78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
who am I 7 #46600 bár nem látszik, de lehet ja, nem zárhatjuk ki.Tiszteletre viszont egy 2 hetes kutyagumihoz tudnám hasonlítani :D:D:D -
Bigpigrib #46599 Bezárni lehetőleg nem kéne, mert vannak hasznos információk.
nameg pár furcsa beírás amin jól lehet szórakozni. -
És ezért minden magyar hülye. Értem. A lényeg, hogy te helikopter vagy.
Miért jársz te magyar fórumra?
-
ShaiHulud #46597 tegnap este esett neki 1 legendary 2h axe (ami ugye jo fos "skorn") meg egy wd set chest ami eleg imba lett,~146 int, vita, sok allres stb +2 socket (na ettol imba) siman jobb volt mint barmelyik ami az ahban volt sok millioert. sarga kozul is volt egy ketto jo. ofc a 90% egy fos volt. -
gosumofo #46596 nem könnyű
csak a semmiért is 3x annyit fizetnek mint itt diplomáért, és a cigin kívül annyival nem drágább semmi :) -
Senki nem idegeskedett, és senki nem szólt be senkinek. Csak a saját véleményem mertem leírni egy fórumra, valamint hogy vennék egy-két dolgot. De végül én vagyok a hülye mert meg mertem tenni.
Igen, te is akkor menjél ki külföldre, mert azt hiszed ott minden könnyű... tipikus gyerek felfogas, de menj csak, nem tart vissza senki. -
gosumofo #46594 a legjobb megoldás lenne bezárni a topicot
akinek bejön az farmoljon ingame
akinek meg nem az takarodjon guild warst vagy akármit várni ami majd megváltja a világot -
Ry0K3N #46593 És akkor még lejjebb kell süllyeszteni. Érdekes egy felfogás. -
gosumofo #46592 szerencsére ezen még fogok tudni változtatni -
Lenne tippem nekem is...de az rasszizmus lenne.
p.s.: Tetszik az aláírásod... Nekem is pont ugyanez lenne! -
Inkább meg sem kérdezem milyen származású illetve "fajta" vagy. -
Te is magyar vagy! -
gosumofo #46588 hát sg-n blizzardot anyázni a saját hibád után, nagybetűkkel, idegesen a billentyűzetet verve, na ez aztán tapasztalt, megfontolt felnőtt viselkedés :D mindenki ilyen okos legyen ha felnő! hajrá magyarország hajrá magyarok -
Nem, csak a topik színvonalát mutatja be részletgazdagon -
Dr DeViLKiNG #46586 Lehet annak a 18 évesnek több esze van, mint neked. :D -
Ry0K3N #46585 Már megint nincs jobb dolgod és trollkodsz vagy be vagy baszva?
-
eLiXir #46584 SZia, köszönöm a válaszod! Kedves vagy! Nem szoktam járni kakasviadalra, legutóbb is SP koncerten voltam! Beszarni meg nem szoktam józanon! CSá! -
Kutya se fog játszani ha így haladnak!
Megyek inkább ölök pár AI 0%-os szörnyet
Path of Exile-ban akkor.
Look, more hidden footprints! -
Susarc #46582 RandomIZRandom.....
amúgy atomszar a drop én szinte minden este hallgatom vagy nézem Christaras munkásságát a twitchen ő olyan 50 esével szedi a rareket act3 ból és konstans nem esik neki semmi se...sőt 51-52-es cuccok esnek...szánalom
ami meg iLVL 63 az kb igy néz ki:
130 dps fegyó
van rajta mondjuk 250 dex meg 250 erő meg 400 armor.....
no comment -
Elmondták neked szép szóval, elmondtuk nem szép szóval hogy miért kérik, tovább nem tudok lealacsonyodni, ám ahogy nézem te is szeretsz személyeskedni, főjél a saját levedben tovább -
"felváltva recskázik, és diablozik."
EPIC.
-
celgene32 #46579 En ma meg tegnap nyomtam par act1 elite run-t.
Durvan 350 rare-bol 1 volt amit feltudtam rakni Ah-ba 40k-ert.
Nevetseges, patch elott esetek a 100k-s dolog negyed ennyi rare-rel.
