78998
  • Carlos
    Egy 18-25 éves mondja a 30-35 évesnek, hogy fiam?
  • sata75
    vvega#2203
    különc neked is:) másik reggel írhatok ide vagy azért is külön fizettek? hm? :)
  • Tyler Durden
    MOnkkal vagyok act3 szerintem simán megoldható. Talált cuccom nincsen, ahból és innen a piac topicból öltözködtem. Majd a patch-el bejövő ias nerf után mehet a sírás, addig nincs semmi alapja.
  • 1Darton1
    Hát ha a fejedet vered a falba, akkor ne csodálkozz, hogy fáj.
    Minden játékban vannak erősebb classok. Ha nagyon nagy a különbség, akkor fölösleges magad szopatni. Ha szeretsz szopni, akkor nem háborogni kell fórumokon, hanem mosolyogva lenyelni.
  • Különc
    Csatlakozom, hajlandó vagyok ingame goldot fizetni itt pár embernek, csak maradjanak távol innen
  • Tyler Durden
    Ha nem tudsz akkor vmit nagyon rosszul csinálsz már ne haragudj. Minden classal elérhető és még nem is napi 8-10 órákat kell hozzá a gép előtt ülnöd..
  • Devil_Gy
    Monk != Ranged.
  • jazzy
    Kapsz 1 millió goldot ha többet nem postolsz
  • 1Darton1
    Act3-ba eljutni 2-3k gold ranged karakterrel. Vagyis közel sem lehetetlen.
  • SLICK
    Egyébként most rendesen telítődni fog a piac, kénytelenek lesznek levinni az árakat jóval. Bár elég gáz, hogy a goldos ah picit lepangott rm miatt, de csak abból a szempontból kellemetlen ez, mint nem rég írtam is, hogy van akinek nincs lehetősége rmah-ban tevékenykedni vagy nem is akar.
    Mondjuk nem az én problémám, de vki 250 euróért képes megvenni vmi cuccot... Beteges, nyílván örülnék én is a "könnyen" jött pénznek, de nem húznám le így az embereket. Igaz aki hülye, tudjon rá.
    Mindegy, hétvégén tudom tesztelni az új patchet, kiváncsi vagyok egyrészt mennyire tudok haladni Infernon, másrészt mennyire lesz jobb a loot.. Mindenekelőtt próbálom magam megtalálni a cuccokat a többi karakteremnek. Ha nem megy akkor ah-zok tovább...
  • sata75
    én kurvára akarok be nem tudok:( segítenél? hm?hm?
  • Devil_Gy
    Fától az erdőt.... Itt ACT I be esély sincs jobb cuccokra.... NC
  • skinnyman
    Basszus, ez alapján nem éppen vannak a helyzet magaslatán, nem ezt várná az ember tőlük
  • jazzy
    Aki akar oda tud menni.Lehet időbe telik, de oda tud.
  • jazzy
    Sőt még normal cuccok is este belőle, de biztosan 10 év után megkopott az emberek memóriája, hogy sigon setet szedtem ki 50 mefi runból 20x.
  • Különc
    Butthurt
  • Devil_Gy
    Jó példa vagy erre fiam :)
  • sata75
    de benne van a hsz-edben is, hogy toltad. vagyis oda tudtál menni és meg tudtad ölni 1000x
    erre most mi van? oda se tud menni a játékosok 90%-a. szal kurvára nem ugyanaz mint a D2 volt...
  • Devil_Gy
    Mefiből nightmare cuccok estek? Vagy baal-ból?? Hmmm?

