78998
  • Kandurex
    infernon is használható, act 1. ben, onnantól kezdve viszont reménytelen az archon, vagy nem ha van legalább 50-60k alap sebzésed,
  • Sunrider924
    Igaz meg csak lvl 45 nm act3 de ugyanugy fest a buildem mint amit Darton hasznal csak kidobtam a blizzardot az archonert. Nagyon tetszik hogy az archon 40% armor noveles stackel a energy armor 65% armorjaval, plusz 450% aoe robbanas az aktivalasnal jol jon a tomeges zergelo moboknal. A 300% arcane sebzes miatt semmilyen goblin nem tud meglogni elolem, foleg arra tartogatom. A cd kitolasa miatt van hogy legalabb fel palyat archon formaban toltom. Mondjuk sejtettem, hogy ez infernon megvaltozik, csak azt gondoltam a ket cd miatt( force armor, diamond skin) a 2 perc nem olyan sok.
  • Lantee
    Egy kis casual MONK PLAYER tapasztalat:
    LVL60 - HELL ACT III.
    Eddig nem vettem semmit AH-ba, gondoltam nem ölöm meg a játék hangulatát. Aránylag elfogadható gearben haladtam. Persze, sokat haltam, de azért szépen lassan haladtam előre. Act II végén Belial-t sehogy sem tudtam legyűrni, úgyhogy benéztem AH-ba, és kicsit körülnéztem. Beállítottam a keresésnél, hogy milyen tárgyat, LVL60-tól, max 14000 goldért...és mindegyik itemre jött vagy 5-6 oldalnyi találat.
    Vettem egy brutál fist weapont (3000 gold), egy all res csizmát (3500 gold), egy all res mellvértet (4000 gold), és egy all res amulettet (3000 gold).

Visszatértem a játékba, és úgy haladok azóta, mint kés a vajban. Halál nulla, még a HP-m is csak akkor csökken egy kicsit, ha 100 mob körülvesz. Szóval beöltöztem 13.500 aranyból, és este nyomtam le - félig oda sem nézve - Ghom-ot. Szerintem Inferno levelig ezzel simán elleszek! :)

Más: Én azt vettem észre, hogy este valami irgalmatlan jó dropok voltak. Minden elite pack dobott 2-3-4(!) rare itemet, ömlött az arany mindenkiből, és még a magic itemek között is volt néhány egész pofás darab.

Szóval meglátásom szerint felesleges irdatlan milliókat - ne adj isten igazi pénzt - kiadni egy-egy jobb cuccért. Persze, én csak a casual réteget képviselem, de akkor is. :)
  • Laza
    Bár nincs sok időm most játszani, tegnap ezért bementem egy órára, és basszus tényleg kiba..ottul szaggatott a játék. Azthittem csak a szokásos indítás utáni első fél perc akadása, de nem. Barbárral konkrétan néha képregényeffektus volt, kva nagyokat akadt pont az akció kellős közepén, pedig előtte tökéletesen folyamatos volt.
  • Sheltem
    Én nem értem az egészet.
    Van 2 játék amivel játszok. Battlefield 3 és Diablo3. Kiadnak egy-egy jó alapokon lévő mesésnek igérkező játékot, ami ugyan tele van hibákkal és hiányosságokkal amiknek nagyrészét megfelelő patcheléssel/beállításokkal javítani lehetne , erre minden patchhel egyre szarabbá teszik az adott játékokat. Ez igaz mindkét játékra. Azt gondolná az ember, hogy megcsinálni egy ilyen játékot 5ször nehezebb mint "finomhangolni". De nem... Mi értelme volt az Iast ilyen mértékben nerfelni? Nem vagyok egy nerfellenes figura, de több mint 50% al élből ? A barbárnak eddig is szar volt életképes gearrel a dpse(ahhozképest amilyennek kellene lennie) erre most alapból kb -30% dpsel indul. És akkor még a többi elbaszott dologról nem is beszéltem, nem említve, hogy authenticator nélkül még mindig vakmerőség public gamebe menni. Eladás gyanús a cucc részemről, meglátom...
  • Egoraptor
    Look! More hidden footprints.
  • Tyler Durden
    Nem kell neki, szimplán nem verik agyon. Kb az van amit tegnap írt Különc pár affix tudja szopatni a többi esélytelen ellene..
  • greyfox
    Sosem volt az, akkor miért írják, hogy a barbi az új dh :)
  • Carlos
    Annyit csináltam, hogy vettem egy 700-as kardot 750 life on hit-tel (nagyobbra nincs pénzem). Ezzel 9.5-ről felment 11.5-re.
    De nagyon lassú a Frenzy is...
  • jazzy
    Mikor lesz egy DH halhatatlan infernon? :)
  • greyfox
    "szoval csak tudni kell mikor kell vaulttal/ss-el arrebb menni es sose fog megutni..."

