshooter miatt imba a dh, mivel most a sharpshooter kb nem is működik (azt nem nevezném működésnek, hogy attól is resetel, ha megfúj egy szellő)
    azért imba, mert a másik 2 passzívja is színtiszta sebzést ad, a cuccai is színtiszta sebzést adnak, és a nether tentacles 2-3-4 alkalommal tikkel 1-1 ellenfélen
  • Hangman576
    Ha veszek egy használt D3-at, akkor mennyire lehet belőle gond pénzkivételnél, hogy a Battlenetben és a Paypalban használt név nem egyezik meg?
  • who am I 7
    mert x0patva érzed magad, pedig te adtál pénzt érte :D:D:D:D:D:D jó mi?Gondolok itt aberált infernos affixekre, direkt vacak nightmare-hell lootra infernon (AH rákényszerítés), lehetetlen elite regenre és hp mennyiségre, kevés quest ésatöbbi..nyilván ez nem szórakoztatja az embert, hanem idegesíti.Szvsz ez nem jó üzletpolitika, egy játék életciklusát szerintem nem így kéne kinyújtani, hanem innovatívabb dolgokkal.
  • Sunrider924
    Neked is kosz.
  • Sunrider924
    Na ezen agyaltam en is. Tisztaba vagyok vele hogy a DH dps-t nem eri utol semmi amig mas classnak nem lesz olyan csit passzivja mint a sharpshooter. Az a dinamikus buff meg igy nerfelve is tul jo, szerintem.
    Nem gond a sebesseg, hiaba rohanok DHval kicsit mar megfekudte a gyomromat a stilus, jo lesz egy nyugisab kari is, wz es wd is fejlodik de a wz lesz elobb 60. Kosz a valaszt.
  • BlazeH
    Csak inf act2-ről tudok nyilatkozni. Wizzard 18k hp, 3.8k armor (buffal), 200 alatti resistek és force armorral semmi nem 1hitel, a 2 hit is nagyon-nagyon ritka. Ha csak nem kapok 3 mortart egyszerre a nyakamba nem öl meg semmi egyből. Act 3-ra nem tudom mennyivel több hp kell de szerintem max 25k elég az meg egyáltalán nem elérhetetlen.
  • Tatyla
    kivancsi vagyok en ezekre az op dh buildekre soloban,mert en akkor nagyon n00b lehetek mert hamar osszecsuknak mar act 3-ban...
  • j0nNyKa
    ez egy nagyon jó kérdés, komolyan
    amikor már ott tartasz, hogy idegbeteg vagy attól, hogy 1hitel a pók meg a szúnyog, nagyon jó nyomni egy kicsit wizarddal, amivel szintén lehet jól haladni, de nem üti le egyből semmi
    viszont azt tudni kell, hogy a wizarddal nem fogsz úgy pörögni, haladni, mint DH-val, szóval amint lenyugodtál, jobb visszamenni a DH-hoz
  • Tatyla
    patchek utan mit kell honnan kitorolni ha nem indul mert egy kolegamnak most ez a hiba van?
  • Sunrider924
    A haverom dhval inf Diablo elott jar(mindent megolt utkozben semmit nem skippelt), ahogy o fogalmazott ratyi rambo stilusban tolja, 18k hp es 40k dps ss nelkul(nem szereti es nem is hasznalja). Akkor minek neked a tobb hp?
  • Susarc
    hát OP is,mert a monszták 80%-át kilövöm úgy hogy nincsenek is a képernyőn...ami meg közeljön és nem teleportál rám vagy nem mortar/reflect azt meg röhögve lehet kiteolni....az más kérdés,hogy az a 20% szopatós mob valóban 1 hitel,de a többi közel sem ér!
  • Sunrider924
    Van egy lenyeges elteres, arra vagyok igazabol kivancsi, hogy az mit jelent infernon, a wz kibir 3-4 utest, a dh egyet se.
  • Carlos
    Pontosan. Mindkettőnek egy rossz mozdulata van és már borul is.
    Mondjuk nekem be kéne szereznem némi hp-t, mert nevetségesnek tűnik a 15K hap a 3K armor és a 86K dps mellett...
    Vélemény?
  • Omlás
    Nem midegy, hogy "lézerrel hegesztesz" vagy ugrabugrálva lövöldözöl ezerrel ?
  • Sunrider924
    Bocs, nem tudom honnan ez a szar reflex, (rosz)megszokasbol irtam 2z-vel, mikor kiment, akkor mar lattam, de szerkeszteni nem tudok.
    A DH meg mindig op dps es az marad az IAS nerf utan is, a gond a jatekelmenyen van. Sokkal konyebben lehet vele haladni nekem is (aki bevalottan bena vagyok hozza)egy meele karival osszehasonlitva, csak a jateklemeny konvergal a beka segge fele. Nekem. Keresem hogy mivel tudnek kicsit kikapcsolodni ebben a jatekban, en a szorakozasert vettem meg a jatekot, nem azert hogy a blizzard az en turelmemen probalgassa a marketing strategiajat. Ezt soha nem bocsatom meg nekik.
    Kerdesem meg mindig el, milyen(elmeny) a wizardal infernon farmolni a dh-hoz kepest?
  • Avenger
    Nekem wizard-al elég volt egy teleporter,fast+ 2 akármi, ahhoz, hogy ne akarjam megölni. :D Lemenne talán, de sok élet árán.
  • Egoraptor
    A következő 12 napban!
  • Carlos
    Tegnap énis összeakadtam egy Cursed, Reflect Dmg, Shield, Magához rántóssal...
    Imádtam DH-val. IMBA
  • SLICK
    A patch mikorra várható?
  • Egoraptor
    Az igen, jó kis nerf lesz akkor.
    Amúgy honnan vannak ezek az új értékek?
  • jazzy
    Dh op fuck dhs, mindenki rerollolt dhra, fuck 1 hitelnek, ez nem is olyan op, most a topic fele itt jár :D

Ne írd már csóri Wizardot 2 z-vel :(
  • Sunrider924
    Szeretnek toled kerdezni egy olyat hogy a dh utan milyen a wizzardal farmolni inferno act2 onwards? Igen, nekem is azzal lett tele a bili, hogy folyamat oneshotlom magam reflect dmg-be vagy le-chargeol a corrupt angel act4be a kepernyon kivulrol es tutira nem dodgeolom le.
  • lordbalu
    Véletlenül mit találtam? RMAH Calculator
  • elitehun
    ah-ban 600k-ba kerül. viszont mondasz valamit, lehet várni kéne vele. pedig most akartam irni a piac topikba :)
  • BlazeH
    Ha a legendary itemeket javítják, akkor sokat érhet még az a plan. Legalábbis többet mintha itemet találtál volna.
  • elitehun
    picsába, jobban örültem volna ha bevallod hogy csak te találtad ki
  • j0nNyKa
    tulajdonképpen bármelyik oldalról, amelyik foglalkozik datamining-gal
    én konkrétan a d3db.com-ról szedtem az infót
  • elitehun
    első legendary cuccom, persze hogy wd-nek való :D
    am nem tom mennyit ér sztem nem sokat