78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
eLiXir #46360 YES -
precise #46359 Köszi szépen, sokat segítettél, meg is nézem gyorsan. -
6990-en nincs semmi gond, bár az akadás eddig is előfordult partyban, pedig a vas nem kevés neki. Igaz, hogy resetelt majdnem minden beállítást a játék szóval érdemes ott is körbenézned. -
Dondark #46357 Nephalem valor.. Az action bar fölött jelzi és benne a szám kicsivel hogy hol tartasz:) Bossok előtt érdemes 5öt összeszedni jobban dobálják a cuccokat -
Henty #46356 options menuben van valahol egy pipa amit be kell kapcsolni, nevét fejből nem tudom és akkor tudod variálni az összes skill-t valami "E" betűvel kezdődik és a játékmechanica utolsó tétele :D -
eLiXir #46355 Sziasztok! Láttam egyeseknél, hogy például tudják használni egyszerre a Deadly Reach-t és a Fists of Thunder skillt is. Ez hogyan lehetséges? Csak én vagyok ilyen idióta? :-( -
Henty #46354 Ati van nekem is 7770 és semmi gond nincs, árnyékok off a többi high -
precise #46353 Wow, és ezt megtudom valahol nézni, mármint, hogy épp mennyi buffom van? Vagy "csak" a magic find százalékból látszik? -
Dondark #46352 Bocsi MF-t olvastam :D -
Dondark #46351 minden megölt elite pack utána kapsz egy buffot. 1 buff 15% magic findot és gold findot ad (5 a max) -
precise #46350 Mi az a NV Buff? Bocsi, én nem nagyon vagyok képben az ilyen mmo-s, meg diablós kifejezésekben. -
Igen, most már én is visszaállok barbárra, csak kifarmolom neki a gear-t. DH-val :P -
nálam minden fasza, csak a beépitett fps mérő mutat folyton 0-t -
who am I 7 #46347 két dolog hirtelen, van akinek ati kártyája van és xopik?ez a f0scsi kb 5 percenként lefagy egy olyan 5-10mp-re.Fps-ek beállítva 10 és 50 közé..vertikális genyó kivéve...rohadjanak el, már 2x haltam emiatt 
walleres elitekkel vigyázzatok, rámkúrták a wallt, beleragadtam, majd mikor lebomlott az a xar, hiába nyomtam bárhova egyhelyben állt és csak lődözött..úgyhogy meg is purcantam...majd spawnon sem tudtam mozogni...csak lövöldözni, úgyhogy teleport és vaultozás után tudtam nagynehezen újra menni :D gigalol -
Henty #46346 ott nekem is gázos, Magdával nem tudtam megbírkózni, de lehet hogy ha nem ragaszkodok a gearemen a 100% GF és MF-hez akkor jobban menne :) -
Peccseltem, közben elolvastam a patch log-ot. Hát súlyos hibák is voltak itt:
Butcher:
Fixed an issue where the corner panel fires in the Chamber of Suffering were doing twice as much damage as intended.
Bug:
Monsters with the Reflects Damage affix will no longer reflect Follower damage back to the player.
Más.
Valaki kérdezte napközben, hogy a sírós "has life"-osok mennyit öltek bele eddig a játékba. Én ~84 órát a barbárba (múlt hét szombatig, azaz megjelenéstől számítva 1 hónap, Cathedral lv2-n adtam fel). Tudom, hogy gyűjthetnék még csomó lóvét farmolással, de az nekem érdektelen.
De most, hogy 60+ cuccok eshetnek Hell III-tól, ezt a véleményemet hivatalosan is megváltoztatom :D
(azért a WD-t most már befejezem)
-
sehogy:p Kevésbé skilles játékosok letesznek az eddigi farmolásról s elmennek a könnyebb actba.
Ami vicces volt, hogy Siegebreakert vagy 5 percig öltem:d Azannyukat telibe:d Várom a pandát , ott legalább a hc az tized magunkon múlik s nincs ekkora RNG -
Ry0K3N #46343 Lentebb írták valahol: Szedj össze 300 all resit meg még több HP-t. -
Ha jól értem végre nem fogják 1hitelni a dh-m?
26k hp-m van, pl. a skeleton king 66k-t vert rám :)
0res, fisi-fosi armor.
Mondjuk eddig legalább sebeztem, most az attack speed és NT nerf miatt ha mondjuuk fele annyi idő alatt ölök, akkor hogyan meneküljek ugyanannyi discipline-ból? Azt cserébe megduplázzák? :) -
Ry0K3N #46341 Igen ha rajtad van a NV buff. Akkor garantált. Tudtommal. De javítsatok ki ha tévedek. -
az igen, mindenem jobb mint neked kivéve az all res. ja meg a liferegen. Mondjuk act 1 nekem is pite volt, act 2 a szopó -
Henty #46339 amúgy pedig 13k életem van 9k dmg(buffal 15k) allres 664, liferegen 3300/sec, 609life regen/kill és 94 liferegen/hit, buffolva rezekkel lehet szépen haladni előre :) -
Nincs monk-om. Mások panaszkodnak a nerf miatt, nem tudom összevetni. Én csak annyit láttam eddig, hogy HC-ban kegyetlen erős népszerű túlélő kari. -
Dondark #46337 A demon hunternak van egy olyan passziv skillje hogy sharpshooter ami másodpercenként 3%al növeli a critical hit chancet. Neked eltelt az a x másodperc hogy elérje a critical hit chance a 100%ot ezért ad többet a crites kesztyű mint a 100al több dexes :) -
Henty #46336 majd ha lvl60 leszel és lesz rajtad 5 NV buff akkor lesz érvényes az állítás :) -
precise #46335 Azt írták, hogy 1.3 után minden boss dob min. egy rare-t. 2x levágtam Maghdát nulla rare. Ugyanez volt Buchernél is. Hellen vagyok 55-ös szint.