Ó, tényleg, köszi a tippet, én tőrrel próbáltam agyonszurkálni 1centiről.
  • Carlos
    DH-val 33K hp?
    You doin' it wrong...
  • greyfox
    Mikor lesz egy barbinak akkora sebzése? :)))
  • Masakari
    Gondolom infernorol beszelsz ami azert fura mert en DH-val ugy vertem le hogy a resim nincs 100 folott(csak talan a fire,tobbi alatta).Pancel se nagy szam,es sose 1hitelt pedig csak 33k hp-m van. Es kozben anyammal skypeoltam -.-
    (amugy nem nagy szam mindig ugyanazt csinalja ugyanabban a sorrendben,szoval csak tudni kell mikor kell vaulttal/ss-el arrebb menni es sose fog megutni...)
  • jazzy
    Nem tapasztalat, csak olvastam sokat tegnap, jelenleg a Barbár az új DH.
  • Akronomus #46505
    Nincs.
  • Carlos
    No, tegnap este kicsit megint elment a kedvem a játéktól:
    DH: 82K dps-ről 65.
    Barb: 13.5K-ról 9.5K dps.

Köszi.
    Semmi sebzésem nem volt act 2-n a barbárral. Plussz megint valami eszement kombós elite jött össze. (előtte 2 champ csapatot gond nélkül lecsaptam, amik semmit sem dobtak) akik úgy becsomagoltak, mint a szart. Javítás 3 halál után kábé 15-20K.

Watchtower 5-6 próbából egyszer spawnolt abban sem volt láda, és csak 2 champ group volt, szóval szerintem ezt is nerfelték stikába.
    Act 1 vége butcher-rel: 3 rare összesen (Valorral, mf gear-rel), mindegyik szar.

Szóval itt valami nagyon el lett (megint) baszva, 60-re levéve a Foreground FPS-t szaggat mint a picsa. (előtte sose csinált ilyet). 100-ra visszatéve csak néha. 150-en meg hangos a gép. Ezt is elbaszták.

A Chat meg egy rakás szar lett... Köszönjük blizzard. Így lehet elbaszni még jobban valamit ami már amúgyis szar volt.
  • jazzy
    Szerintem az még mindig viable csak nincs pénzem lecserélni az egész gearemet, mivel jelenleg 36k damagem van és nem tudok rendesen haladni. De már kitaláltam este egy új buildet.
  • greyfox
    Jó lett a patch!

-az összes beállítás resetelődött
    -0fps-t mutat a számláló
    -ugyanazon a beállításon időnként beszaggat a játék, amin eddig fix60fps-t produkált, hihetetlen idegesítő
    -csiga sebességgel lő a dh (ez érdekel a legkevésbé)
    -a chat nem jegyzi kinek írtam utóljára, újra rá kell klikkelnem a nevére.

Felőlem a contentel csináljanak amit akarnak, de technikailag ne legyen már szarabb a játék egy javítástól :D
  • mukika
    ha pony land-re gondolsz akkor nem csökkent az ára, de az MF nerfnek köszönhetően egy fos lett az egész hely... ennyi erővel ki is vehették volna.
  • Kandurex
    az istenben van neked 53k damaget, mese habbal, lássuk már azt geart, mert nekem kétségeim vannak
  • ShaiHulud
    remelem sharpshooter passiv nelkul (100%ra stackelve) hasonlitottad ossze, mert felstackelt sharpshooter az nem eppen mervado. valahol a ketto kozt negyed-, otoduton van a valosag.
  • BlazeH
    Nekem is volt ilyen hogy 5-10 percenként fagyott az ati kártyám, de kiderült hogy azért mert túlmelegedett, mert egy kábel rálógott a ventijére. Érdemes megnézni mennyire túlzsúfolt a gépház :)
  • Mentol
    Hali,
    Van ebből a játékból magyar nyelvű verzió?
  • Sunrider924
    Ereztem en hogy az archon 2 perces cd nem fer mar bele :( Pedig amikor Jazzy emlitette hogy crit/cd csokkentos buildet akar probalni, hogy surubben elerheto legyen, akkor feltamadt a remeny.
  • coolpet
    Van egy palya act1-ben amit sehol nem talalok: Lyceum

Ezzel mi van? 50 runbol egyszer sem talaltam meg. Se normalon, se nighton. Hellen vagy infernon lesz?
  • pisztácia
    Az micsoda?
  • tarti19
    Ami biztos, hogy a inferno most nagyon kedvez a meleenek, mert aki kicsit is jobb gearben van, az majdnem halhatatlanná válik.
  • TVelvet
    .... b + én meg kifizettem érte 1m -t.
  • Kandurex
    miért kell erőltetni ennyire ezt az imgurut vagy mit...
  • tarti19
    Közben 100K-ra csökkent a " mókás staffnak" az ára infernon.
  • pisztácia
    Én is teljesen elvagyok amúgy. Hasonló az én barbárom is, csak nekem 55k hp-m van, és 1k all res. Többi majdnem ugyan az. Szerintem most jól be vannak állítva az elite-ek stb... csak 2 óra után egy értelmes eladható dropp se volt.
  • gosumofo
    LOST
  • Rehom
    valaki talált már ilyet? és ha igen tudja mire jó?
    miez
  • AntiHero
    Jó most ez viccesen hangzik, meg nagy képüen.

De nem menőzni akartam csak tényt közölni.

• eLiXir
    szeretlek
  • gosumofo
    kurvajó vagy
  • Ry0K3N
    Érdekes összefüggés.
  • AntiHero
    Hát eddig nem tudtam megölni. Most elsőre sikerült és közben chateltem meg zenét váltottam itunesba :D
  • Ry0K3N
    Hol van olyan az 1.03-as patch noteban hogy a bossok is le lettek nerfelve?