78998
  • maross
    Persze, ez csak rosszabb lesz, par het/honap, es total nem eri meg vele foglalkozni. De amig lehet addig utni kell a vasat :).
  • greyfox
    Őszintén remélem, hogy azért ennél bőven jobban keres minden topiklakó.
    Ha nem, akkor lehet jobban jár a RMAH-val :(
    Részemről téma lezárva, nem trollkodni szeretnék, csak közöltem a véleményem.
  • gosumofo
    200 euro egy magyar fizetés
    ha bevezetik majd az eurot 1 db papirpenzt fog kapni mindenki a ho vegen
    akkor vagy ongyilkos lesz vagy elmegy innen
    ez a hely maga a halal
  • tibe
    Ott a pont!
  • greyfox
    "Jól megélni"
    Ez relatív, kinek-mi az igénye.
    Az anyjával élt és volt pénze kólára és pizzára, géptuningra dögivel - valakinek ez elég, de gyanítom évi 2 nyaralásra, lakásrészletre, rezsire, autóra, családfenntartásra édeskevés.

Én nem azt mondom, hogy nem éri meg egy egy itemet bedobni az AH-ba, és örülni, hogy elpasszoltam, de erre megélhetést nem szívesen alapoznék :))
  • radical
    Majd aktivabb jelenlét kellene mert itt a nyáriszünet és az IQbajnokok rászabadulnak a netre 24/7.
  • gosumofo
    Magic Find will no longer be considered when looting objects in the environment such as chests, barrels, vases, pots, and corpses
  • greyfox
    A kérdés csak az, hogy meddig. Gyanítom ez egy átmeneti állapot és heteken belül olyan infláció lesz, hogy csak na..
    Persze addig mindenképpen érdemes kihasználni!

De ne nevezzük már megélhetésnek 200 eurót :))
  • Voyager5
    Te vagy eltévedve :)

Ismerek nem 1 olyan embert aki igen jól megél, virtuális gold eladással. Igaz nem Diabloból, hanem más játékból jön be a lóvé, és azt sem lehet mondani, hogy ideig-óráig, mert már több éve nyomják.
  • maross
    Hidd el a foldon elek, napi 11 ora meloval :). De attol meg meg lehetne elni ebbol is, lasd: PayPal balance: €168.52 EUR. Egy cuccot se talaltam amit akar 2 euroert el lehetett volna adni, az osszeset ah-bol kukaztam ossze. Kinai lennek, tuti ebbol elnek.
  • j0nNyKa
    en a foldon ismerek ilyen (illetve ilyenebb) embert
  • tibe
    Ez hülyeség, nem találsz mindennap olyan cuccot amit meg is vesznek, ahhoz nonstop kéne toljad... azt nem nem fogod bírni sokáig :P
  • greyfox
    Szálljatok már le a földre...
  • maross
    Eladsz napi 50euroert cuccot es voila
  • Carlos
    Tesztelő voltam.
  • Rita79
    Játékból hogy sikerült megélhetést biztosítanod? Ez tényleg érdekelne, mert tök jól hangzik.
  • setuh
    Jah nem arra ertettem,hanem arra h leulnek kicsit jatszani es megint szarakodnak...
  • Sunrider924
    Szivesebben posztoltam volna a megoldast de egyelore nem talaltam.
  • setuh
    Fantasztikus :D
  • tarti19
    Igazából nincs türelmem a 2. fázison az "animáció" miatt opni, túl korán nyomom el az ss-t az a a baj, ha későn az a baj:)
    persze láttam, hogy itt-ott lehet csalni, csak azt ahogy látom, erősen büntetik:d
    Estefelé, ha leszel akkor ránézhetünk komolyabban··
    Nem baj , ha nem vagy tank, csak bírd az ütéseket:d
  • Sunrider924
    Masnak is van error 73, hivatalos forum topic mar megjelent valasz egyenlore nincs.
  • setuh
    Vagy mostanaba is szokta ezt csinalni? eleg regota nem jatszok
  • setuh
    Hozzaadtam egy mobile autentifikalot es azota error 73-at kapok.Mi a fene tortent?
  • elitehun
    jogos, akkor tankolni is tud, de a debuff is lényeges.
  • antgecc
    Aha, a rengeteg dodge-os speckója meg dísznek lett kitalálva.
  • elitehun
    a monk nem is tankolásra való, hanem buff/debuff-ra
  • AntiHero
    Mehetünk, de nem nagyon vagyok tank, monk létemre (gear hiány). De azért, elszedegetem ott a virágokat
  • setuh
    Csak nekem error 73?
  • tarti19
    Valakinek nincs kedve inferno diablot ölni? Mondjuk 1 jóféle barbár, monk "tankra" gondolok első körben:P
  • maross
    Hat ja..fel kellett tornaszni az 50k-s cuccokat 200-ra, es maris ment. Nyugidjaztam a jo oreg 2kezest, vettem egy 808-ast 650LoH-tel, meg valami shieldet, amivel azota se vagyok elegedett, armor is felkuszott 7800-rol 10.500ra, meg felkerult a leap a terkepre :). Hianyzo skillt kitarto AHzassal lehet foltozni :D.
  • mikromanus
    ISmerős. Azt hiszem az első hófehérke kis lángoló cserép dobáló lény kapásból kinyiírt. Aztán az első szúnyogig ami kb fél perc séta a várostól Act 2-ben még meghaltam 2-3szor. Volt még pár kezdeti elhullásom utána is, egy időre jegeltem is Act 2-t. Elég komoly fejlesztés, skill tesztelés és ügyeskedés után lettem csak életképes és az elitek még akkor is szivattak amikor tudtam nagy nehezen haladni már...

