78998
  • Oriza
    Szintén zenész, még csak legendaryt sem láttam inferno act 1 farm és act 2 szopógép közben sem, és addig sem...
  • maross
    Ha hardcoreon egyesek act3-act4-ben koborolnak (most pedig diablo kill), akkor nem lehetetlen, csak nehez. Jok a classok ugy ahogy vannak, csak idot kell bele tolni, es jobb cuccokat szerezni. Ha dh-t inditottal volna se lenne 100k dps-ed, akkor azert menne a rinya, hogy persze, azt csak penzzel lehet elerni, es akinek nincs penze, annak nem kotelezo jatszani.
  • Devil_Gy
    Azért ez érdekes.

Pár ember a kezdetek kezdetén köztük én is nekiállt melee-vel. Szopás volt nem kicsit, nagyon... Hangot adtunk neki.. válasz? "Toljad DH val az a jó...." De én nem akarok DH-t. válasz? "nem kötelező játszani"

Jaaa, hogy ha dolgozok, családom van és csak napi 1-2 óra megy akkor kuss a nevem....

Most kicsit nerfelnek infernon, hogy az ACT II cuccokat ne ACT III ból kelljen kiszedni, mindenki FŐLEG a DH-k nyávognak, hogy iWorkcore, meg casual szar lesz, ja meg a kedvencem "A Blizz megmondta hogy nezéz lesz nem?" Nem kötelező játszani!!!!

Nehéz legyen ne lehetetlen!!!

IAS nerf után is lesz átlag 50-60k DPS.... minek a nyávogás? más jobban megszívja... pl. monk
  • unusual
    Na igen....Mindig úgy kezdem mielőtt kiteszek valamit,hogy megnézem mennyiért vannak kint,és ezután kirakom kicsivel olcsóbban. De eddig RMH-ban semmit nem adtam el. Pedig volt,hogy 5EU-val olcsóbban raktam ki. Akkor csak szerencsétlen vagyok. ;-D
  • Egoraptor
    Hát ne.
  • maross
    Meglepne, de keress ra a legendary nevere. Gondolom kidob belole 30 oldalt, abbol 5 oldal 5 euro alatt van.
  • unusual
    O.o Hmmm.....Akkor ne is számítsak rá,hogy lvl40-es legendary cucokat esetleg el tudok adni? :-)
  • maross
    Akkor valoszinuleg szar a cucc, kulonben mar reg elvittek volna :).
  • Susarc
    JAJA 8-10 esével gyártatja boldog-boldogtalan a 6 statos itemeket.....el lesz árasztva a piac
  • maross
    Hol a fenebe talaltok ti ilyeneket, nekem 60on semmi nem esett meg. Ja de bocs, esett egy 10k-s recept. Se zold, se legendary, pedig mar act3-ban vagyok.
  • unusual
    1.25-re szoktam rakni mindenre a bid-et,és már 3xora rakom ki ugyanazt a dolgokat minél olcsóbban.
  • Avenger
    Kár, pedig ott is sokat ért volna biztos. De esik majd másik. :) sima sovereign helm receptből már 3 is van.
  • maross
    Es gondolom azert nincsenek receptek, amiert gemek sem, nem indult el a commodities szekcio.
  • maross
    receptek jol le fogjak nyomni az arakat, most mindenki nagyon razizzent, es gyartjak futoszalagon a cuccost.
  • Avenger
    rmah-ban miért nincsenek receptek?
    Ilyen gyorsan kivásárolják őket? :)
    Grand sovereign helm recept elment amúgy 5.5 millióért 5 perc alatt :)
    Lehet meg kellett volna tartani és rmah-ra gyártani belőle. :(
  • BlazeH
    Vársz hogy lejárjon és visszarakod olcsóbban. Vevő dönt. Van hogy 2 napig bent rohad és senki észre se veszi, és van hogy 5 perc alatt elmegy a cucc. Szerencsén is múlik.
  • do2
    KInek mennyit sikerült eddig kivenni rhból ?
  • Egoraptor
    Honnan tudod hogy a másik cuccnak nem Ő adott
    kezdő bid-et mikor berakta?

De különben buyout nem hátrány ha van.
  • maross
    Nalam soha nem bideltek, csak buyout. A bidet kb a buyout 80%-ara szoktam tenni.

