78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Pénzkidobás???
LoL... Akkor rábasztál, ez nem neked való dolog...
TÉK! -
De ha pl nem akarok kidobni pénzt,és windows phone-om van... Akkor mi a megoldás? -
Valószínű felnyomták az accukat.
Vegyetek authenticatort vagy töltsétek le az androidos verziót ingyér...
Továbbá nem célszerű más holnapokon ugyanazt a jelszót használni, mint ami a bnetes jelszavad.
Ugyanis azt is csinálják, hogy feltörik a Diablo3 fan oldalakat és szépen próbálkoznak az ottani felhasználónév/jelszó párossal a bneten.
És sokan olyan lámák, hogy ugyanazt használják. -
De még is több haveromnak (akit személyesen ismerek szóval nem kamu) egyik napról a másikra ott állt a karaktere talpig bugyiban.... akkor az mitől lehetett? Senki nem tudta rajtuk kívűl a jelszót.... -
Jaja... :( -
gosumofo #45995 sose volt ilyen gond, EA marketingesei terjesztették a hazugságot -
inferno whimsyshire-t viszont kb. megölték ezzel az új patch-el. mf ugye már nem számít sem a felhőkre sem a pinatara... :( -
Zsír megkaptam a pénzt még így is, hogy a bank nevéhez nem írtam be az nyrt.-t :) -
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy megoldódott már ez az "account kipakolós" dolog? Mert most lesz újra kapható a játék,és én azért nem akarom megvenni,hogy egymagamba játszak csak stb stb... Szóval tudtok valamit már erről? Vagy itt mindenki magányos farkasként tolja,nehogy kipakolják? -
Jaja be van spájzolva pár stat + crit + crit dmg + indestructible.. -
Olyanról nem, hogy 62+ után :P -
legalább az Indestructible itemek ára feljebb fog menni... -
Valóban
Akkor terjesszük csak el ezt a módszert gyorsan.
-
mielőtt bemész act 3 -ba farmolsz kicsit javítási költségre :) -
Droughert #45986 Akkor nem, ha éppen te vetted meg előle.... -
Dr DeViLKiNG #45985 Remélem hogy ezt sokan csinálni fogják, mert a rutinos ah vadászok egy pillanat alatt kiszedik a "haver" előtt. -
Kiskapunak jó, de amikor a milliós fegyveredre azt dobja majd a havernak, hogy unavailable, akkor azért szívás. :D -
Noodlee #45983 Ez mekkora hülyeség :DD -
Nem túl jól gearelt wizardként engem inkább az elitek útvonal keresési módszerének javítása zavar. :D Sok pakk el tudott mélázni azon, hogy a gödör körül kergetőztem velük, és néha megállt és várta ahogy szétlövöm a túloldalról. :) -
Noodlee #45981 nekem eddig is csak szar esett, nem fogom észrevenni a változást :) -
Droughert #45980 És meg is van a megoldás a magas repair költségekre. Újabb kiskapu?
"HIGH REPAIR COSTS SCREWING YOU OVER ?
1. sell your gear on the gold auction house for 100g (minimum price)
2. a friend of yours instantly buys the gear
3. your gear is repaired for 15g (15%blizzcut@100g)" -
Noodlee #45979 Lvl 50+ után drágul a javítás. -
Droughert #45978 Olvasgatom az us fórumot, ott írja egy srác, hogy 3halál után 25k a javítási költség. DH-k (vagy a rangedek) mit fognak tudni csinálni? Ekkora költséggel nem hiszem, hogy megéri majd act3/4-ben esni-kelni, ha szopatós elit grp érkezik. Vagy a csökkentet inferno dmg-ek miatt, életképes megoldás lehet a rangedek számára is a resistek feltornázása?
-
no akkor még is jól olvastam :), bár a változás ténye így engem is érint :( -
Eleinte erről volt szó, de a patch note-ban azt olvastam, hogy 53-tól felfele drágul. Bár gondolom a 60 fölöttiek durvábban drágulnak. -
no az lehet, félreolvastam valamit
-
Szó nem volt ilyenről sosem. -
Ha végigolvasod akkor az 1.2-höz viszonyítja az 1.3 Act 3-ban
való farmot és ott nem esnek úgy a cuccok neki mint ahogy
eddig 1.2-ben esett. Hogy is van ez akkor?
-
attól függ, ha jól emlékszem csak a lvl 62 vagy mennyi item felett drágul a javítás...nekem nem fog
, sose voltak 10 millkóim jó cuccokra
-
"...Gearre kb. 5 millát költöttem..."
Cool story bro -
*most -
az az elvárás, hogy az 1.03 után belépsz, és azonnal esnek a legkirályabb cuccok
-
A csizma kophat ha sokat szaladgál vele az ember. :D Egyébként marad akkor act 1, mivel act 3-ban azért halok rendesen. :) Act1-ben meg 5 valor + bucser max 2-3 halál, ha valamit benézek. Úgy olvastam amúgy, hogy 4-6szoros lesz a javítási költség. Eddig 7-8k közt volt pirosból feljavítani magam, mosz lesz vagy 30-40k. :( -
"...elégnek kéne lenni ahhoz, hogy saját erőből..."
"...Gearre kb. 5 millát költöttem..."
Tehát nem saját erőből toltad le. -
Ja us fórum tele van, hogy a repair cost szörnyen magas és mi ebben a vicc? A gear egy része akkor is romlik, ha nem is ütnek meg...
" am one of the many players that have gotten "stuck" with red gear and massive repair bills (mine is currently 32,540)" -
Nem mértem még :) De elképzelhető. Mondjuk ha sokat könnyítettek, akkor simán jó lehet. Eddig azért volt sok problémás champ pakk, sokszor estek/keltem. :) Míg act 1-ben fullos mf gearrel halál nélkül végigtudok menni bucserig. -
Már panaszkodnak hogy 1.3 után alig esnek a jó cuccok...
klikk -
Tart egy run act3ban 5 stackig átlagban négyszer addig? -
Eddig mennyi volt az esély inferno act 3-ban 63-as cuccokra? Nem tudom, hogy act 1-et farmoljam a 2%-al vagy maradjak act 3-ban 8%-al, de jóval lassabban haladva. -
A karakterek szintje valóban csak 60 lehet max, viszont a mobok infernon azért nehezek, mert act1ben lvl61-esek, act2ben lvl62-esek, act3-4ben lvl63-asok és ennek megfelelő szintű geart dobhattak eddig maximum. Tehát amit ott látsz az item level, nem karakter level, ami jelenleg max 63, ezt eddig csak inf act 3-4 dobta, most már act1 is dobhatja kis százalékban.