78998
  • Avenger
    Azt nem tervezik, hogy az eladott dolgok tulajdonságait meg lehessen nézni utólag? Zavar, hogy nem tudom mit vettek meg az adott összegért. Névről meg nem ugrik be. :D
    Bár ahogy olvastam, AH ráncfelvarrást is tartalmaz az 1.03, szóval hátha.
  • Dr DeViLKiNG
    Ha a pálya elején/közepén vannak, és utána még van pár kedves monster (mondjuk a képernyő telibe*aszva skorpióval, vagy sima 1-2 phasinges monster még).
  • j0nNyKa
    mikor nem megoldható?
  • Carlos
    énis beszoptam inf butchernél. Néztem is, hogy mifaszért dob 5-ös valorral 4 kéket. Aztán: hol a valor? óóóóbazmeg... :)
  • Carlos
    Jaja... Engem nagyon felbaszott tegnap a játék. Act 2-ben vagyok az elején és a szaros champ szúnyogok szétszopatnak.
    Olyan elbaszott kombók vannak, hogy hihetetlen. Számomra (jelen pillanatban) a játék inferno act 2-től kezdve nem fun, hanem szenvedés, kurvaanyázás, dühöngés.
  • BlazeH
    Talán 1.3-ban jön a skill bar lock. Blizzardos arc is írta, hogy megszívta ezzel. (egyszer én is Butcher előtt)
  • Dr DeViLKiNG
    Nem mindig megoldható.
  • elitehun
    a blizz szerint is gáz, de majd lehet lockolni :D
    Things that didn't work out as well as I had hoped: Dragging a skill by accident off your hotbar and losing your NV stack (grrr.... has happened to me twice so far).
    (PS - there's a lock action bar option coming in the future.)
  • j0nNyKa
    megoldás: tactical advantage, mire végignyomsz 6 smoke screent, átfutottad a pályát
  • Avenger
    Én a siege breakerre mentem volna 5 valorral, és egy rossz mozdulatnál kihúztam egy skillt az action bar-ról. :D Nem volt őszinte a mosolyom. :)
    Azóta sem találom, hol lehetne lockolni a skilleket.
  • who am I 7
    érdekes, ez a vissza vaultozik azóta nem jött elő nálam mióta tumble-vel használom.Ja, én is szoktam ragelni a lag miatt is...meg már jóval 10 yardnyira vagyok a mobtól de még agyon üt..funny
  • Dr DeViLKiNG
    Nekem azmodan előtt a phsinges fast csempionok a kedvenceim. Simán futással lehagynak trap mellett. Jó is amikor 5-ös buffal ki kell lépni, és hagyni azmodant.
  • Avenger
    Már mióta lehet tudni róla, hogy csökkenni fog. Rmah indulás előtt már volt róla szó. Szóval aki ias cuccot vesz akár csak goldért is, az nem százas. :) Fegyverek is bent vannak milliókért, +25% ias-al, 1000 dps+. Patch után meg lesz egy ~800 dps-e. Ki veszi meg? :D 500k-t még adtam volna egy ilyenért tegnapelőtt, de 5+ milliót kizárt.
  • Dr DeViLKiNG
    3 hete lehet tudni, hogy mi lesz. Ez csakis a vevő hibája, ha tájékozatlan.
  • who am I 7
    szerintem itt a legfontosabb a "rutin" és a hideg vér...láttam, h irkáltatok, hogy ki fexik meg egy ütésből :D:D:D ha jól eltalálod a gyúrós is, és azért a krav se tökéletes, mivel az ember kiszámíthatatlan.Persze, bemutatókon nagyon jól mutatnak a mozdulatok :)
  • Carlos
    Patchben jön. :)
  • sata75
    dodzsolni asszem tudok, de monknak sajnos nincs ilyen "rugd tökön" skilllje:( vagy melyik rúnával érhetem ezt el?
  • BlazeH
    Most komolyan gondolja a Blizzard, hogy visszamenőlegesen is csökkenti az iast? Tegnap 20euroért eladtam egy többek között 15% ias-t adó gyűrűt RMAH-ban és nem lennék az illető helyében amikor 1.3 után rájön hogy 5-7k-val csökkent a dps-e...
  • who am I 7
    én csak arra az eshetőségre mondtam ezt, ha egy majdnani peccsben esetleg nem lőhetnél ss közben...mivel eredendően ugye, menekülésre lett kitalálva ja.
  • Carlos
    Sajna ez nálam is előfordul rendszeresen. Látom, hogy jön felém, SS benyom elszalad (nem egyenes vonalban előre) és jön utánam...
