78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Droughert #45425 Van róla bug report... Létezik ilyen hiba. Az említett zónában nekem soha nem dobott az ottani elit grp, nem tartom valószínűnek, hogy csak velem kivételeznek. De mint olvashattad, mással is előfordult már.
-
Ha már error (inkább bug), valakinek coopban jött már 2 isual? :D -
Mire az átér... 5 euróból 3,4 euró marad. -
a mindegy had maradjon ott rajta legalább már nem 0 -
Amíg act1et farmoltam mindig dobott kéket és minden elite pack dobott kéket és ezután is fog, ilyen bug nem létezik, user error, sorry -
Dr DeViLKiNG #45420 Keresel egy jóbarátot, akinek van paypalja, berak neked valami cuccot 5 ejróért, te meg megveszed, aztán ő meg átutalja neked. Nem olyan nehéz ez. :D -
Droughert #45419 Most utána nézve, pl. Highland Passage zónában a merchant ad egy küldit, ha azt felveszed akkor a bejáratnál lesz elite grp, azok nem dobnak semmit. Ez a user error meg elég vicces. Mégis mit rontok el? Bug nem is lehet mi? -
pffff.... -
Susarc #45417 még véletlen sem...... -
Nem váltasz skillt véletlenül? -
Létező bug egyik barátomnak is volt már ilyen.
De elég ritka szóval ha neked egy nap többször is összejött az elég nagy "mázli".
Annyit tudsz tenni hogy mész a következő csapatra. -
Susarc #45414 nyugi nekem NV random leesik a time limit lejárta előtt....sőt van hogy akkor is leesik mondjuk2 stack ha megölök egy 4. grp-ot:S -
Ezek után egyet kell értenem jonnyval, user error, sorry -
Droughert #45412 Mint írtam, az NV valor frissül, szóval az összes le van ölve... -
ja egy elkolbászolt amit nem vettél észre,ilyennel még én se találkoztam soha :) -
Droughert #45410 Neked ez a user error valami mánia? SW topicban is ezt fújtad. Mégis, szerinted én miben hibázok abban, hogy nem dob semmit? Hogyan tudom befolyásolni a loot mennyiségét? Rosszul ölöm meg őket és azért nem dobnak semmit?
Mindegy, rákerestem hivatalos fórumon, más is tapasztalt ilyet, valószínűleg bug. -
Talán öld le az összest, az segíthet -
csinálj róla videót, mert a környezetemben senki soha ilyet nem látott.
user error szagú -
Droughert #45407 Tévedsz, korábban is öltem már elite grp-ot, amik drop nélkül haltak. NV buff frissült, dropp nem volt. Ma többször is előfordult. -
Multiplikálódik, nem összeadódik -
mindegy csak egy dolgot adtam el 6 ojróért amiből 5 az enyém a többi egy órán belül már visszajön...
antihero: ja megvolt a tanulópénz legalább most már tudom :) -
Az eladásnál kell arra állítani, hogy paypalra küldje -
Azt kell kiválasztani, amikor berakod. -
Susarc #45402 AKI ÉRTELMESET SZERETNE CRAFTOLTANI ITT TEGYE!!!
MINDENE VAN!
http://hu.twitch.tv/kingkongor -
ahh akkor ez nézem be -
Bármilyen meglepő számodra, de nem tudom, hogyan számolja, ezért kérdeztem meg
-
Elite groupok mindig dobnak kéket, ne ferdíts -
jó akkor azt kérdem hogy megy a paypalra ha egyszer már hozzádtam a paypal accomat? -
eLiXir #45397 há' így a logikus! -
:DD sehogy
én is benéztem, ne aggódj
amikor feldobsz egy itemet, a buyout field alatt van egy lenyíló menü, hogy vacak lófasz bnet pénzért árulod, vagy igazi zöldhasúért, és természetesen az alapbeállítás a bnet pénz -
a battle.net számládon lévő összegről vásárolj a Diablo 3 RMAH-ján, illetve a Blizzard Storeban. Az itt tárolt összeget NEM lehet átutalni a bankártyádra, sem PayPal-ra. -
Droughert #45394 Mást is szopat azzal a játék, hogy Inf. act1-ben, közel 300Mf-el, 5ös NV buffal, a megölt champ. grp. nem hogy rare-t nemdob, de még kéket sem? Ma már a sokadik eset, kicsit bosszantó.
-
ööö ha van 5 ojró a battle.net accountomon a balance-nál az hogy fittyen át a paypal számlámra? -
Plant lehet eladni RMAH-ba? -
wat -
Te komolyan azt hiszed, hogy 62% + 30% = 92% ? Mondd, hogy nem kérlek
Helyesbítek, komolyan úgy véled, hogy így számolja? -
vagyok csak nem bírja a meleget a gép :DD -
Egyébként ezért kérdeztem:
Van a barbáromnak ~62% DR-je. Erre jön még 30%, mert ugye barbár. Az már összesen ~92%.
És Inferno Act I-en még így is igen könnyen összehajtogatnak a Rare/Champ pakkok.
Szóval ez le van korlátozva? Vagy a mobok ***tényleg*** ekkorát sebeznek, hogy ilyen DR mellett is esek-kelek? -
Nem tetszik a zászló. -
Nem akartam megszólítás nélkül egyből kérdéssel nyitni :)