Ezeket érted akkor:
    "Kitöröltem a postot nincs kedvem reagálni, holnap nerfelik infernot élvezheti a dolgozó ember is. "
  • unusual
    Lehet igen. Most beszéltem az 576-al. 1db van Szegeden. ;) 1meg amit kb 30perc múlva megveszek. ;)
  • Különc
    Azóta bevezették a tanyára is a szélessávot és mindenki habzó szájjal várja, hogy neten kiírja a hülyeségeit, hátha ott érdekel valakit, mert az életben nem hallgatja meg a kutya se
  • Különc
    iWorkcore le van védve, fiam, óvatosan használd
  • jazzy
    Többen évekig toltunk mefi runokat, ancient tunnel runokat, mau runokat, pindle runokat, baal runokat, ez 1 icipicit sem volt zsákbamacska, hogy a diablo 3 célja az lesz mint a diablo 2-é volt, ezért nem értem egyáltalán ezeket a fajta hozzászólásokat.
  • Dr DeViLKiNG
    Békákat?
  • Devil_Gy
    Butaság, nem napok hanem HETEK óta....
  • Devil_Gy
    Milyen áron? Én nem vok nolifer.... Ok el kell fogadni van akinek több idő áll rendelkezésére, de 100 run az 100 run ha 1 hét alatt van meg ha 1 nap alatt. Játék az, hogy Act II gobbot vagy Act I butchert tolod napok óta?
  • cleric
    Inkább azt mondanám, hogy bizonyos életvitelhez mérten túlzott mértékű edzés kell hozzá. Mondom, megoldják mások is, nem lehetetlen.
  • Kandurex
    na mizú, megjött már az 1.03? :)

látom megy a sírás még mindig az inferno act 2 nehézsége miatt, őszintén szóval 1-2 hete még én is siránkoztam, de azóta fejlődött egy kicsit a gear -em, és nem 100 milliókból, hanem 4-5, így már az act 3 se lehetetlen. Igaz pár prefix a moboknál még így is az őrületbe kerget, vortex, sérthetetlenek és egyéb nyalánkságok. na de szó mi szó, igazi tankká vált a wizardom ....teccetős :)
  • cleric
    A franciák békazabálók, eddig is tudtuk.
  • cleric
    Amúgy meg, hogy innen a topikból kinek mi esett, nem hinném hogy reprezentatív minta. Ami az AH-ban van, az is kiesett valakinek, és azért elég csudadolgok vannak ott (és tekintsünk el attól a konteótól, hogy a Blizz rakja be a cuccokat). A cimbim talált nekem egy olyan, a szintemhez illő bow-t, hogy szégyelltem használni, mert minden szörny egy lövés volt (nightmare-en). Set nulla, legendary egy esett eddig (100+ óra), de a rare cuccom jobb volt, úgyhogy elajándékoztam.
  • BlazeH
    Vagy.
  • Devil_Gy
    Ez igaz de a jelen állás szerint előbb maratont kell futni ahhoz, hogy tudjál edzeni.
  • Carlos
    Ezzel egyetértek... minden szóval.
  • ToCsEk
    lopik a blizzz!!!44
  • who am I 7
    ha nem is a legyek, de a fanok tuti adtak.
  • Avenger
    Sima sovereign recept 5k-t ér. :) A grand inf act 3-ban esett egy ládából a csatamezőn. Szerintem még valor sem volt rajtam.
  • Devil_Gy
    A srác 3* halt asszem... És most a 4ik karval öli Diot, de lehet tévedek és csak 2* halt. A sok geart ami elveszett illetve ami van most neki azt meg legyek hordták össze.
  • unusual
    Authenticator nem szükséges az RMH-hoz ugye? Vagy? :)
  • cleric
    Nincs egy órája, hogy hardcore karakterrel megölték Diablót infernón. Nem lehetetlen.
    Másrészt napi 1-2 óra edzéssel nem mászok 6000+-os hegyet, nem úszom át a Balatont hosszában, és nem futok maratont.
    Valószínűleg nem lehetetlen egyik sem, hiszen sokan megteszik, de nem nekem való. Nem picsogok miatta a hegymászó, úszó, futó topikokban. Tudomásul veszem, hogy egy olyanoknak való, akik az életükbe be tudják illeszteni az ehhez szükséges felkészülést.
  • greyfox
    Én 2 legandary-t találtam NORMAL act 2-ben.
    Persze szart semm értek, de érdekesnek érdekes :)