78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Action #46160 Láttatok már olyat hogy nem voltak kiírva elite groupnál az affixek? Most 2x is belefutottam ilyenbe...izgalmas volt :D -
Sunrider924 #46159 Nekem meg par ora amig hazaerek, addig is megerositheted hogy tenyleg ilvl 61+ looteso van act1 be? -
Bigpigrib #46158 Más szóval a Nerf = gyengítve
-
Bigpigrib #46157 Módosítottak ezt meg azt, változtatni nem tudsz. -
Bigpigrib #46156 Hell act 4 ben járok az alulgearelt wd vel (lvl 58 as) a cuccai 51 környékiek)D bácsitól tartok kicsit, de majd megnézem az aht
-
eLiXir #46155 OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGBYUSHER -
Dondark #46154 Leírnátok léci hogy az mit takar? :)
a 17%os kesztyűm is 7%os lett :( -
Bigpigrib #46153 Hetek óta lehetett tudni, hogy Nerfelve lesz. 1000 helyen írták. -
cookac2 #46152 jóreggelt.... -
Dondark #46151 Egy 22%os attack speedes bowra licitáltam tegnap 1,3 milláért, erre ma 10%os lett belőle!
Hogy a fenébe??? :| -
Action #46150 Zseni!:D -
Mennyire érdemes levenni? 60? -
Psychedelic #46148 Most teszteltem act2-t, most nem vagyok a legjobb gearben, összesen 42k hp, 9k armor 15k dmg, block 23%, egyedül a resist magasabb 1000 körül a legjobbak, 900 az átlag, cuccok 80%-a 60-61-es item lvl. Lazán lehet haladni act2-ben, olyan packok amiktöl eddig sirva fakadtam, pl szunyog champion ami moltent huzza elöttem, vagy bejött 1 dupla pack, plague fire chain, villamok minden szar, és egy helyben állva letudtam ölni. Szerintem igy 1.03-ban a barbár lett az uj demon hunter. Mondjuk igy se éri meg szerintem act2-t farmolni, hiába halnak könnyen, 5x annyit kell futkosni mint act1-ben, ahol van vagy 10 champion pack amit wp utan 2 mp-el el lehet érni, itt meg keresgetheted őket.
Még jó hogy eladtam minden tank geart a kariról rmah-ban, nincs már szükség justice lanterre meg string of ears-re kb, se stormshieldre, kb kellöen jó cuccokban még 2h-val is simán lehet majd haladni, és szétcsapni 2 mp alatt a packokat, csak legyen elég all res, meg sok hp és dmg. -
Aztak.. igazad van, minden fullon volt 543523 fokban, visszavettem, megnézem így. Bár azért teljesen fullon sem halt bele eddig a vga hűtésem.. 20 perce fújtam ki az egész gépet 1 porszem sincs benne.. -
starweb88 #46146 Hali!
Hell Act2-be járok lvl 56 monk a blood and sand questnél, és problémába ütköztem pedig eddig haladtam mint az álom, semmi gond nem volt a kék és az arany mobokkal de egyszerüen itt nem tudok haladni meghalok állandoan :S a halál oka a "lézer" és a tűzgolyós mobcsoportoknál van.
Milyen cuccokat érdemes vennem, hogy tudjak haladni tovább..? -
BladeW #46145 *hotkeyen kívül -
BladeW #46144 Nekem a hotkeyen belül minden beálllítást elfelejtett patch után. Lehet, hogy a maxfps-ed visszaugrott a default 150-re? -
Ez mekkora.
klikk
Szarkazmus ftw! -
Sőt.. most 26% windowsban.. -
NA pont ezaz, főleg kint a menüben melegszik rohadtul, windowsban 30%on pörög, belépek ahzni 60-65%ra felmegy a ventilátor és így már olyan mint egy hajtómű.. -
radical #46140 ismert 1.03as bug -
Találtam egy ilyen fost, és mivel nem vagyon találtam hasonlót az AHban, kéne egy kis segítség a beárazáshoz, már ha ér valamit:
-
at fps kijelző másnál se megY? nálam folyton 0-át mutat -
érdekes, mert a laptopom is kikapcsolgatja magát, igaz nem ezen játszok, ezen csak AH -zok, de furcsa :/ -
Amúgy vagy nagyon meleg van, vagy valamit elbasztak, mert patch óta úgy pörgeti a vga hűtőt mint az állat.. -
Barbival valóban most jobban lehet haladni, nekem act1 volt nehéz, most egész szépen haladok. A másik melee class-t viszont megszopatták rendesen ezzel az ias nerffel, jelenleg kb azzal tudom életképesebbé tenni, ha minél több LoH-t stackelek rajta.. Act3ban ami eddig ment, seperc alatt összekaptam 30k repair costot :S -
Ez komoly, hogy a3 lószart se dob? megyek a1be én is :d -
Psychedelic #46133 Azért jóval könyebb lett most a játék, act3-ban, ahol eddig instant összecsaptak barbárral, most böven lehet bírni a dmg-et, úgy hogy kb a fele gearem eladtam barbárról rmah-ban. Farmolni nem éri meg, mert ebben a gearben elég lassan lehet haladni, de játszható szerintem. Persze a többi karival lehet szar, de barbárral egyszerűbb lett az élet. -
cookac2 #46132 Épp annyira mint másik karakterek. Van ami gyorsabban öl és hal, van ami lassabban.
