78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
jaja, foleg hogy cooperative-ban tortenik meg a legtobbszor :)
a follower az pont segit ezen -
cookac2 #45504 a follower miatt tudják, h hol vagy. te elosonsz, az meg megy utánad. aztán jönnek a többiek. -
ahogy erzed, ha futkarozni akarok korbe-korbe, azt megtehetem act3 varosban is - en olni akarok a dh-val, arra a jelenlegi rendszer vegulis tokeletes -
who am I 7 #45502 ha nem lőhetsz, akkor legyen 3mp és legyen ingyen közben a vault....mert elég nevetséges 1mp a "menekülésre" :D 3 teleportos fast elite-nél pl.... -
jol beszelsz!
hp, hp regen, life steal, armor, resistek, barmifele utility spell, ami nem az ss-re / nether tentacles-re alapul, protection shrine, health shrine, stb. <- ha ezeknek valaha is ertelmet adnak a DH-val, az nagyon nagy josag lesz!
attol felek, hogy amikor kitalaltak a DH-t, mint conceptet, elfelejtettek, hogy picit butanak fog erzodni a jatek - szerintem pici kitartassal egy majmot is be lehet tanitani ra, hogy stackeljen sebzest, es spamelje a smoke screent :D -
Rehom #45500 valaki inferno act1 help/farm ?! (wizard) -
Zsooo #45499 nagy a gyanúm egyébként, hogy a smoke screent tovább fogják nerfelni, pl nem lehet majd lőni míg tart... merugye menekülésre, és nem sérthetetlen halálosztónak lett kitalálva eredetileg. csak szerintem előbb megvárják mit lehet kihozni a DHból az ias nerf után, és majd akkor csap le a nerfbalta.
ha 103ban eléggé lecsökkentik a mobok sebzését, akkor még "jól" is kijöhetünk belőle, legalábbis balance szempontjából, talán lesz értelme a life steales cuccoknak, allresnek, hpnek DH-n is -
igen, ez sajnos feature - en sem ertem a dolgot, ragelek is erte nehanapjan, de igy 1 honappal a megjelenes utan mar tokeletesen leszoktattak vele a vaultrol - smoke screen helyettesiti frankon, foleg ugye tactical adv-val -
ma mar villantottam egy szarkazmus tablat, ugyhogy te most nem kapsz
ha neked 2 hetig nem mukodott az ah, akkor mi nem egy ah-rol beszelunk
de tenyleg, nem dolgoznak semmit, a heti patcheket is meseorszag unikornisai szarjak teszik elenk (vagy esetleg a lent emlitett portas / biztonsagi or)
az uj legendary itemek, az 1.0.3-mas nagy patch, illetve a pvp, meg tudjafranc miegymas - azon sem dolgozik senki az egvilagon (max ugye a portas) -
who am I 7 #45496 nálam olyan van, hogy üt...előtte vaultozok..el is jön, de a vault végére meghal.Ez se normális, az tuti. -
Amit megjelenéskor kiadtak a kezükből az nagyjából jó volt, de azóta hogy szinte semmi nem történt az számomra vicc. 2 hetet vártam csak arra hogy AH működjön...
Megkapták a pénzüket aztán csókolom? :D -
mert ez pont igy tortenik, szar az egesz, a helyi portas / biztonsagi or dobta ossze az engine-t, a netkodot, mindent. -
az elso amit irsz, az sima reflexhiany, nem jatekmechanikai hiba
a 2. tenyleg bug, plague / desecrator tuz - ss kombonal johet be
vegyel le magadrol egy vitality-t ado targyat, tedd vissza, es megjavul -
Háhá, miért van az az érzésem hogy egy ember dolgozik a játékon , az is másodállásban és éjszakai műszakon, valamint ő a takarító a kertész a biztonsági őr , az ügyeletes orvos, a karbantartó és a portás is egyszerre. És közben EB-t néz és sörözik. -
Hát az velem se,nem is arról van szó,hanem arról,h nem "kapcsol be".Lűtom,hogy az égben van az akármilye,mindjárt lecsap,tizedmásodpercek vannak,SS be,semmi...Csak halál.Meg 0-ra szokott lemenni az életem,szanaszét bugosodik a HP gömb állandóan. -
gosumofo #45490 idén, ne várd mostanában -
Üdv,(nem olvasnám végig mert kurva hosszú és sok az off téma is, szóval megkérdem századikként :D )Mit tudtok mikor kerül be a várva várt pvp?
