78998
  • Henty
    Az lehet, de abból jött 1000%, semmi nem volt körülöttem:)
  • who am I 7
    ennyi erővel vonatkozzon csak a fő bossra... akkor majd dobálni fogják a 10-50 aranyat a chestek? :D:D:D:D jó volt az a szarkasztikus írás a fórumról, az előbb linkelte valaki.
  • Különc

Lehet örülni gyerekek, a játék a Hello Kitty Online-al lett kb egy szinten nehézségben, ezt akartátok nem?
  • sata75
    "Magic Find will no longer be considered when looting objects in the environment such as chests, barrels, vases, pots, and corpses"
  • Sunrider924
    Kerdes milyen minoseguek es meddig marad ez igy.
  • elitehun
    mf?
  • Ry0K3N
    9 sárga butherig abból 3 60 alatti 1 60 többi 61 és felette
  • unusual
  • Devil_Gy
    Sokan mondották már azt hogy az MF olyan itt mint a D2 be... Akkor viszont 350-400% kéne...
  • Henty
    szerintem vonatkozik hullára is mert patch után nekem 10p játék alatt egy hulla dobott egy lvl59-es legendary-t
  • Fpocok
    Elite pakkokra meg bossokra vonatkozik.
    Hát ez ilyen... vagy ez, vagy az. Vagy dps, vagy jobb loot esély.
  • elitehun
    champ-eknél
  • radical
    MFfel kapcsolatban kiokositana valaki? Most akkor mire hat? Mert ládákra, hullákra, köcsögökre nem ha jól értem? Mikor érdemes felvennem mert miatta lényegesen kisebb lesz a DPSem?
  • gazgoblin
  • Carlos
  • Sunrider924
    Bassza meg, azt irjak hogy poniland droppot is nerfeltek.
  • elitehun
    nekem tegnap adta be vagy 2-szer, a maradék kb 7-8-ban meg láda volt
  • Bigpigrib
    Azért az valahol érthető hogy az őrizetlen ládákból ne essen holdrobbantó lándzsa, hanem meg kelljen dolgozni a lootért (Láncos pajzsos vortexes pakk ami végigkerget a fél mapon, kb ilyen:)
  • BlazeH
    Érdekes nekem azaz event régen megvolt még valamikor májusban. Utóbbi két hétben viszont egyszer se jött elő (10-20 runból). Úgylátszik visszarakták, a ládát meg kivették + mf nem hat ládákra. Bossok is csak egy rare-t dobnak. Lassan már tényleg csak a champ pakkok maradnak.
    Ennyit arról hogy mindenki úgy játszhatja ahogy szeretné.
  • Egoraptor
    Gob még ott van act 2-ben
    bár nem tudom fog e dobni valami
    jót.

Majd este napi farm után megírom.
  • elitehun
    eddig se spawnolt mindig.
  • Sunrider924
    Mar tegnap se mindig spawnolt hanem berakott helyette egy kicseszett event-et, hogy talald meg az arusnak az elveszett csecsebecsejet. Ami viszont furcsa hogy standard 4 elite pakk mindig megvolt, lada ide vagy oda.
  • Carlos
    Majdnem mindegy, mert a MF-al nem lehet boostolni a rare dropot. Eztis kiokosították.
    Komolyan mondom én már csak röhögök ezen a játékon!
  • BlazeH
    És a chest maradt a watch tower lvl2-őn? Azt írta valaki, hogy mostmár nem mindig spawnol a végén.
  • Bigpigrib
    azért jó ha van túlélésre esély:) legyen a moboknak is cd jük:) (vagy dvd)
  • radical
    ez is ismert 1.03 bug
  • who am I 7
    vagy úgy kéne, hogy mindig minden távolságról az összes lövedék mindig telibe találjon :) :D
  • gazgoblin
    nagyobb a "minimum" lőtáv, ha jól emléxem
  • Avenger
    Lehet az is egy affix, hogy rejtett affix. :) Közel mész és akkor bamm firechain jailer molten. :)

Amúgy a mortart elcseszték. Nem úgy volt patch notes-ban hogy nagyobb hatótáv? Most meg lőnek rám és egy fél képernyőnyire sem megy el a lövedékük. :)
  • Action
    :D:D pedig fájt...
  • Carlos
    Azt gondolják, ha nem látod mi van rajtuk, akkor nem fáj annyira.
  • Action
    sztem Championok voltak...4 db kékes színű...de affixet akkor sem írtak ki,pedig volt nekik bőven.:)
  • Sunrider924
    Act1 watch tower farm, ahanyszor belepsz a waypointra mindig tele van azokkal a kicseszett landzsadobalo kecskekkel .
  • Avenger
    Azok a rare szörnyek, amiket te láttál.
  • do2
    mit lehet ezen annyit nevetni ?
  • Sunrider924
    Mar szetrohogtem az agyam, a 10ik oldalon jarok es akkor jott ez a komment:

I agree completely. anyone who was playing this game for some type of self-satisfaction or remote feeling of enjoyment should be checked for a tumor. I personally was playing this game Because i like to constantly Facepull 2 mobs and catch a #%!%-shaped spear in the eye.it's the best feeling ever!

Nem birom abba hagyni a kacagast, a kollegak neznek hogy biztos a hoseg teszi
  • Fpocok
    1 halál =3600gold
  • do2
    Biztos vagyok benne hogy a diablo ah-ban mindkét szelekción a blizzard saját cuccai van eladósorban, és nem az átlagos embereké.
    legalábbis a drágább cuccok.
  • jazzy
    nagyon ratyi ez így, hogy kettőt lövök fél percenként, unalmas, csukott szemmel játszok miközben eszek, semmi pörgés nincs a játékban..
  • gazgoblin
    Scoundrel egész jó: Cold dmg bow és mellé multishot...szépen lassítgat mindent. Cuccnak meg KÉK IAS+vit ring/amu hogy legyen vagy 60-70k hpja, sebzése úgyis mindegy...

plafon 50k-ból megvan a gearje, próbát megér hfgg