78998
  • Carlos
    Pénzkidobás???
    LoL... Akkor rábasztál, ez nem neked való dolog...

TÉK!
  • denevérember
    De ha pl nem akarok kidobni pénzt,és windows phone-om van... Akkor mi a megoldás?
  • Carlos
    Valószínű felnyomták az accukat.
    Vegyetek authenticatort vagy töltsétek le az androidos verziót ingyér...

Továbbá nem célszerű más holnapokon ugyanazt a jelszót használni, mint ami a bnetes jelszavad.
    Ugyanis azt is csinálják, hogy feltörik a Diablo3 fan oldalakat és szépen próbálkoznak az ottani felhasználónév/jelszó párossal a bneten.
    És sokan olyan lámák, hogy ugyanazt használják.
  • denevérember
    De még is több haveromnak (akit személyesen ismerek szóval nem kamu) egyik napról a másikra ott állt a karaktere talpig bugyiban.... akkor az mitől lehetett? Senki nem tudta rajtuk kívűl a jelszót....
  • Carlos
    Jaja... :(
  • gosumofo
    sose volt ilyen gond, EA marketingesei terjesztették a hazugságot
  • mukika
    inferno whimsyshire-t viszont kb. megölték ezzel az új patch-el. mf ugye már nem számít sem a felhőkre sem a pinatara... :(
  • jazzy
    Zsír megkaptam a pénzt még így is, hogy a bank nevéhez nem írtam be az nyrt.-t :)
  • denevérember
    Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy megoldódott már ez az "account kipakolós" dolog? Mert most lesz újra kapható a játék,és én azért nem akarom megvenni,hogy egymagamba játszak csak stb stb... Szóval tudtok valamit már erről? Vagy itt mindenki magányos farkasként tolja,nehogy kipakolják?
  • jazzy
    Jaja be van spájzolva pár stat + crit + crit dmg + indestructible..
  • jazzy
    Olyanról nem, hogy 62+ után :P
  • mukika
    legalább az Indestructible itemek ára feljebb fog menni...
  • Avenger
    Valóban Akkor terjesszük csak el ezt a módszert gyorsan.
  • Kandurex
    mielőtt bemész act 3 -ba farmolsz kicsit javítási költségre :)
  • Droughert
    Akkor nem, ha éppen te vetted meg előle....
  • Dr DeViLKiNG
    Remélem hogy ezt sokan csinálni fogják, mert a rutinos ah vadászok egy pillanat alatt kiszedik a "haver" előtt.
  • Avenger
    Kiskapunak jó, de amikor a milliós fegyveredre azt dobja majd a havernak, hogy unavailable, akkor azért szívás. :D
  • Noodlee
    Ez mekkora hülyeség :DD
  • Avenger
    Nem túl jól gearelt wizardként engem inkább az elitek útvonal keresési módszerének javítása zavar. :D Sok pakk el tudott mélázni azon, hogy a gödör körül kergetőztem velük, és néha megállt és várta ahogy szétlövöm a túloldalról. :)
  • Noodlee
    nekem eddig is csak szar esett, nem fogom észrevenni a változást :)
  • Droughert
    És meg is van a megoldás a magas repair költségekre. Újabb kiskapu?
    "HIGH REPAIR COSTS SCREWING YOU OVER ?
    1. sell your gear on the gold auction house for 100g (minimum price)
    2. a friend of yours instantly buys the gear
    3. your gear is repaired for 15g (15%blizzcut@100g)"
  • Noodlee
    Lvl 50+ után drágul a javítás.
  • Droughert
    Olvasgatom az us fórumot, ott írja egy srác, hogy 3halál után 25k a javítási költség. DH-k (vagy a rangedek) mit fognak tudni csinálni? Ekkora költséggel nem hiszem, hogy megéri majd act3/4-ben esni-kelni, ha szopatós elit grp érkezik. Vagy a csökkentet inferno dmg-ek miatt, életképes megoldás lehet a rangedek számára is a resistek feltornázása?
  • Kandurex
    no akkor még is jól olvastam :), bár a változás ténye így engem is érint :(
  • Avenger
    Eleinte erről volt szó, de a patch note-ban azt olvastam, hogy 53-tól felfele drágul. Bár gondolom a 60 fölöttiek durvábban drágulnak.
  • Kandurex
    no az lehet, félreolvastam valamit
  • jazzy
    Szó nem volt ilyenről sosem.
  • Egoraptor
    Ha végigolvasod akkor az 1.2-höz viszonyítja az 1.3 Act 3-ban
    való farmot és ott nem esnek úgy a cuccok neki mint ahogy
    eddig 1.2-ben esett. Hogy is van ez akkor?
  • Kandurex
    attól függ, ha jól emlékszem csak a lvl 62 vagy mennyi item felett drágul a javítás...nekem nem fog , sose voltak 10 millkóim jó cuccokra
  • Egoraptor
    "...Gearre kb. 5 millát költöttem..."

Cool story bro
  • Avenger
    *most
  • Kandurex
    az az elvárás, hogy az 1.03 után belépsz, és azonnal esnek a legkirályabb cuccok
  • Avenger
    A csizma kophat ha sokat szaladgál vele az ember. :D Egyébként marad akkor act 1, mivel act 3-ban azért halok rendesen. :) Act1-ben meg 5 valor + bucser max 2-3 halál, ha valamit benézek. Úgy olvastam amúgy, hogy 4-6szoros lesz a javítási költség. Eddig 7-8k közt volt pirosból feljavítani magam, mosz lesz vagy 30-40k. :(
  • yesname #45967
    "...elégnek kéne lenni ahhoz, hogy saját erőből..."
    "...Gearre kb. 5 millát költöttem..."

Tehát nem saját erőből toltad le.
  • jazzy
    Ja us fórum tele van, hogy a repair cost szörnyen magas és mi ebben a vicc? A gear egy része akkor is romlik, ha nem is ütnek meg...

" am one of the many players that have gotten "stuck" with red gear and massive repair bills (mine is currently 32,540)"
  • Avenger
    Nem mértem még :) De elképzelhető. Mondjuk ha sokat könnyítettek, akkor simán jó lehet. Eddig azért volt sok problémás champ pakk, sokszor estek/keltem. :) Míg act 1-ben fullos mf gearrel halál nélkül végigtudok menni bucserig.
  • Egoraptor
    Már panaszkodnak hogy 1.3 után alig esnek a jó cuccok...
    klikk
  • jazzy
    Tart egy run act3ban 5 stackig átlagban négyszer addig?
  • Avenger
    Eddig mennyi volt az esély inferno act 3-ban 63-as cuccokra? Nem tudom, hogy act 1-et farmoljam a 2%-al vagy maradjak act 3-ban 8%-al, de jóval lassabban haladva.
  • jazzy
    A karakterek szintje valóban csak 60 lehet max, viszont a mobok infernon azért nehezek, mert act1ben lvl61-esek, act2ben lvl62-esek, act3-4ben lvl63-asok és ennek megfelelő szintű geart dobhattak eddig maximum. Tehát amit ott látsz az item level, nem karakter level, ami jelenleg max 63, ezt eddig csak inf act 3-4 dobta, most már act1 is dobhatja kis százalékban.