78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
5 perc harc után mi is azt mondtuk, hogy fuck this shit. -
sata75 #45756 király:)
rendezni kellene olyan versenyt, hogy ki tud több elit pakkot összehúzni:)
nekem eddig 3 volt és sajnos nincs ps róla, meg skipelni is kellett:) -
legendary spear inf act 1 weapon rackbol :D mondjuk 219 es mf :D -
és ehhez mit szólsz?
btw van még elrejtve ott egy boss is... :) -
Privátba rendezzétek ezt srácok
-
Én csak a fórumon síró Carlost szivatom, a monitor előtt gubbasztó krav maga gyilkost nem ismerem
jazzy: sajnos az én sulimat se Carlos, hanem anyuci-apuci fizeti 8( -
Természetesen fingod sincs, nem is lehet, nem tanulok a te pénzeden ne aggódj :) -
"And the people most against 1.0.3 either have IAS build and want to keep easy mode inferno or want to profit from RMAH and the more broken early acts are the less people getting good drops from late acts there is ;)" -
Ahonnan ti tudtok egy csomó mindent rólunk. -
Erre szokták mondani a "skilles" emberek, hogy advanced usage of gameplay vagy l2p.
Erre viszont én azt mondom Fucked up GameLogic and GameDesign.
-
Te honnan tudod, hogy én dolgozok, vagy tanulok, esetleg mindkettő? Vagy különc? -
Sunrider924 #45734 Ilyenkor a skilles es feltapolt geares jatekos azt csinalja hogy leave game es tolt egy ujat. Ha megint ilyen retardalt affix kombot kap megint tolt ujat. Fura mod a jatek elobb utobb dob egy olyan palyat amin vegig fog tud menni ilyen lehetetlen kinlodasok nelkul. -
a bossok easy-k általában (igaz vele még nem volt tapasztalatom) -
Kulle-t nehezebb lesz behúzni a faluba. :)
-
Trükkös!
-
az új inferno act 2 taktikám barbárral:
-
Kopás kackiásbajszú zsíros ánuszszőrzetű dagadt kis hülyegyerek vagyok, aki itt éli ki a kisebbségi komplexusát FELNŐTT krav magázó embereken, akiket az interneten egy kommenttel ragekiddé lehet változtatni -
Mert azzal, hogy egész nap játszik nem fog tudni megélni. (tisztelet a kivételnek, mert pl énis abból éltem meg, hogy játszottam és ez indította el a karrieremet)
10 év múlva (vagy már most) jön az, hogy Magyarország szar, menjünk külföldre dolgozni, mert Mo-on nem lehet megélni.
De meglehet. Csak nehéz.
De azzal, hogy 18-25 évesen osztja valaki az észt, hogy szarok azok akik melóznak, azok az én szememben (!!!) csak kis lázadó pöcsök a gép előtt akik majd kapnak még pár sallert az élettől.
Talán majd 10 év múlva eszükbe jut, hogy az a fasz kárlosz a fórumban mintha említett volna valami ilyesmit.
Addig is Béke mindenkinek, toleráljuk egymást. Mindenkinek mások az igényei. Mi (dolgozó jómunkásemberek akiknek a pénzén "ingyen" tanultok) sem fikázunk le titeket, akkor ti (Übermegabrutál farmolós mitnekem act 4 infernón énvagyokazistenek) miért fikáztok minket? -
Sunrider924 #45727 Tevedsz, tobb az a verpisit aki azert bogi tele a forumot mert a husveti kiralysaguknak lottek( ok igy erzik legalabbis) es a nagy hostetteikkel mar nem fognak kitunni a sok tucat DH kozul ha mostmar mas is eljut a jatek vegere. -
Válasz: Azért mert megnyugtat a tudat, hogy ha jobb valamiben, akkor BIZTOS szánalmas irl és összességében mégis te vagy a jobb, mert jó az életed. Neeeemááár :) -
Ez egy fórum, fölöslegesek az ilyenek, hogy aki itt veri a nyálát mind lúzer irl, akármit írhatok, úgysem tudod az igaz-e, nem tudhatod hány embernek van itt családja, munkája, diplomája, akármije. Akinek van ideje / ügyes a játékban / nem tetszik a stílusa miért lenne lúzer az életben? :) -
Nem különböztetem meg, tényként közlöm (: Nem az a lényeg, hogy megkérdezik e. Ha pl elmegyek a haverokkal bowlingozni, akkor nem várom el, hogy minden dobásnál taroljak csak mert óradíjban ugyanannyit fizetek, mint az aki profin jáccik. Elfogadom, hogy - a saját szavaimmal élve - suta vagyok és nemhogy tarolni nem fogok, de jópárszor az összes figura fentmarad. Itt pont az a gond, hogy a sok vérpisti megy és bőgi tele a fórumot, hogy nem tudnak jáccani, mert hihetetlenül nehéz a játék és különbenis neki is 10-20-30 milliós itemket kellene találni nightmare act2-ben. Az a baj, hogy egy idő után ez már bizsereg..
