78998
  • Devil_Gy
    Te már csak tudod ;)

Don't Cry...
  • Carlos
    "Monsters with the Reflect Damage affix will reflect damage caused by Followers onto the player."
    Gratulálok... lámák...
  • Sunrider924
    Az a 10x az valojaban csak 4-6x, a dps meg nem felezodott, nem linearisan veszitett mindenki 50%ot.
  • Carlos
    Mingyárt jön a hotfix...
  • Since
    Miért szerinted az RMAH-t miért találták ki? Pont erre a célra :) Vagy lehet Blizzard is picit belepiszkál éstőlük veszed a goldot :-)
  • Action
    Most így pár perc próbálgatás után,act I-ben a 2 első sárga drop sokkal jobb volt mint általában(lvl 62 és 63)...lehet csak véletlen vagy az új droprendszer tényleg működik?
  • Kandurex
    nekem is esett 7k -át :(
  • Devil_Gy
    Igazi tornagatyás amatőr mazsolák!!

1.0.3 BUGLIST
  • Különc
    Nem sírok, mert jelenleg nem tudok meghalni semmin, csak ha akarok, te viszont továbbra is fizetheted a 10x javítást a felezett DPS-del, sikerült elérni, hogy "jobb" legyen a game
  • Sunrider924
    Ha kovettel korabbrol, sok kepet linkeltem ritka droppokrol es mindig coopba voltam, soloba nem esett hasonlo. De ezt ki is jelentette a fejleszto, ez a jatek coop orientalt minel tobb a csapat letszam annal jobbak az eselyek a monszter dropp megjelenesere.
  • titani
    Hajrá:)
  • Carlos
    Ergó kinek kedveztek?
    A botosoknak.
    ELmegy melózni, vagy szundi, a bot meg kalapálja a nerfelt goldot. De ígyis bejön valamennyi.
    Egy átlag player meg játszik, kiesik a kevés ami szarra se elég.

Esküszöm direkt szopatják a Real Player-eket, hogy vegyenek goldot majd az RMAH-ban a kínaiaiktól. (hát lófaszt, előbb veszek egy magyartól okosba, mint hogy tömjem ezeket a geciket pénzzel).
  • Carlos
    Meglátjuk... :)
    Este kipróbálom mit tud Act 2-n.
  • raja
    Haverral tolom (barbár) hidd el semmi értelmes gear nem volt.
    Kivéve a gold de azt is le nerfelték.Javítás.
  • titani
    Diablo III 1.0.3 patch...= És elérkezett a BARBÁROK KORA !
  • Sunrider924
    Igen, feltevodik a kerdes hogy mi az idegesitobb, amikor dex karin esik neked 10 semmire se jo szar sarga, vagy esik 9 szar sarga es egy kozepes jo str/intes. En igy ertettem.
  • Since
    Szerintem zombie wall (blockolni a mobokat), grasp of the dead (lassít) és fear elég hatásos lehet. Mostanában nem nagyon játszom mert belefáradtam, ezt is csak olvastam. Főleg elite - rare packok ellen jó mivel blokkolod aztán meg lassítod, a végén fear, aztán kezded előlröl...
  • Devil_Gy
    Don't Cry.... ;)
  • Sunrider924
    Probalj coop-ot, 2es de foleg 3asba azert lassan elokerulnke a jo cuccok is, soloban hat nem is tudom...
  • Bigpigrib
    "a loot ugy esik hogy az aktualis karakterednek keves jo/hasznalhato, de esik sok ami egy masik classnak nagyon fincsi."

Nem nem, nagyon sok olyan cucc esik ami a másik kasztnak sem fincsi, hanem használhatatlan. (Ijjak garmadája)
    Párhuzamosan szinteztem az összes karaktert:) (wd/Dh/B még hátra van(52-58)
  • Devil_Gy
    Embertelen így is az a dps...
  • raja
    Infernoig tök "mindegy" milyen geart raksz magadra.
    Utána jön a neheze.
    Utána már csak az AHbol vagy RMAH-bol tudsz fejlődni.(tömni a blizz zsebét)

Mondom ezt kb. 100 óra inf. act1 farmolása után, 1 értelmes cucc nem eset.
  • jocika
    Adna valaki tanácsokat WD-ra?
    Eljutottam act1 közepéig, de időnként teljesen fityfirity csoportok megfingatnak. Rosszul osztom ki a képességeket és emiatt kérek tanácsot. Most zombi ktyáim és köcsögös pókjaim vannak, hozzájuk zombi mocsár.

