78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Amcsi szerver? -
Delac #45879 Az normális hogy:
játék indítás után, belépek accra, de még mielőtt karakter választáshoz érnék frissítésre szólít fel, ami következtében újra kell indítanom a játékot. Ez megtörténik és az újrainduláskor azt írja hogy a játék már fut. Kapok egy darab OK gombot, ami bezárja a kliens és kész.
Már 3x megcsináltam ezt, gépet újraindítottam stb stb stb... -
1.0.3-ból a fagyira:
•Frost Explosion •Frost Explosion damage has been reduced by 70%
•Duration of freeze has been increased
•Damage dealt to players while frozen will now break the effect
•Players can now use defensive cooldown while frozen
•Players can no longer avoid being frozen by doing high amounts of amount to Izual
•Bug Fixes •Izual will no longer spawn twice if a player skips his introductory cut-scene :D
-
Nem bántottál meg, mert leszarom, hogy ki mire költi, nem én dolgozom érte + nem nézek le senkit emiatt, ha úgy értzi megéri, hát na, valakinek meg a modellezés pénzkidobás. -
Köszönöm szépen! Akkor nem sietek haza. -
+1 -
Jah.. akkor én voltam hiányos tudású... így világos. -
mindenesetre en meg 1 petakot nem toltam be a jatekba azon kivul, hogy megvettem, de mar tobb penzt szedtem ki belole, mint amennyibe kerult
de ahogy gondolod. -
Előre is elnézést kérek ha megbántalak és a többieket is akik ezen lovagolnak. Neked mi közöd ahhoz, hogy más mire költi a pénzét? Nyilván én sem költenék rá, de ha neki van elég pénze ahhoz, hogy erre költse, akkor miért ne tehetné? Miért kell ezért lenézni? -
Zsooo #45871 item eladáskor te állítod be, hogy IRL vagy játék számlára menjen a pénz -
Ez miért hülyeség? Azt amit IRL keresel pénzt elköltöd egy játékba ... az nem az? PP-ról fizetsz elvileg dollárt vagy eurót, de ha az accon van az már Blizz acc dollár vagy euró, mert az már kereskedelmi forgalomban nem lesz használva, csak item vásárlásra, mivel "visszautalni" nem lehet a Paypalon keresztül a te számládra... Margyarul olyan ez mint a többi mmo-nál a bonus itemek amiket Item Mallból vagy Marketból vagy ahogy nevezik-ből veszel hogy jobb legyél mint a többi hülye aki szintén veszi ugyanazért. Annyi különbséggel, hogy itt goldért is vehetsz olyat. Akkor még mindíg nem értem. Lehet velem van a baj, de inkább veszek pulcsi,t nem chestet oszt azt én hordom nem egy rakás egyes meg nulla. -
Nem, csak amcsiban, holnap délelőtt lesz itt. -
Üdv!
Most akkor megy már az 1.3-as patch? Még mindig a melóhelyen vagyok... -
elso nekifutasra: "RMAH-t nem értem, állítólag nem lehet visszautalni a kesst PayPal-ra, szóval mi értelme." -
Mi a hülyeság benne? -
Én is ezt írtam. -
Susarc #45864 FUCKYEAH
Inferno – Act III and Act IV
iLvl 61: 24.1%
iLvl 62: 16.1%
iLvl 63: 8.0% -
Zsooo #45863 Mortar monsters can now hurl projectiles farther, but their minimum range has also been increased by 100%
de mégis, mennyivel messzebbre? két képernyőnyiről fog jönni az áldás??
