78998
  • simon7108
    persze az utóbbit úgyértem,hogy annak ellenére,hogy csak DEX ill VIT van rajtuk,de sokkal több van belőle mint az először említetteken.
  • simon7108
    hogy érdemes a cuccokat hordani?
    azok jók amiken minden van ami kell?(GF,DEX,VIT némelyiken meg MF a GF helyett) vagy inkább olyanok kellenek amiken csak DEX ill VIT van?
  • Mephike
    Hi! Mit mondatok egy mágusnak az új patch óta (attack speed nerf) milyen ruhákra érdemes gyúrni? (MF Ignors durability loss dolgoktól tekintsünk el). All resist, critical hit chance, critical damage, magas intelligencia, attack speed, vitality, bármi más ötlet? Mire érdemes kigyúrni egy mágust? Mit erősítsek a legjobban? Köszönöm a segítséget előre is! (Jöhet többféle javaslat is.)
  • TVelvet
    Na szarok bele, megveszem a GW2-t.
  • Akra
    Nincs Dh-m még fejlődik a kicsike,de érdekelne mi van most a NT-el,h kurvasokan frostra váltanak? Sajnálom csak vidit láttam a régi korszakból...
  • Dr DeViLKiNG
    Nem kell aggódni, majd kiegészítőben javítva lesz. De ha esetleg mégsem, akkor az azutániba, csak vedd meg!
  • Akra
    nekem minden nap sikerül felbasznom magam a barbi miatt. nem adom fel és tovább gearelem. egyszer talán eljön az idő,h pajzs nélkül kiélhessem magam. ugyebár ezt is ígérték...
  • 1Darton1
    Mivel az act4-nek számít, annyira nem is meglepő.
  • Különc
    Van még oda értelme menni loot szempontból?
  • TVelvet
    Nem tudom ti miről beszéltek, de engem 750 allressel, pajzsal 1h-val 50k hpval, 700 loh-al úgy összecsuknak pónin hogy öröm nézni.
  • Különc
    Az a poén, hogy nem is akkora vicc
  • Különc
    Akkor majd keresek más elfoglaltságot, minthogy nerfeljék a resisteket meg az armort, akkor pipa leszek, hogy nem tudom steamrollolni a gamet
  • Tyler Durden
    Az a baj, hogy ha megint az alapján fog a blizz balanceolni, hogy mennyire sírnak, akkor a köv patchben a barbár 20k armorral és 100k hp-val is borulni fog a mezei szúnyogtól act2-ben..
    Remélem nem lesz igazam
  • Hegi90
    felnevettem
  • Hegi90
    wat
  • Különc
    Barbár vagy és ki van a tököd, hogy nem proccol a revenge? Hogy nem tudsz ínyhüvely gyulladást kapni, mert az 1 gombos karaktered skillje elfelejt aktiválódni? Több AoE dmg-t és healt akarsz?

KÜLÖNC SEGÍT A BAJBAN

Nincs más dolgod, mint elérni ezt:

• eLiXir
    és ezt higgyük is el neked??? bizonyítsd be hogy így van! SS! noob
  • shaba23 #47081
    pont ez a szar a lootrendszerben, hogy ennyi változó van. Inferno boss dobhat lvl51-től 63ig cuccot. Értelem szerűen a 63 az optimális, tehát már erre is kicsi az esély, de mivel az affixek/prefixek is tök randomok, ráadásul azoknak az értéke is, így lassan a lottó 5ös esélyénél járunk.
    Éppen ezért nem értem, hogy hogy a faxban van AH-ban annyi jó cucc (már amikor van)
    Az MF meg csak eltolja az esélyt a sárga felé, a minőséget nem befolyásolja. Az, hogy ilvl-re hatással van-e, vagy azt meg az act határozza meg, nem tudom, de voltak %-os számok 1-1 actra vonatkozóan.

Egy a lényeg, milliónyi magyarázat van arra, hogy miért szar mindig ami esik:)
  • Hegi90
    illetve még annyi, hogy nagyobb szintű mob nagyobb eséllyel dob 60+ ilevel lootot
  • Különc
    Thx akkor keep farming
  • Hegi90
    az mf csak azt dönti el, hogy fehér lesz-e vagy sem a dobott item. A többi mák. Az ilevel is mák. Szóval a loot nagy része mák.
  • Avenger
    Jobb random startok kellenek a fegyverre, ilvl 63 azért jobb, mert gondolom azon nagyobb határok közt változhat a +dmg meg az ias. Szerencse kérdése az egész.
  • Fpocok
    Tudtommal a MF csak azt befolyásolja, hogy nagyobb az esély egy nagyobb szintű droppra... de a stat: Random.
  • Hegi90
    pont ugyanezen gondolkodtam ma, már kezdett fáradni a revenge-es ujjam.
  • Különc
    Kérdés: esett most egy ilvl 62 2 kezes kard, 800as dps-sel

Mi kell ahhoz, hogy ez 1500 dps legyen? 300 MF? Nagyobb mák? Befolyásolja az MF értéked a cucc statjait abban, hogy nagyobb eséllyel lesznek rajta jobbak a rollok, vagy 5-ös valorral is eshet ilyen nagy dps-es fegyver?
  • Skill
    még mindig van eladó goldom és uks simkártyám. (ami azoknak jó akik ukba vannak regelve és ramah pénzt egyből paypalra akarják tenni)
  • unknown nick
    LoL 800k crit egy néhai DH-nak is a becsületére vált volna.
  • Különc
    Nem használ shieldet, úgy kell neki
  • Savmacska
    http://hu.twitch.tv/kingkongor Elég komoly gearje van, most halt egymás után 11x :)
  • mucsácsó
    kurvagáz lett ez a patch :P witch doctor medvéi minden szirszarban elakadnak... :)
  • Tyler Durden
    Nem adom fel / vagy lehet mégis ha a javítási költség túl magasra szökik/
  • Különc
    Tipp unatkozó barbároknak:
    Fogj bármilyen tárgyat (én ceruzát találtam alkalmasnak) de bármi jó, aminek van egy számítógép billentyűzet nagyságú felülete
    Menj egy tetszőleges waypointra, szaladj körbe, húzz be mindent
    Tedd a választott tárgyat arra a gombra, ami a revengere van bindelve úgy hogy folyamatosan lenyomva legyen (rászorítod könyvvel, vagy más súllyal, másra úgyse jók)
    Felkelsz és elmész enni
    Visszamész a géphez kaja után, lootolsz
    Profit

Csak act 1ben próbáltam eddig

Szerk: lehetőleg ne hell gearben
  • Savmacska
    Azzal sajnos tényleg csak próbálkozás lesz....
  • Tyler Durden
    Barbival még csak act2, jelenleg monkkal próbálkozom, azért thx.
  • Különc
  • Ragnar360
    hail to diablo :d

• Különc
    900 a legkisebb, de van 70k hpm, a taktika annyi hogy néha elszaladsz tőle egy kicsit, idéz két addot, azon felhealeltem magam míg ütöttem Ghomot

Szerk: ha barb vagy, mással nem tudom hogy kell
  • Tyler Durden
    Mekkora resekkel tolod? Nekem 600 eddig elég volt mindenhova, viszont ezt esélytelen, hogy letankoljam. Most megnéztem fórumon is nyígnak miatta, mind1 teszek még pár próbát, csak pöttyet meglepett.
  • eLiXir
    NA de nagyra van itt valaki!
  • Különc
    Tegnap kipróbáltam, mikor már 5 gázban álltam, akkor megmozdult a HP-m illetve 1 percig enrageben voltam, akkor levitt a felére, egyébként nem éreztem túl erősnek