Hogy van akkor ez, valamit félre értek? -
Henty #46334 ez nem feltétlen igaz... nem azt mondom, hogy nem kell de meg lehet csinálni nélküle is... mivel a monk egy buff-os kari így el kellene olvasni hogy melyik skill mire jó és meglesz a megoldás :) -
csakhogy egy monknak lényeges eleme az ias. legalábbis a legtöbb monknak. -
Henty #46332 Nem tudom milyen builddel játszol, de nekem erősebb lett a monk... mondjuk IAS nem volt csak fegyveren így a patch erről az oldalról nem érintett. kicsit átskillezve most úgy néz ki, hogy +4-6k dmg-em van és túlélem egy elit és egy champ pakk (egyszerre a 2, inf act 1)áldásait...
szvsz nem a játék szar hanem user error van folyamatosan :D -
Sunrider924 #46331 Ha mar neked ilyen nyilvanvalo akkor magyarazd el ugy hogy en is megertsem. Komolyan erdekel. Nem kizart hogy tanulok valamit. -
"A másik melee class-t viszont megszopatták rendesen ezzel az ias nerffel"
Szerintem HC miatt kapott nerfet a monk. Általában ilyen tímmel mentem 3 monk+én 2m+1b+én. Néha beesett egy-egy másfajta kari is. -
Látom valami remek update volt. Eddig is csak szívtam Inferno act1-ben DH-val, farmolgattam kicsit, de rengeteget elvitt a javítás a sok haláltól. Természetesen normális cucc sosem esett.
Most meg mi van? Ki sem tudom nyírni az elite packokat én nem tudom mit gyengítettek, de jó 10 perc eredménye sok halál és 36 ezer gold javítás egy olyan elite pack ellen amit update előtt max 1-2 halállal vagy halál nélkül kinyírtam volna. Most úgy érzem itt az ideje pihentetni a játékot...
Ha ez volt a céljuk akkor sikerült. -
Masakari #46328 Elnézve blizzard forumot nem én vagyok az egyetlen akivel ez történt,th blizzard -
cookac2 #46327 nincs, guglizd meg -
Dondark #46326 Gondolom 100on van a crit chance a sharpshooter skill miatt, azt vedd ki és nélküle nézd meg igy jóhogy faszságot mutat ember :D -
Masakari #46325 Ati van,arra vmi ötlet? -
cookac2 #46324 Ha nvidia káryád van az alábbiakat tedd:
1 kapcsold ki játékban a két fps korlátozót opcióban és/vagy
2 a driverben az előre reprodukált képernyők számát emeld meg, és/vagy
3 uott az energiagazdálkodásnál adaptívról állítsd teljesítményre
Nálam elég volt az egyes pont és minden oké. -
Zsooo #46323 de én még mindig nem értem, ha crit chance felkúszott 100-ra, akkor azzal számol, ebben mi a hiba? vedd ki a passzívot, vagy dobj le egy tárgyat, rögtön láthatod a SS nélküli értéket (igen, a stat összehasonlításnál is, mindig azt a különbséget mutatja, ami éppen azokkal az értékekkel van, amikor rávitted az egeret)
azt elég nehéz lenne kitalálnia a játéknak, hogy milyen stílusban játszol és az alapján becsülni, hogy átlagos lövésnél mennyi crit eséllyel számoljon, és akkor ebből hozzon ki neked egy nagy globális dps-t, nemde? ... mondjuk tényleg írhatna ki x-től y-ig értékeket, de az meg a stat összehasonlításnál nézne ki érdekesen, "ha ezt a kesztyűt felveszed, akkor -256...+800 között változik a dps" :)
-
cookac2 #46322 Nem írtam oda, de ez még pecs előtt volt. Egy kezemen megszámolom hányszor esett sárga item abból a ládából pedig volt, hogy 20x is mentem egy nap.
Állítom - már írtam ezt régebben - a karakter indításakor vmi befolyásolja a szerencsét. Van olyan része a pályának, ahonnan már 4 legendary itemet szedtem ki, pedig nem is ott játszom legtöbbet. Van olyan pálya ami fossa nekem a különböző "plan"-okat. -
Masakari #46321 Mivel beléptem és már a menübe láttam hogy a kép nem olyan éles tudtam hogy valami nem stimmel,haver meg mondta hogy a patchel resetelék a beállítást vagy mi. Magától meg tuti nem kezdene el szaggatni szóval tuti nem én basztam el valamit....