Infernótól Locust felejtős, dartból csak a splinter jó. El kell döntened milyen buildet akarsz. Ranged v melee, nem mind1. Most a speed nerf miatt lassabb animokkal kell számolni ha dartozol
Én melee wd vagyok act2-ben, de költséges build. Cserébe viszont nem kell izgulnom, h ha eltalálnak hulla vagyok.
Fontosak a passzív skillek, nálam -40% a damage reduction. Tömegben 10k+ healelek /sec, ha odafigyelek és nem hősködök egész jól megy minden. De mint írtam nagyon gear függő build, könnyen elcsusszannak a milliók Ah-n.
Ideális esetben a gear (nekem mint melee), ha legendaryban és setben gondolkozik vki, az árak induló árak
Helm of command 4+ m
Justice Lantern 6+ m
Zunimassa's Plague 4+ m
Zunimassa's Vessel 8+ m
Zunimassa's Journey 6+ m
Egyéb X+ m
Ebből a sapek és a justice gyűrű must have a block% miatt.
-
Melee kari szopás valóban. Ez most a damage nerf miatt változni fog szerintem. Bár a karakterosztályok közti balance ettől nem javul. -
most 54-es a WD-m es jobban haladok most hellen mint nm-en de ezt a kopocsovezest felejtsd el majd hazaerek linkelek buildet mert most telefonrol irok...
#46122-re ment -
Droughert #46129 US fórumon világvége hangulat a repair cost emelés miatt.
Azért van aki próbálja jó irányba terelni a népet "Shut up you whiny biotches and pay to repair your gear LIKE A MAN!"
-
Peches vagy, mert nekem itt már esett 1 set, meg 5 legendary kb. 250 óra játékkal. Igaz szart sem érnek :D
D2-ben az itemizáció minden tekintetben mérföldekkel jobb, mint itt :(
-
Abban más, hogy neked esik és nem Inferno Act 1-ben összekalapált goldbol veszed meg. Ezt mindenki meg tudja csinálni, nem kell hozzá szerencse, elég a farmolás vagy egy bot, illetve venni goldot RL-ért.
Az még elfogadható, hogy esik másik karinak vlaami erős amit elad valaki és magának vesz belőle mást, de nekem ez sem ok.
Nekem az kell, hogy nekem dobja, mert így lehet neki örülni és így van meg a várakozás a beazonosításnál igazán. -
Jozsó #46126 Azért az óriási különbség, hogy D2-ben legalább elvileg esett vmi legendary/set. Itt most eddig mindösszesen esett 1 legendary és 0 set. Két accounton, olyan 10 megkezdett karakterrel, azon egy már 60-as. -
Droughert #46125 Csak mert én elég régóta ütöm Barbárral act1-et, próbáltam kerülni az AH, de valahogy nem nagyon jön össze olyan könnyen az act2-es gear. 250+mf van rajtam, így farmoltam, esnek ritkán jobb cuccok, de az hogy valaki egy melee karakterrel ah-nélkül könnyen megy act2-be nem tartom reálisnak. Azért bizony nagyon sokat kell dolgozni. A másik fele, hogy az AH-ból kivett jobb geart 90%-ban nem melee karakterek farmolták össze magasabb inferno fokozaton. -
Ez az ami nagyon nem igaz. Alapból az esélye ennek nagyon erősen lecsökken, hiszen megveszed AH-ban ami kell. Innentől kezdve, pedig annál is jobb kéne hogy essen. -
és miben más ha jó cuccokért farmolsz? -
Witch doki hellen mennyire életképes?
Arra gondolok, hogy monjuk locusttal és kite-al + köpőcsövezés és spirit walk-al mennyire lehet "haladni" és túlélni?
Nem tudom, de így valami életképesebb karin kell gondolkodni, mint a dh, mert a javítási költség brutális. -
de az ah mellett ugyanúgy megmarad az öröm és az izgalom hogy hátha valami jó esett