Azért a 10k armor (leap után 32k) és a 75% körüli resistek + jó sok life regen és Life on hit mellett már nem olyan veszélyesek :D
  • milk4
    Valszeg a paypal szólt,hogy valami nem stimmel a vevővel.
  • maross
    Act1 "simazas" utan az act2 eleji szunyogokkal valo hadakozas a legnagyobb pofaraeses volt barbarral :). Nagyon nem erte meg ezzel szivni, inkabb act1 butcher, mint az elejen elvergodni az elso waypointig.
  • mikromanus
    EZ nagyon cuki. Soloban barbárral már széttéptem 1-2 hasonló duplapakkot. Mondjuk Act 3-ban már csak futnék előlük, de Act 2-ben eléggé jól kezelhetőek az ilyen "pici" elitecskék :D

Mondjuk amikor kezdtem act 2-t nekem a "mezei" szúnyogköpők is halálosak voltak. Azóta kicsit felcuccoltam armor és resistből...
  • Bigpigrib
    De legalább pörgött a topic még úgy is, hogy egymás lábát rágcsáltátok lefelé:))
  • maross
    Szar ugy, de lehet ez neked jo (pl nem volt fedezet a vevo oldalan, vagy trukkozni akart). Amugy nem lattam meg ilyet, pedig eladtam mar vagy 15 cuccot.
  • mukika
    valakinek volt már hasonló? 50eurós eladás után kaptam 2-3 órával ezt a mailt... nem az első rmah-s eladásom.

"Greetings xxx,

Account Name: xxx
    BattleTag: xxx

An auction associated with this Diablo III account has encountered an issue and has been cancelled for the protection of the parties involved. While we strive to minimise any auction cancellations and regret the inconvenience it may cause, keeping the auction house safe and secure is something we take very seriously. Any funds used to participate in this auction will be returned to the buyer, and the item will be returned to the seller in the Diablo III auction house “Completed” tab.

Thank you for your understanding in this matter. Please feel free to post/bid on the item again and otherwise continue to use the Diablo III auction house as you normally would.

Regards,

Blizzard Entertainment
    Diablo III Customer Support
    http://eu.battle.net/support"
  • jazzy
    Már hiányzott de rászokhatnátok a Scarlett Johanssonosra.
  • Sunrider924
    Act2ben nem olyan szokatlan ez :)
  • Lazarus