78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
simon7108 #46721 lehet hülye kérdés,de mit érdemes előtérbe helyezni a cuccokon? +% gold find vagy magical item find? -
Sunrider924 #46720 Megvilagitom neked a problemat, DHval tolja :P -
Psychedelic #46719 Bocs a noob kérdésért, de minek tolja valaki act3-at, ha közben csak esik kel, és minden pénzét javításra költi?
Pont azért rakták be ezt a drága javítást, hogy ugyan ne szenvedj már act3-ban ha szar oda a geared, és ne corpse runold a bossokat, vissza kell menni act2-be vagy 1-be és ott farmolni.
Amennyivel szarabb a loot esélye act1-ben, annyival gyorsabban is farmolsz, közben pedig még akár jól is érezheti magát az ember, mert nem szenvedés van, javitás se kerül kb semmibe.
Nekem lenne gearem magasbb act-ban farmolni, de inkább tolom act1-et, egy 2h dps barbárral, igy tudom élvezni a játékot, sztécsapok mindent 2 ütésből, nem kerül semmibe a javítás és esik a loot.
De hogy szopatni magunkat egy olyan act-ban amihez kevés a karakterünk miért jó, ezt nem tudom felfogni... -
Susarc #46718 persze:D
ui: de most komolyan ez annyira gusztustalan és hátulróljövő húzás volt,hogy igy felbaszták a javitást/nekem 28 illetve 33k/ és direkt lsssitják a progressed!
UNDORITÓÓÓÓÓÓÓ!!!! -
ezzel az erővel már vehetne pénzért goldot is -
gosumofo #46716 vegyél vmi épkézláb cuccot rmah-ban és add el sok millió goldért és örökre meg van oldva -
Susarc #46715 elfogyotta gold...és kurvára nincs kedvem 1 órát menni ACT1 ben hogy szerezzek pénzt ami elég 30-40 perc act3-ra a KIBASZOTT UNDORITÓ JAVITÁS MIATT! -
az hűvös történet -
gosumofo #46713 több jut kurvákra és kokainra -
Jó rég jártam itt. Mi történt az elmúlt hétben? Nagyon felforgatta ez a pénzes AH a piacot? -
simon7108 #46711 megjavult:D
nem tudom mi lehetett.. -
simon7108 #46710 "An error has occurred. Please try again later."
ezt írja. -
simon7108 #46709 mi a nyavajáért nem fogadja el az SMS Protect a tel. számom?
jó ország van megadva. -
eLiXir #46708 na... ebben a topickban várjon az ember segítséget.. -
Hát... ha gyorsan akar magas szintű lenni, akkor már átmehet a dark portalon. Ott gyorsan lehet fejlődni. -
Susarc #46706 az kell ribikre:D -
Sunrider924 #46705 Valodi penzbol
-
Eastern Plaguelands -
Ezt én sem tudom. ÚGyanúgy nem tudok haladni. -
eLiXir #46702 effektív módozat, te jösz -
Megmondom, ha megmondod hogy hogy tudsz 2 Offensive spellt kirakni a barra, mert én nem tudok -
eLiXir #46700 HOL ÉRDEMES MOST SZINTEZNI 58-60 KÖZT?! -
Hardcore játékosok örülnek a legjobban a boss enrage-nek -
Basszus ez a Belial enrage mekkora szopás.
Ketten próbáltuk lenyomni, nem sikerült, mindig maradt még egy kis élete az enrage előtt, onnantül pedig semmi esély, egymás után folyamatosan nyomatja a zöldpöttyözést de úgy hogy egy másodpercet nem hagy arra hogy támadj és túlélni is kb lehetetlen, mivel az átlagosnak kétszer durvábban nyomja, sokszor nem marad már szabad hely ahova mehetnél, és 1 darab belőle is azonnal megöl.
Utánaszámoltam: sok 14 millió élete van az utolsó fázisban.
Elvileg 3 perc után kezd el enrageelni. Ehhez 78k dps kell rá folyamatosan (39k/fő) hogy meglegyen előtte. A folyamatosan pedig természetesen nem kivitelezhető mert a zöldpöttyözéseinél kötelező kerülgetni mert egy darab is kinyír belőle. Ezt is beleszámolva kb 50k dps kell a túléléshez. Nooormális?
-
Susarc #46697 hát megmondod miből veszem Király vagy!:D -
Sunrider924 #46696 Vagy megveszed RMAHbol 6 perc alatt :P -
Susarc #46695 nagyonszép és jó!,de az a gear 6 hónap egy átlag playernek mint pl. mi:P -
Ezt hol valósították meg az új peccsben???
"Damage from monsters in Acts II, III, and IV in Inferno difficulty has been reduced"
-
Susarc #46693 nah végre! csórónak sosem esik semmi:D én már aludtam akkor.....amit én láttam minden fos volt....már fel se szedte a legtöbbet hanem ott hevertek a földön:P:) -
Jelen helyzetben 15-30 milla goldot majd készíts ki infernora:)
Amúgy dex, crit, NAGY dps-ű fegyver.
Sajnos most a dh nagy ügyességet kíván, ha farmolni akar , mert 2 hitelik patch óta vagy felvesz magára kis all rest, hp-t s akkor tized anynira nem bírja, mint a melee társai s nem sokkal lesz több dps-e.
Igaz, ha a pénz s kellő skill nem akadály, akkor egyedül is megy a farm.
Repair meg majd megcsapja a tekinteted 60-on··
A legfontosabb pedig 1 majdnem halhatalan picit tudó játszani monk, barbár "ismerőssel" farmolgatni.
Az vicc, hogy egy spanom, Diablo(inferno) 2 tűzlabdába állt benne, meg elkapta a köpete p3-ban s 70% hp alá sem ment...
Amúgy minden oké, köszönjük a szokásos op balance-ot...
(incoming, barbar powa:P -
Ha adna vitalityt vinném, így nem -
ezert nem tartanam meg... de mindenki ra van izgulva statra... nem lesz az annyira durvabb... ami helyett most hasznalom, kicsit esett a DPS-em, de a surviving ratam viszont nott... (foleg az arcane armor rezis komboval) -
Sunrider924 #46689 A 4es Natalya's bonus miatt olyan kemeny legeny, mert van neki eleg disc mindig/mindenre. -
LOL :) -
Én nem venném meg. Ha már költök, akkor olyat vennék, ami statot is ad. -
+stat nélkül esélytelen sztem :( -
nah lanyok, lehet nevetni, de nekem eddig a legjobb(survivingra ertem) lootom:
be is raktam piacterre, kertem bearazast :)
jo lenne eladni, piizert :) -
Tegez és mindegy hogy crossbow vagy bow infernoig, amelyiknek nagyobb a DPS-e azt használd, addigra talán rájössz mi a jó neked
Szerk: item compare nem működik jól így ha esik egy cucc, ami jónak tűnik, de pirossal írja a statokat, akkor is próbáld ki -
simon7108 #46683 még hozzá megy a kérdéshez pluszba egy harmadik lehetőség mint 1 bow/crossbow és egy "nyíltartó"(vagy mi az). -
hawkie22 #46682 Ha valakinek van kedve coopban alkalomadtán Whimshyshire-t Hellen farmolni, az vegyen fel friendsbe, Doki#2342. :)