    Kijövök az SS-ből, lecsap (Fast-okra jellemző ez)
  • Carlos
    Ezzel egyetértek!
    A Krav Maga is azt tanítja, hogy csak akkor harcolj, ha az elkerülhetetlen.
    És ha késsel támadnak rád, akkor bizony futás. De ha sarokbaszorítanak, akkor bizony neki kell menni a késes támadónak.
    Az a jó a Krav Maga-ban, hogy az emberi reakciókra és a természetes mozdulatokra alapul. (kitérsz a szúrás elől és elütöd a kést tartó kezet, avagy lefogod).
    Alapszabály, ha bárkit megtámadnának. Ha késsel szúrnak akkor térj ki és AZONNAL próbáld kontrollálni a kést tartó kezet és EZZEL EGYIDŐBEN rúgd tökön. (erre egy támadó sem számít).

Hasznosak lehetnek bárkinek aki este megy haza a melóból, vagy a buliból...
  • Avenger
    Esett egy exalted grand sovereign helm recept. AH-ban 6 milláért van. Tanítsam meg a kovácsnak, vagy adjam el? :)
  • Avenger
    Hajnali 2-től lesz kb délig, holnap.
  • Droughert
    az
  • sata75
    és ez már az 1.0.3?
  • shaba23 #45520
    Ez alapján folyamatban van
  • Dr DeViLKiNG
    Pacific day time
  • Droughert
    Nem ma? "Europe: 6:00 p.m. PDT (6/19) to 4:00 a.m. PDT (6/20)"
  • Avenger
    Mindenki készülhet az inferno act 1-es fat lootra. :D Meg az ias cuccok leértékelésére.
  • shaba23 #45516
    "jatekmehanika" ez fájt a szememnek.
    DH-nak 1 dologra van szüksége, tankra.
    A softcore HC az, mikor HC karakterrel nem mész ki a városból.
  • Tatyla
    holnap peccs
  • eLiXir
    wtf D:
  • Sunrider924
    A vault bugos, nem kicsit hanem nagyon. Van egy rejtett 0.5 sec-es delay ahoz kepest hogy mikor aktivalod, nem instant, aztan nagyon gyakran beadja ugy, hogy elugrasz valahova es instant vissza is rak mintha ketszer nyomtad volna meg(pedig nem) es a discipline koltseget is duplan veszi el( 2 vault arat). Egy masik erdekesseg, hogy a mobok tamadas animacioja szerver oldali, szoval akarmekkora kicsi lagod is van, akkor mar nem tudod idoben lereagalni a dolgot, ezert van az, hogy vaultot nyomsz es holtan erkezel, vagy smoke screenezel de mintha nem adna be es teged agyonut a mob pedig idoben nyomtad. Reflex ide vagy oda az is egy feature hogy a smoke screen hatasa rovidebb ideig tart mint amilyen hamar visszakapod a skillt hogy ujra hasznalhasd
    A DH egy nagyon pengelen tancolo karakter, a lingering fog nerf utan is jol lehet vele haladni. De kell hozza a kotelideg es a megalkuvas hogy sokszor fekteti meg az embert a blizzard fele csodalatos jatekmehanika.
  • tarti19
    ennek only pvp-ben lesz maximum értelme, de ott is ugyebár ellenfél függő lesz majd.
    Legnagyobb baj, hogy némi goldból kb. 5 misiből end gamre (inferno diablora) képes cuccokat lehet ah-ból összevásárolni.
    Ennek a pénznek is 50-70%-át a fegyver teszi ki...

Soloban 40K-val már elballagsz a fő gonoszhoz, unbuffed 45-50K-val pedig elég lazán irtod a pakkokat.
    Persze némelyikhez kell egy kis trükközés, de a többségét 0-2 wipeból lehozod így.
    Szóval ez van, majd ias nerf után megnézzük, hogy kinek fájt a legjobban az új korszak.
  • Rehom
    softcore hc-t hogy lehet játszani ?
  • skinnyman
    Nem látom az összes statod, de ránézésre nekem hasonló jó van, mégis act2-ben is szopok mint a torkosborz.
    Hogy csinálod hogy act4ben vagy? Vagy csak a csapat miatt tudsz ott tartani? :)
  • j0nNyKa
    :DDD nice
  • eLiXir
    jön a patch, még primitívebb lesz a játék
  • eLiXir
    szard is le ezt a kislányt
  • cookac2
    amúgy leszarom