Nem nagyon látom hogy olyan húúde nagy frissítések érkeznének, miközben a hetek pörögnek. Kicsit csalódtam bevallom. -
nalam sosem tortent meg olyan a kb. 200 ora jatekom alatt, hogy ha idoben nyomtam ss-t, megsebzett barmi is. -
spirit walkkal is ez van.Követnek.Azon baszom még fel magam,mikor BIZTOS vagyok abban,h a dmg előtt nyomtam SS-t mégse aktiválja és szevasz. -
who am I 7 #45486 aa nem rossz az, ha megvan a küldi akkor goblinozgass.Persze, ha van időd akkor nv buffal.Nekem is volt asszem pók xopás..coopba csináltuk meg :D az nagyon féreg volt...mint, ahogy minden unfair infernon..Kedvencem, amikor vaultozok és ahova érkezek oda csap le a monszta, az nagyon fan, tiszta matematikai zsenik :D de olyan szinten..azok a nagy fallen genyók, amikor ütnek :D az elitek szokták azt csinálni, elindítják az ütést, és amikor rácsapnak a földre, képesek 0.1mp alatt 180 fokot is fordulni :D tiszta szégyen...a másik, ha smoke screenelek, soxor mintha nem is csinálnám..ugyanúgy követnek a mobok.
Én a prepen az utsó rúnát használom..legnagyobb fun mikor 2.jára sem triggerel :D:D:D:D:D aztán mehet ss orrba szájba :D -
Psychedelic #45485 Igen ott a küldi alatt a pack nem dob semmit, mert az npc dobja a lootot, akit a küldiben meg kell ölni. Nincs ott semmi hiba, kapod a lootot az eventert, pont ugy ahogy a többi ilyen event után se a mobok fogják adni a lootot hanem a végén a láda vagy akármi. -
Én csak a számmal tudok karatézni, meg álmos is vagyok, tessék megvenni a cuccaimat rmahból mire felébredek jóéjt. -
Off:
Szép koreográfia, de az emberek 90%-a kizárt, hogy élesben azokat a mozdulatokat eladja. Talán képzetlen ember ellen, de még az is tud meglepetést okozni. Pl. ami a videon van veszélyes, ha valaki elhiszi, hogy szembe mehet egy késsel :) Már egy utcai csibész lehet olyan szinten, mint egy képzett, aki bele van szorítva a stílusa kereteibe.
Harc első szabálya, a legjobb, ha elkerülöd a konfliktus helyzetet, aztán futsz és utána ütsz csak. Azt akarom kihozni, ha vki _hobbi_ szinten sportol akár gyúr nem rosszabb, mint a verekedés. Sőt a hosszútávfutás a legegészségesebb és leghasznosabb :D
On -
Szép, de hogy téged idézzelek: ugyanúgy 1 ütés és fekszik bárki, amit a videó is bemutat, nem értem ezt az érvelésed
Hogy legyen valami ON Topic vonatkozása is: van egy néhány része Szegednek (is), ahol elég Inferno difficulty van, jó ha van egy kis resist -

Kedvcsináló (1:15-től):
-
az nice, szeptembertől én is akarom kezdeni. -
10 pénz 1 hónap, 3 hónap 25k. -
1Darton1 #45478 A gyúrás, a sport és a kinézettel való foglalkozás határterületek, ne mossuk össze őket.
Ha a szellemi tornagyakorlatok kárára végzed őket, akkor leszel bunkó paraszt. Akár az értő olvasás is áldozatul eshet. -
mennyiér oktatják? -
Hmm... vannak gyúrós haverjaim. Nincs bajom a gyúrással, sok jó tanácsot adnak. Jómagam Krav Magázok(tam, mert most kényszerpihenő inszalagszakadás miatt) -
mármint aki neten keresztül szakérti, hogy aki testépít, az gyenge - na majd az az ember fogja 1 ütésből megfektetni (valami számomra ismeretlen okból)
ühüm
anyway, wrong topic -
1Darton1 #45474 Kifejeztem a meglepetésemet azzal kapcsolatban, hogy Ő szépirodalmi művek elemzését és kisdedóvó foglalkozásokat várt a gyúrós topiktól. -
Ok, hogy gyúrsz, de mit ér az?
Vastagabb kar de ugyanúgy egy ütés és fexik.
Persze szép a klasszul kidolgozott izomzat, de csak esztétikai nem funkcionális. -
Ha sportolsz és foglalkozol a kinézeteddel akkor egy bunkó paraszt vagy, nem érted izomagy? :S -
Ma már nem csak kapálásból és állattartásból lehet megélni, hanem guess what internetes streamelésből is -
Diablo III: First Best Selling PC-Only Game in Two Years -
Mér mi a probléma? -
azért ilyen szinten nem tudnám tolni... Élek rendes életet is a játék mellett :) -
öhm, gondoltál már arra, hogy reflect ellen időzíted a tentaclest a smoke screennel? -
na a mostani munkám mellett ez nem nagyon megoldható sajnos.. na meg eleve kell egy nagyobb tőke is hogy beindítsak egy ilyen "vállalkozást"...
ja és egy jobb net amivel streamelhetek is... :|