78998
  • AntiHero
    Ennyit 1.03-ról.
    - elsőre sikerült!
    - 1x se haltam meg!
    - chateltünk diabló ölés közben! (ezek veszekedtek közben :D)
    - Szart se sebez Diablo
    - Clonok elől futok-futok, eltünnek egy idő után... (Kár velük leállni harcolni!)

Unalmas. könnyű... nagyon gázul könnyű lett az inferno diablo...

• Rehom
    na ezt jó tudni, engem is zavart a csatornás részbe,hogy belassult...
  • gosumofo
    a patch sokat javított a csatornás fps parákon
  • UltraZord
    tárgyakból csinálnál egy kollázst?
  • Zsooo
    boss drop-ot nerfelték, viszont többször egymás után kaptam 3 sárgát act1ben, champ/rare pakkoktól, 5ös NV + minimális MF gearből, 101 MF összesen.
    bossok konzekvensen 2 rare-t dobtak így nekem.

8 cumót tettem be AH-ba, remélem legalább 1-2 elmegy, egyik se godly, de azért nagyságrendekkel jobbak, mint amiket korábban kapartam ki act1-ből. ez pl olyan igazi diablós

act2 nekem most szopóroller, kicsi a dmg a nether nerf után + lagos a netem itthon, és az a pillanatnyi kihagyás túl sokszor végzetes. de talán act1-ben így majd jobban tudok gyűjteni a jobb gear-re. összeségében nálam pozitív a mérleg, látom a fényt az alagút végén
  • Savmacska
    Teljesen egyet értek, nálam is többet érne +100dex ami ugye állandó, mint egy +20% crit dmg, amit csak akkor kapsz meg ha crit-et ütsz/lősz ugyebár. Az én szemszögemből is hülyeség.
  • 1Darton1
    Ezzel
    7200 armor, 400 allres, 53k dmg
  • Különc
    Christaras bal karján merész az Age of Mythologys Zeusz tetkó

• jazzy
    Hogy halsz kevesebbet? Én ugyanúgy 3 ütés vagyok csak a damagem ment le állatira, milyen builddel mész?
  • 1Darton1
    Aha. Ha valahogy bele tudnék tuszkolni egy teleportot is a buildbe, akkor én lennék a hegylakó.
  • Különc
    Nem, soft
  • skinnyman
    " ha közel mész hozzá"

Ha a melee-vel eddig nem lenne elég szopás, tessék, itt a szarnak a pofon :S Ekkora szívást...
  • skinnyman
    Ez hc kari? Meglepően nagy az armor/resist/vit, meglepően kicsi a dps.
  • jazzy
    Wizarddal?
  • j0nNyKa
    hja, ez tetszetos joslat (illetve az ignores durability loss targyak lesznek meg durvak)
  • Különc
    *Dessan was slain by The Butcher*

Ijj, égő

PunkZoli: mutatkozz be kérlek
  • PunkZoli
    Mert különccel övék a fórum, tuti kispajtások!
  • Tyler Durden
    Egy igen vagy egy nem is elég lett volna
  • 1Darton1
    Én nem érzek nagy változást. Kicsit tovább tartanak az elitek, jóval kevesebbet halok és szarabb a loot.
    Összességében fel fognak értékelődni a jobb tárgyak, és paradox módon ezzel párhuzamosan a gold is. Az én szempontomból pozitív változás, hogy stabilizálódik a gazdaság. Csak aztán nehogy mellélőjek ezzel a jóslattal.
  • Különc
    Nekem nincs javítási költségem, mert nem tudnak megölni, a játék így tökéletes ahogy van *keresztbe tett ujjak*

Kérem a névkiemelésem
  • unknown nick
    "Ez a patch egyértelműen hogy amennyi jó dolgot hozott, legalább annyi szart is. És elnézve a hozzászólásokat elég sok embernek nem tetszenek bizonyos dolgok, most miért ne írhatnánk, írhatnák le? "

Arra a Blizz topik való. Ott mehet whine. Ez olyan értelemetlen, mint az SCII topikokban a szájkaratés balance vita. Értelmetlen...L2P, alkalmazkodj. Nem csak blizz oldaláról kell a módosításokat acceptálni, hanem aradebil kedvenc szójárásával a metagame-t is figyelembe kell venni és hozzá idomulni.
  • j0nNyKa
    akkor most ki fogod birni, hogy ne reagalj. kibirod, mert okos vagy! mondom, kibirod!
  • Ferrari23
    A fórumozók patch nem tetszésére mégis ki kezdte az ugrást, meg beszólást?