Érzésem szerint nem hülyéztem le senkit.. -
do2 #45723 inkább aki nagyon erős karekternek hiszi magát jöjjön segíteni nekem inferno act 2be -
Sunrider924 #45722 Es neked miert fontos megkulonboztetni hogy a masik suta? Toled megkerdezik amikor valamit veszel hogy te ugyes vagy esetleg fakezu? Ez az uj trend, hogy itt a neten mindneki uberfasza a tobbi meg idiota/fakezu/retardalt/ird ami neked tetszik. Nem eszmecsere zajlik hanem a masiknak a kioktatasa/leszolasa/vaganykodas. Aki azon rugozik hogy mi volt a multban, minden ceg aki lepest tart a valtozo idokkel belatja hogy ami ezelott 10 evvel mukodott az ma mar talan nem alja meg a helyet. Aki ott volt es akkor ugy jo volt neki, marad egy szep emlekkel de azert lehulyezni mast mert ma mar kicsit felgyorsult a tempo es masak az igenyek? -
Én ebből már kinőttem
Már azt sem értettem miért vergődtek sokan amikor kiderült, hogy a beta-sok kapnap valami sigilt a zászlóra, amit kábé senki se néz meg. -
Ez szerintem nem versengés. Vannak olyan játékosok akik szeretik ha a játékban van némi kihívás is, ők értelemszerűen nem szeretnék az infernó nerfet. Tudom manapság ez nem szempont, és a játékipar is azt támogatja, hogy a full suta ember is ugyanazt el tudja érni a játékban, hiszen ugyanannyit fizetett érte.. -
do2 #45719 valaki tudna segíteni inferno act2ben ? továbbszeretnék haladni, de csak olyanokkal tudok játszani akik szintén velem egyszinten vannak cuccba, és halunk.
Tehát van jelentkező ?:D -
Sunrider924 #45718 Azert egy mmo-ban van kozos hely ahova mehetsz show off-ot csinalni a szuper geareddel. Regebben a szuper gear csak a szuper skilleseknek esett. Azota van ez a hulye megrogzodes hogy gear= skill. -
MMO-kban sem.
Csak aki nem ér el sikereket az életben annak most van mire vernie a nyálát. :) -
Sunrider924 #45716 Csak azt nem ertem hogy minek megy itt a farokmeregetes hogy ki hova jutott el inferno nerf elott/utan? Ki kivel verseng? Az en panaszkodasom arrol szolt hogy nekem a jatek nem adja, baromira nem izgat ha patchtol szamitva rajtam kivul mind az 5.999.999 user orba szajba fogja farmolni diablot infernon heroic karakterrel. Ez nem egy mmo, nincs alapja semmilyen versengesnek se vaganykodasnak. -
Leszarom ki hány éves.. írtam 1et, Jazzy válaszolt te meg rátoltál 1 általánosított mocskot MINDENKIRE. Akkor most heee? Vagy ketten vagytok? -
Hol kisfiam? Hmm? Hol ócsároltalak? -
na, nyugodjanak le uraim
-
sata75 #45712 én vele értek egyet! és 2 millát kérek a qssolásomért! -
Különbség kettőnk közül csak az hogy szerinted a mindenki=te és felvetted a lúzeringet, te viszont engem ócsárolsz, gondolkozz el ezen, más nem vette magára, szóval jöhettek itt a korotokkal, attól még lehettek hülyék, no offense -
Idéznék valakitől 1 részletet:
"Azóta bevezették a tanyára is a szélessávot és MINDENKI habzó szájjal várja, hogy neten kiírja a hülyeségeit, hátha ott érdekel valakit, mert az életben nem hallgatja meg a kutya se" -
Te meg nagypofájú faszkalap... -
Tudod vidék... Ott nem számít -
Ez itt az internet, itt lehetsz Krav maga harcos is
Szerk: fiam -
Nem háborgok, 2sort írtam és nyakamon a dögkeselyűk.
Akkor ez most D 3 vagy DH 3?