Köszönöm.
  • Különc
    Tegnap úgy feküdtem le, hogy ha felkelek belépek és steamrollolom a gamet...

... és tényleg, gecikönnyű lett, hajnali 1-kor még 4 ezreket kaptam, most meg 900-1200 között

... előre iWorkcore
  • malystryx
    Köszi a válaszokat :)
  • jazzy
    Post your dps loss:

RFAD
    DH 222k to 124k, OUCH!

Lehet kárörvendeni, tudom pár embernek hiányzott már nagyon, a többieknek csak érdekességképpen.
  • cleric
    Ez nagyon igaz! Most sajnálom, hogy valami értelmes wand-ot nem raktam el korábban, dehát annyi hely sincs a világon se. Két tabon tárolom a cuccokat, bár most majdnem üres is.
  • Carlos
    ÉN ezért inditottam Bálint Gazdát aki egy level 2-es warrior tristam-ban. :)
  • oneal1
    javítási költség ami nem igazán tetszik, többit leszarom:D:D:D
  • oneal1
    most nézem, 33k ról 26k lett a dps-m.

fasza:D
  • Sunrider924
    Ezt megfuszerezem a kovetkezovel: akarmilyen karakterrel jatszol, a loot ugy esik hogy az aktualis karakterednek keves jo/hasznalhato, de esik sok ami egy masik classnak nagyon fincsi. Tehat ha parhuzamosan szintezel egy dex egy str es egy int-es karit akkor akarmi esik mindig jo valamelyiknek. Lassubb a szintezes de szerintem igy elvezetesebb. Nalam allando problema annyi helyet szoritani a stashba hogy mindig at tudjam adni a cuccot a masik karaktereknek.
  • Tyler Durden
    Nahh most tesztelem milyen hatással lett monkra az ias nerf. Karakterlap alapján hullani kezd a hajam, 2.4es attack/sec helyett van 1.98
    Teszt gyanánt act1et próbálom be, félek act3-ban szétszednek, mint bolondgyerek a mesekönyvet..
  • cleric
    Az én célom az, hogy a lehető legtovább jól szórakozzak. Esténként kikapcsolódásnak remek.
    A WD az első karakterem, ott tanultam meg, hogyan is működik az egész. 60+ óra, nightmare act 1.
    A kiváncsiságból indított DH lány (40+ óra) nagyon megfogott, utol is értem vele a WD-t, most véletlenül pont ugyanott vannak, de majd előremegyek valamelyikkel.
    Tegnap indítottam egy varázslólányt :) nagyon aranyos :)
    Így egész jó, hogy többfelé vannak és teljesen másmilyen skillekkel kell operálni. A DH azért is haladt gyorsabban, mert a WD-vel már tudatosan gyűjtöttem neki a cuccokat. Ami nem kell, szétszedem, vagy eladom merchant-nak (AH-t nem használok). Figyelem a loot-ot a többi karakter szempontjából is, rakosgatom a gemeket, húzom a kovácsot és a gemest, ilyesmi. Figyelem az acsikat, és próbálom összeszedni a legtöbb infót a történetről, minden küldetés után beszélek mindenkivel.
    Könnyed szórakozás, ha van egy kis időm. Gyerek mellett ennyi pont elég is nekem.
  • Sunrider924
    Keresd ki a Prodigy passzivot es olvasd el amit ott ir. A kerdesedre ott a valasz.
  • Carlos
    Hogy mi lenne a célom a játékban?
    Inferno-n a jó loot reményében SZÓRAKOZVA játszani.
    De valszeg ez nem fog összejönni...
  • jazzy
    Amik nem kerülnek APba.
  • BlazeH
    Ezek plusz az ias nerf és félek hazamenni munka után és betölteni a gémet :(
  • BlazeH
    "Not sure if bug or undocumented intentional change but champion mobs with “castable” affixes (arcane, jailer, waller, etc) now cast them much more frequently than before. Feels like nearly twice as frequently. Particularly noticeable with arcane."
  • BlazeH
    "Seems like DH’s evasive fire can’t shoot through Elite’s waller affix anymore. Also, resplendent chests don’t seem to always spawn in mini 2-level dungeons either."
  • malystryx
    Melyikek a signature spellek?