78998
  • simon7108
    amúgy kit ajánlotok társnak egy demon hunternek?
    most a Templart használom,de már meg van a másik 2 is.
  • nejad
    amire megunja az ember a játékot arra majd müködni fog :)
  • cookac2
    nem igaz, nem is volt ott a watch tower! tudom, ott álltam :D
  • MerlinW
    "A Blizzard drasztikus lépésre szánta el magát: visszatéríti a játék árát azoknak dél-koreai Diablo 3 játékosoknak, akiknek gondot okoztak az indulásnál jelentkező szerver problémák. A cég csak azután jutott erre a döntésre, hogy a játékosok panaszai alapján a dél-koreai kormány vizsgálatba kezdett a Blizzard szöuli hivatalában. A Blizzard egy darabig nem akart fizetni, de végül rákényszerült, a dél-koreai fogyasztóvédelmi törvények ugyanis garantálják a kompenzációt abban az esetben, ha olyan probléma adódik a termékkel kapcsolatban, amelyről nem a fogyasztó tehet. A Blizzard a koreai battle.net-en közzétett információi szerint a 40. szint alatti karakterekkel rendelkező játékosok jelentkezhetnek a pénzükért a június 25-től július 3-ig tartó időszakban. Ezen kívül a vásárlást követő 14 napon belül ezentúl még azok is visszakérhetik a pénzüket, akiknek nincs 20. szint feletti karakterük.

A Blizzard nem nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy más országokban is kompenzálni kívánja-e az elégedetlen játékosokat, de a Diablo 3 európai szolgáltatásával kapcsolatban elmondták, hogy a hardver infrastruktúra folyamatos fejlesztésének köszönhetően június 2 óta a bejelentkezéssel és az online maradással kapcsolatban megszűntek a problémák."
  • Tyler Durden
    Szintén zenész csak én már lentvoltam, tudnak időzíteni a srácok ^^
  • jazzy
    Más nem arra jó volt, hogy összejött a pénz mindkét játékra :)
  • Carlos
    Disconnect Error 3007 nálam is.
  • nejad
    ma ez szarakodik tegnap meg bf3 dobált ki pb miatt milyen jó volt amikor még net nélkül mentek a játékok
  • who am I 7
    én épp a watch tower bejáratánál voltam.. 5ös valor mf gear :D pricesless
  • nejad
    nekem vmi serverstátuszt is irogatott
  • cateran
    :DD Kinomban mar csak rohogni tudok..mondjuk kurva jo reklamot csinalnak ezzel (nalam legalabbis) a Torchlight 2-nek es a Guild Wars 2-nek (utobbira mondjuk amugy is mindenkeppen vevo vagyok:P)
  • Action
    dettó:)
  • Susarc
    StormShiled te szemét!!!:D:D
  • simon7108
    pedig a server status szerint elérhető a szerver...
  • Action
    Asszondja ellenőrizem h kapcsolódok-e az internethez...még én vagyok a hülye...:D:D
  • Tyler Durden
    5ös Valor buffal runolás közben, az érzés megfizethetetlen.. (:
  • Action
    Jólvan akkor nem nálam van a gond...:)
  • radical
    másnak is error 3003at dob most a game?
  • Action
    "there was an error to creating you own party ERROR 1" mondta a Blizzard üdvöskéje is kibaszott login screenre...:) Soloban játszottam...ehh