Szóval állj a tükörbe puppykám, és mondjad az előző mondatod magadnak :D:D
  • j0nNyKa
    olyan cuki ahogy ugrasz mindenre :)
    like a puppy :)
  • ToCsEk
    egy ilyen gear mennyibe fáj?

btw vagy egy monkom, 12k dps 26k healt, 395allres, tudom lófos, de hol kellene farmolnom goldot vagy itemet? vázatörés nem ad csak 2k goldot, watch tower láda is csak kéket dob, szóval?
  • Ferrari23
    Te meg inkább ajánld be magad a blizznél "a világ legnyagobb blizz ***** címre"

Rohadtul unalamas, hogy bárkinek valami nem tetszik a gaméba abba te egyből belekötsz. Ez a patch egyértelműen hogy amennyi jó dolgot hozott, legalább annyi szart is. És elnézve a hozzászólásokat elég sok embernek nem tetszenek bizonyos dolgok, most miért ne írhatnánk, írhatnák le?

Nem kell elolvasni fuss át rajta, azt ennyi...
  • Ferrari23

• j0nNyKa
    esetleg olvass patch notest
  • Tyler Durden
    A mostani patchben a droprate-et is variálták? 5ös Nepha buffal 1 sárgát dob butcher meg jailer. Nem nem 1x hanem kb 5-6 runban kaptam 1 sárgát 5ös buffal
  • Tyler Durden
    Act3-ban szenvedek vele, van olyan pakk ami ellen simán esélyem sincs. Valamint az a 3-4k dps amit buktam a monkkal az nekem sajna bazisok. Persze kicsit átskilleztem meg majd gearelődök és minden okés lesz, de ettől még megyek a szopórollerrel 2 kört..
  • Tyler Durden
    Persze vágom, hogy ilyesmi áll mögötte, csak ilyenkor kezdődik a pvp meg HC miatt balanceoljuk a PVE SC gamerek játékát is, amitől kb már a wowban a batyum televolt (: Mondjuk nem kellett nagy jóstehetség, hogy levágja az ember itt sem lesz másként..
  • Frank99
    érdekes egy game, az biztos..
  • j0nNyKa
    kap egy nev kiemelest az elso nem hisztizo hozzaszolo
  • Ferrari23
    3300 az armorom, 32k az élet és 1 ütés pá :D
  • berlinboy6329
    Indíts normális karit,ami nem hal/gyúrj cuccra....2300~ armorom van meg 450 all res 30K HP-val..Tökéletesen elvagyok.

nálam,mikor először megjelenik a sárga bácsi 20K a javítás,nem vészes,egy run alatt 3x megkeresem.
  • Ferrari23
    Na aszem akkor erről ennyit :D Most javítottam 40 k ért erre belefutottam egy pack odarántanak 1et üt halál, nem tudok mit csinálni ellene, mert mire lemegy élete addig 1x odaránt magához és KO :D Javítás megint 30k :D
    Kb 5 perc alatt 70k repair :D

Blizz ezt is csak azért találta ki, hogy takarodjon a jó nép AH ba, meg RMAH-ba...
  • shaba23 #46444
    Sebaj, majd azok, akik a köcsögrunnal meg buggal meg exploitokkal milliókat kerestek, majd jól tönkre mennek a repair miatt és jól helyre áll a gazdaság.
  • Ferrari23
    Még játszok 2-3 órát és a 800k-m 0 lesz :D
  • Ferrari23
    Na eladtam 10k árut, javítás 40k :D:D:D:D
  • shaba23 #46441
    ha arra gondolsz, hogy nem spawnolt, akkor igen, meglett az achi.