78998
  • Skill
    ha neked ekkora a dpsed akkor bizony nem vagy jól öltözve infernohoz. (szerény véleményem)
  • Skill
    600ft+ posta áron tudok adni angliai simkártyát.
    hogy ez kinek kell és mért jó?
    akiknek uks az accja és paypalra akarj a pénzt küldeni a pénzes ahs eladás után.
  • AntiHero
    Ez mennyit érhet?

• Tyler Durden
    Ezekkel tényleg nagy baj lesz, aki eddig is fossá farmolta, az most kikapcsolt monitor mellett fogja ugyanezt tenni. Aki meg beszopta a karakter választással az vagy kiszáll vagy húz új karit.
  • Egoraptor
    Pont valami ilyesmit akartam írni.
  • who am I 7
    roppant élvezetes másrészről annyira nem óvatosak, krippnek kb 3 hc barbja van 50 felett?egyik 60-as meg most inf act4-en van :D
  • Southy
    ugy hogy 42k DPS helyett csak 6-8k van nekik, es absolut defesiven toljak, es gecilassan haladnak
  • who am I 7
    hát a játék most 99% gear és 1% skill az állás
  • tarti19
    Gear<<<<<<<<<<<<<Skill
    Persze hozzátenném, hogy ez egy jó képességű játékosra igaz elsősorban.
  • Különc
    Mert 7-8 ember 1 hétig goblint farmol, hogy megfelelő gearben legyen és iszonyú óvatosan haladnak, softcore karakerekkel gyakorolnak előtte, szerintem azért
  • AntiHero
    1-7 óra múlva kapunk 'blue post"ot a 1.03-as patchről.

Kapunk Inferno nerfet is majd 1.03ba.
  • SLICK
    Látom mindenki ki van fakadva az as nerf miatt.
    As mellett nerfelik Inferno Act 2-3-4et is? Mert itt ezekkel van a legnagyobb baj. Semmi balance, 40k hp-s, 42k dmg-es barbárom 2 ütés.... Eléggé szar ez így. Act 1 viszont gyerekjáték...
    Amúgy nem is értem hogy egyesek hc-ban hogy a picsába tudnak haladni infernon... Nem tartom magam bénának, de jó párszor elhullottam Hellen is... Igaz akkor még nem tápoltam magam annyira.
  • greyfox
    Miért is?
  • skinnyman
    Ja közben olvastam...
    Szerencsére én nem vagyok ilyen, de annak most nem lennék a helyében aki 10 milliókért vett magának ias cuccokat, mekkora szopás.
  • BlazeH
    A meglévőkön is csökken az ias.
  • skinnyman
    Jól értem hogy az ias nerfelése abban fog kimerülni, hogy mostantól csak fele annyi ias-t adó cuccokat dobhatnak? De ami már megvan annak nem csökken az ias-a? Tehát még most kéne gyorsan neszerezni ias cuccokat?
  • Frankie87
    Sztem még NREF előtt add el a game-et, karival együtt amíg még ér valamit... most még jó áron el tudod adni.
    Én pl. pár napja linkeltem a barbárom, írtak vagy 7-en, abból az egyik érdeklődő elég szép magyar HUF-ért meg is vette.
    Részemről d3 ennyi volt, áttérek xboxra.
  • Egoraptor
    És nem gáz a lassú skill animáció?
  • Tyler Durden
    Siralmas/nevetséges mindenki maga döntse el melyik..
  • Tyler Durden
    Sajna perelni nem tudsz, vagy húzol wiz/dh kombót vagy eladod a gamét vagy jegeled 2-3 évig addigra talán lesz balance.
    Nemtom de nekem tök olyan feelingem van mint wowban volt, balance sose lesz, vannak az egyenlők meg az egyenlőbbek. Zárógondolatnak meg a megszoksz vagy megszöksz klisét tudom elpuffogtatni..

PS: kóla + popcorn kombóval várom a pvp bevezetését, a mostani "class balance" alapján az lesz még a koktélcseresznye a tejszínhab tetején
  • Dr DeViLKiNG
    Eddig is érdemesebb volt.
  • Egoraptor
    Tekintettel a közelgő nerf-re.
  • Egoraptor
    DH-t érdemes átcuccolni +crit dmg, +crit chance, +dex-re
    a soksok IAS helyett?
  • Aradebil2
    hc azmodan down
  • elitehun
    jaja, a monkoknak nagy érvágás ez semmi másnak, pedig nem egy nagyon erős class amúgy sem
  • eLiXir
    ha ezt meghúzza a blizzard beperelem őket
  • j0nNyKa
    így van
  • Tyler Durden
    Hmm ha ezt az ias nerfet jól értelmezem, akkor barbi után a monkot is kukába lehet tenni? Infernó act3-4-re erőteljesen alkalmatlan lesz ez a class is..
  • Sunrider924
    Miert lenne durva? hp vagy dmg-re siman ez van mar most is, csak armor es resi van fix erteken hogy nehezebb legyen elerni a tresholdo(ka)t
  • sata75
    az durva lenne ha az all armorhoz adna 15%-ot:)
  • elitehun
    Az én tudtom szerint is igy van
  • greyfox
    Vagy én értettem félre, és a total armorodhoz ad 15%-ot? :)
  • greyfox
    SZerintem ezt így értsd:

Ha mondjuk 11.5 armor+15%armort jelenített meg, akkor a cipő eredetileg 10armoros volt, szerintem ez csak ennyit jelent, semmi többet.
  • elitehun
    csomót, talán még a ládámban is van egy, vagy ah-ban épp árulom.
  • Sunrider924
    Mar megvalaszoltak, koszi.
  • Sunrider924
    Tegnap volt egy feher cipo lootom act4bol amin semmi stat nem volt kiveve egyet: + 15% armor. Valaki barmikor/barhol latott nem-feher lootot amin az armor % alapon van kiirva nem pedig fix ertek? Egeszen erdekes lenne a jatek ilyen itemekkel amikor az armor donto szerepet jatszik a dmg reductionban.
  • greyfox
    Ne számíts arra, hogy endgame-ben nagyon más lesz a mage.
    Lényegében kite+valamit spammolsz+kite, ráadásul kevesebb focus dmg-al, és ugyanúgy résen kell lenni. Ha nagyon mást stílust szeretnél, akkor melee, és patch várás.
  • j0nNyKa
    és a sok szerencsétlen írkálja hogy rip, argh
  • AntiHero
    Mert vissza ment gyakorolni. :)
  • Carlos
    SC