Fasza...örülök h patchelgetik meg minden,de ilyeneket miért nem lehet már kiszűrni...:S
  • simon7108
    mi van most?DC lett és nem enged visszalépni...
    karbantartás van vagy mi?
  • nejad
    na error gecit megint benyomta
  • Haversrác
    Jesszusom de amatőr vagyok, még írja is, de azért köszönöm.
  • Maak
    jobbklikk fegyon...amugy ha azonositod ra fogsz joni, hogy amugy sem ernek szart sem :D
  • Zsoltika 007
    Jobb klikk és felsimered te magad :)
  • j0nNyKa
    jobb klikk.
  • Haversrác
    Szasztok az unidentified tárgyakat, kinél lehet felismertetni az act1 ben?
    Mire találok valakit aki felismeri, már szart se érnek a Skeleton knight-tól szerzett "RARE" fegyverek!
  • Maak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tegnap a darkspore-ban mibe futottam bele? Mortaros elite-be,nc
  • Carlos
    Butcher farm loot (persze mind szar):

p.s.: A statok a MF miatt szarok!
  • maross
    Vannak benne jok.. az xp shrine -> repair shrine kulonosen tetszik :). Ingame aukcios hazert a fel heremet odaadnam :). De gondolom azert nem teszik bele, mert multiban gyanusan sokat acsorognanak az emberek latszolag minden ok nelkul :). A hordonerf kikuszobolese se rossz otlet, mert azota kb szet se utok semmit.
  • simon7108
    kilépett csak úgy magától General chatről és nem lép vissza...
    mitől van?csak nálam van ez a probléma?
  • Zombee
    Magyarországon nem érhető el a D3 Starter Edition? Bejelentkeztem a battle.net-re, nálam nem jelenik meg opcióként.
  • j0nNyKa
    hát, dögöljek meg, ha tudok okosabbat mondani
    nyilván a topic alatt futó script még távolról sem látott kamionokat, meg hasonlókat :)
    meg mondjuk a wow topichoz aztán főleg semmi köze a scriptnek
    firefox lenne a ludas? lehet abban zuhan össze valami
  • Sunrider924
    Igen ami nyilvanvalo arra en is gondoltam, marmint hogy virus, de ujabban inkabb vmi scritnek hiszem. Nincs semmi mas oldal megnyitva csak az sg d3 topic. Es csak ennek csinalja. Firefox volt frissitve, fut az avast allandoan updatelve, win7em van defender updtate es scanneles allandoan.
  • who am I 7
    Annyira azért nem halálos a dolog...mégsem az amerikai egyesült államok fehérházában megy a topik témája élőben, hanem az zsgén ...Jó nem azt mondom, h über hasznos, ha látom mindenki kivan akadva valamin, de azt sem mondom, hogy haszontalan és azonnal töröljünk mindent :) Legyen ez itt megengedett valamilyen szinten sztem.
    A bemásolt szövegből sok visszaköszön a sírásokból... :D
  • BladeW
    hátha éppen az xp bugot javítják!
    /trollface
  • j0nNyKa
    elso blikkre mindenkepp virusnak tunik
    meg van nyitva mas weboldal is ilyenkor? azokkal mi a helyzet?
  • Bigpigrib
    tippre virus
  • Savmacska
    Nem csoda....
  • Különc
    Retrieving Hero List...

Szerk: grrrrrrr.
  • Sunrider924
    Van egy kerdesem, es ehez a topichoz kapcsolodik nem a jatekhoz. Megkerem a kedves olvasokat hogy csak az valaszoljon aki valoban erti a kerdest. Problemam a kovetkezo: a d3 indulasa utan par nappal egy furcsa hibat eszleltem itt az sg forumon a d3 topicba, espedig a kovetkezokeppen, kapok hangjelzest a windowsbol hogy befejezett vmit es a teljes topicot atirja valami faszsagnak, elsore kamionos lett minden, fejlecek, kepek mindenhova kamionok kerultek. Akkor azt gondoltam valaki megprobalta meghackelni a topicot, ezert kirugtam a firefoxot majd fel oraval kesobb mikor ujra elinditottam az sg d3 topic mar rendben volt. Par hettel kesobb megint ugyanaz tortent csak ekkor hupikek torpikek volt teriteken, es ma 5 perce 3adszor is a valtozatossag kedveert wow tematikaba irt at mindent.
    Tehat a kerdesem a kovetkezo: mi ez ?