AH-t úgy néz ki majd másik peccsben foltozgatják, ami ebben van az kb semmi... -
dlehet paypal-ra utalni, csak ha már egyszer a b.net accodra került onnan nem lehet kiszedni. -
johat allitolag a mikulas is letezik, attol az is hulyeseg, meg az is, amit most irtal :) -
HOPPÁCSKA:
"Fixed a position desync bug (aka “rubberbanding”) that could happen when some movement skills (Strafe, Whirlwind, Tempest Rush) ended because the player ran out of the appropriate resource
Fixed several issues where a player’s character would get stuck or “rubberband” while moving if their movement speed was slowed in any way"
-
Az a szívás, hogy a story rövid. Sok hasonlóságot vélek felfedezni a Guild Warssal, azzal a különbséggel, hogy az a rendszer viszonylag átgondoltabb és tényleg sokáig tart végigtolni a storyt, ami izgi is meg hosszú is, nem ilyen picsa 2 napos normálon... A buildek akár hetente is változnak, de ott több is a skill (normal+elite).
akarhattak itt valami hasonlót, csak az a baj, hogy jelenleg rossz irányba haladnak :) RMAH-t nem értem, állítólag nem lehet visszautalni a kesst PayPal-ra, szóval mi értelme. Farmolja ki a goldot akinek kell valami oszt vegye meg... -
"It is no longer possible to prevent character death in a single-player game by pausing the game in one game client and then logging into the same account from a different game client" -
Nem egy baromi bonyolult dolog "alldel"-t csinálni fordítva. Nem a cuccokat törlöd ki, hanem kiadsz 30 újat ami veri őket, voila. -
Hájjó, de az EA... -
Agaba72 #45855 Nézzük.
Jóska Pista x. hó y napján bevásárol rmah-ból, mondjuk 500 euróért, y+4 napkor jön a reset.........Jóska Pista meg néz, hogy hol a cuccosa.....hm csak én érzem úgy, hogy (pláne amerikában) a blizz akár perelhető is lenne?
Más.
Szerintem ez a nerf egy nagyobb összefüggésben nézendő.
Nehéz a játék>sokáig tart
Könnyű a játék> hamarabb ráun a tömeg........és mi jön nem sokára, ami tuti havi lóvé? Jelentkezzen akinek van wow accja de már nem játszik vele......és ha a d3 az ígérteknek megfelelően, hónapokig, évekig tartana.........nem is menne máshova.
Ennek a játéknak hosszú távon, szerintem csak hc-ban lesz értelme.
A játék eddigi nehézségéről: pont a hónap fordulón léptem át inf act IV-re, monkkal.....pajzsom sose volt. -
Arcolás van... Odabasztak a keménységnek infernon, de mindíg van erősebb ugye...
Ha a fél fizumat nélkülözni tudnám én is táp lennék és nem kéne fosnom a fast desecrator elitetől, hogy az ss végén visszaránt bele a vortex-szel és körberak arcane sentryvel. Mert valljuk be azért tereptől függően faszául kijönnek náluk a képességek, néha már annyira, hogy szerintem tényleg a "portás" nyomogatja össze a skilleket nekik, csakazért is, mert 5 perce nem haltam. -
Susarc #45853 na igen:D -
"DH, vagy Wizard használhatóbb inf. act. 2-3-4-ben?"
Softcore-ban DH, HC-ban ne indíts ranged karit elsőre. -
Azért ezt nem mondanám.
BF3 is ebben az évtizedben jött ki. -
Susarc #45850
-
Susarc #45849 minden tiszteletem,de ez a játék az évtized legnagyobb fércmunkája! -
maross #45848 Ez most mit akar jelenteni, amugy? Mert nekem az elso resze azt sugallja, hogy nem az ovek az elso hc kill, a masodik reszet nem is ertem... -
btw akiknek a halálát kivánod csinálták meg a játékot. -
Susarc #45846 tök8....a reakció faszparaszt -
/sóhaj -
Nézőpont kérdése. Próbáljuk meg Blizzard oldalról nézni :) -
nem ölelést ígért?:D -
Susarc #45842 HC World 1st DIABLO KILL!!!!!
elkövető Kripparrian és társa! Barbár+Mage
Blizard gusztustalan reakciója:
"Bashiok
@Bashiok
Követés
People think that was the first HC Inferno clear? Weird. Webcams r 2 legit 2 quit. hay HAY"
mert állitólag az úgy volt,hogy Jay Wilson virágot visz bárkinek személyesen aki elsőnek leveri Infernó HC-ban!!! és az a durva,hogy még a Nerf előtt letolták! nagy GZ nekik és dögöljön meg a szájkaratés Blizzard+ -
biztosan nem lesz, nem lenne összeegyeztethető az rmah-val