Mas: Authenticatort lehet meg venni valahol bp-en? hihetetlen hogy mindenhol elfogyott. Androidos telo nem opcio.
  • do2
    írd oda hogy ingyen ajándék :)
  • unusual
    Sziasztok. Megcsináltam a paypal-os dolgokat,hozzá van adva az accounthoz,az sms protect is aktíválva. Ki is tudok tenni cucokat RMH-ba,de semmi bid-et nem kapok pedig 2 legendaryt is rakok ki,és ugyanez a cuc van kint több is sokkal többért,és arra van már bid. Nem értem.....Kell még valamit csinálnom,hogy az enyémre is érkezzen bid,esetleg buyout? :)))
  • maross
    Mernek ra penzt tenni, hogy ez megvaltozik mire kijon a kieg.
  • elitehun
    azt modnták hogy a max szinten nem akarnak változtatni
  • do2
    hmm na prsze jó cucc, én sokáig diablo 2 toltam éveken keresztül, még is talán ha 2x esett hr rúna, maras, meg soj se nagyon esett, ott azok voltak a menők. Hiába ölted le a diablot 1000x full mf cuccba, vagy a baalt. Remélem a szintlépést feljebb tolják olyan szar hogy nincs hova tovább fejlődni
  • Egoraptor
    Ez most a divat, nincs mit tenni.
    Vedd meg, játszd ki, vegyél mást szindróma.
  • Carlos
    Amúgy ebben lehet igazság.
    Szerintem egy Inferno Act 2 nehézség Diablo 2 után 2-3 évvel nem okozott volna gondot.
  • Traky70
    Köszia a választ! Nightmare-en, Hell-en még mindkettővel szórakoztató/szórakoztató lesz. Sőt, inf. act1 még barbárral is szórakoztató. Act2 csempéktől van a gond ... :)
  • gosumofo
    GG
  • Tyler Durden
    +1
  • jazzy
    Nem, egyszerűen a sok idióta könnyű játéktól elkényelmesedett a seggünk. Említhetnék kismillió példát, amit bármiféle kihívás nélkül végén full unalomba fulladva csak a történet miatt vittem végig.
  • Tyler Durden
    Elhiszem, dehogy 1-2 év múlva nem is ezzel fogsz játszani az is biztos. Így majd relatíve hamar ki lehet maxolni 1-2 karaktert utána pár hónap után meg nincs kihívás felkiáltással mész aknakeresőzni..
  • Egoraptor
    Ha Blizzard úgy látja hogy nem generál elég USD-t az AH
    akkor majd lesznek BoP és BoE itemek. Szerintem.
  • Carlos
    Igazad is van.
    Pl teljesen jól eltelt a hétvége... szombaton kizúztunk ausztriába, este hazaértünk.
    Vasárnap kertet basztattam pizzat rendeltünk, szundi. Este foci volt. Játszottam vagy 2 órát egész hétvégén.
    Nem hiányzott egy percig sem a játék.
  • Egoraptor
    Én személy szerint nem fogom bánni az élvezeti faktorom
    emelkedését, se a goldah/rmah árak csökkenését.

Teljesen pozitív.
  • Lantee
    Nem akarok én lenni a "megmondóember", de tényleg felesleges egy játék miatt stresszelni. :)
  • jazzy
    Kripparrian world first inferno hc diablo kill, gz. mehet a nerf.
  • Egoraptor
    Nem volt akkor még viszonyítási alapjuk, ennyi.
    Közbe kijött egy raklap játék és voálá.
  • Tyler Durden
    Jó, de mivel se BOP se BOE itemek nincsenek, így gyak az itemrendszer elég hamar telítődni fog. A playerek élvezeti faktora megnő, hogy végre ő is találja a táp itemeket, az árak meg szépen leülnek a béka valaga alá..
  • Carlos
    Lehet, megfogadom a tanácsodat.
    Gaál Noémit meg hiányolom a tévéből. Bikiniben persze...
  • jazzy
    Ja diablo 2 ben is mennyien sírtak, hogy a legjobb cuccok nem eshetnek bossokból kivéve baalt, meg egy raklap helyen, kivéve pár magas szintűt, oh wait, nem.