Volt ami 1 millaert ment el. -
"Ez nem elv kérdése, hanem józan ész, amivel nem rendelkezel"
Mondja nekem ezt egy 18 éves kis gyökér, aki anyuka apuka pénzéből él, és most a nyári szünetben felváltva recskázik, és diablozik.
Azért gondolkozz már miket írsz. Nem beszélve saját véleményt írtam, nem kell a személyeskedés... -
Próbálják egyben tartani a foshalmazt még mielőtt a nyakukba ömlene...
De már szivárog! -
Virtuális kártyát használok. Eddig sose volt gondom.
Továbbá hozzátettem, hogy ez akkor volt, amikor a paypal még újdonság volt és kábé 5 helyen lehetett vele fizetni, nem minden sarki fűszeresnél. -
Nelson85 #46575 A blizz még nem írt valamit arról miért lett ilyen szar a drop? tegnap vagy 100 rarből össz 2-t lehetett csak betenni ah-ba azok is csak épphogy értek valamit. mi a fene van? -
who am I 7 #46574 köszi..ja visszavettem a megahercekből, mert sok volt neki a 72 fok úgy tűnik :D vennem kell 1 klímát vagy ilyesmi.. :D na nem mintha szűkségem lenne, az eleve húzott karit még húzni, de akkor is :)
ON: a repair költség azért kicsit most felcsesz...van ami akkor is kopik ha hozzám sem érnek, plusz elitektől kapok 3 ütést, már sárgán is van az a keci
, még jó hogy az ilyen überhiper nagy armorokat még 1 szunyograj is összehajtogatja, óriási.Ha már ennyire repairra mennek, legalább minden szörny másképp roncsolja már azt a vackot.Piros rep 32k-ba kerül...2 act3-as xopatós elite fight alatt simán összejön 2x 32k -.-
Nade megvan az első rmah eladás kökemény 4 júró :D -
Igen, de előtte a Blizzard emberei környezettanulmányt készítenek rólad, megkérdezik a szomszédaid hogy szoktad-e verni a feleséged, hogy hova jársz kakasviadalra és hány barna csík van az alsónadrágod hátsó részén, szóval ha vannak elveid, ne vedd meg a gamet -
Paypal-nak elküldeni a másolatokat biztonságosabb
mint kiadni a kártyaszámod + auth kódod minden
vásárláskor! Legalábbis én így gondolom.
Ha meg valaki tutira megy akkor több bankszámlát
használ, egyiken amiről vásárol mindig csak annyi pénzt
tart amennyi épp kell! (Most biztos nem mondtam újat
de 'cah'!) -
Szia! A warezhoz nem! -
gosumofo #46570 ráadásul a személyi számot ki lehet takarni, csak a név/cím kombót ellenőrzik ilyenkor -
eLiXir #46569 Sziasztok! Ehhez a játékhoz kell internett? -
1Darton1 #46568 Ne mond már, hogy az soknak számít. Ez ilyen 20 milliós lófasz gear, 75k-ról buktam le ide, és még az se számított nagy dolognak.
Haveromnak most nerf után 72k dmg-e van wizarddal, na az sok. -
Érdekes eddig egyszer sem volta a paypal-ra szorulva.
Megoldom bankkártyával. Ennyi. -
Lantee #46566 Nekem ment volna, csak nem volt kivel.
-
sata75 #46565 ráküldik a TEK-et!
-
Nekem sem ment szóval... kocka-ragály
Look, more hidden footprints! -
A hivatalos okányokat biztonsági okokból kérik, hogy megelőzzék a visszaéllést, bezárják a kiskapukat. Nem az egyéni érdekeket nézik, hanem a közösségét, nincs ezzel semmi gond.
Azt meg tényleg nem értem, hogy mitől félsz.
Milyen úton módon él vissza a másolt személyiddel/lakcímkártyáddal a blizzard? -
Ez nem elv kérdése, hanem józan ész, amivel nem rendelkezel, ám nekem sem ment tegnap este, ezért vagyok nyűgös -
Nem kell vele tényleg foglalkozni, a végén beláttam, hogy valszeg velem van a probléma, mert vannak elveim, de úgí látom gosufo vagy kinek este nem ment a dolog, és itt próbálja levezetni...
De azért megnyugatattál, hogy nem csak nekem vannak elveim...