78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
eLiXir #47139 olyan buta vagy bazmeg, ha erdőben jársz gyakran fütyülgess nehogy kivágjanak -
Vegyél fel ingame, jó lenne látni a geared -
meg olvasni se tudsz, de késő van már -
eLiXir #47135 najó picit durva voltam most -
Jonny rávezet téged a megoldásra hamarosan. Utána ellenőrizzétek le a megoldókulcsot spoilerben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Intelligence = allres. minél több armorod van, annál kevesebb reductiont ad. Ugyanez intnél. Kevesebb allresed volt, ezért az allres növekedés több % protectiont adott, mint az armor növekedés strből. Problem solved. -
eLiXir #47133 faszom beléd, a strength armort is ad -
Ok, akkor vit str meg vmi tetszetősebb dps, dánke.
1k allres hova készülsz act5? :P -
nem olyan rossz az.
minimum 1.5-ös fegyó kell alá, hogy jó legyen, az igaz. -
?
Semmi extra nincs a Strenght-ben (már szétbontottam azt a vállvédőt amúgy).
De érted... a +Str-t adó cuccra írta ki, hogy gyengébb...
Miközben a karakterlapon egyértelműen több Strenght-et (majdnem duplája), és Armor-t írt ki, ha azt viseltem. -
Savmacska #47129 Nos szeretném azok segítségét kérni akik wow-ozak, rafosok ( nem, nem ráfosok! ) voltak és a diablo miatt (rmah) visszatették a hovatartozásukat EU-ba. Érdekelne hogy mit kell nekik írni, és melyik supportra. Köszönöm.
A másik pedig hogy ez a winauth, mennyire megbízható ?! -
Ha tank barb vagy akkor kerüld az IASt a Crit damaget és a Crit chancet
Szerk: legalábbis egy bizonyos szintig prio a defensive statok
Szerk: végre nemsoká 1k all res shouttal
Bizony mondom néktek a Life on Hit egy overrated stat -
markastor #47127 Mi lenne az az olcsó? -
1Darton1 #47126 Adok el neked goldot olcsón! -
markastor #47125 A patch óta ez a játék játszhatatlan (a javítás költségei miatt). -
Item Affix Quick-look Chart -
Nem játsza le újra a mozikat, de hogy ki vannak szürkítve, az furi. -
Strength-re vidd ra a kurzort. -
Ezt adjátok össze nekem...
Van egy 48-as Armor vállvédőm, +22 Str-rel, így van összesen 313 Armor-om (felső kép).
Meg van egy 49-es Armor vállvédő, amit ha felrakok, lecsökken az Armor-om 292-re (alsó kép).
Az utóbbira mégis azt mondja a hasonlító algoritmus, hogy +0,3% védelmet kapok.
És ez nem az első eset a patch óta...
-
BigDaddyJoe #47120 Sziasztok.
Az lenne az észrevételem, hogy normalon kipörgettem és most nightmaren valamiért nem játszik le semmilyen cinematics-ot. Logout után menüből pedig csak az intro-t engedi a többi szürkén látszik és nem játsza le. Ez mitől van? Az új patch hibája?
köszi előre is a választ -
Vagy különc vagy, aki sem rmahból nem vett cuccot, se dht nem csinált, mégis létezik és tud játszani! Vagy.. wait.. különcöt a blizzard rakta fel ahba, átverés! -
20k gold -
starweb88 #47117 Ezt mennyiért lehetne AH-ba eladni kb?
-
Különc barbinak mennyire need ias a fegyverre? Jelenleg kardot használok és cserélni akarok vmi durvább dps-re. Elég ha normál stat van rajta /vit,str esetleg LoH bár ennyi pénzem nem lesz/ vagy kell az ias is? -
Sunrider924 #47115 Nem rossz otlet, neha talaltam olyan rare cuccost event vendornal aminel megerte volna AHban probalkozni, de erre a fajta sokszorositasra nem gondoltam. Akkor ilyen szempontbol act2 oazisba a pince event-vendort szenne lehet igy farmolni olcso rare cuccosert ha mas nem 2x vetelarert AH-n keresztul. -
who am I 7 #47114 csinálj DH-t farmolj goldot :) ez az egyik út...a másik, hogy veszel juróé cuccokat rmahból..zsir -
who am I 7 #47113 Még mindig nem tudok róla, h ez egy szakmai fórum.Másrészről ennél taplób módon nem is adhatta volna elő, így egészen vicces olvasni a sírást :D:D:D:D -
Kereskedőnél vette és felrakta AH-ra.
Állítólag megszüntették a vendortól való cuccok felrakását gyakorlatban meg nem.
Most nem azért de ha valaki dupe-ol arra van jobb tárgy mint egy értéktelen kék kacat amit a kereskedő is árulhat. -
Sunrider924 #47111 Lol dumpot irtam, azigen, dupe akart lenni, kosz
-
Én olyat láttam nem rég,hogy 14xx Crossbow,a legnagyobbb DPS-ű ami Ah-ban elérhető,NULLA biddel kezdődött és nem volt buyout. -
Dupe, ám szerintem ez csak szimplán így sikerült -
Sunrider924 #47108 Kerdes: AHban van 4 drb ugyanolyan gyuru, ugyanaz a nev, pont ugyanaz a 2 stat 123 int 43 vit, es mind a 4 drb pont ugyanannnyiert beteve. Mi a valoszinubb AH display bug vagy megis lehet dumpolni patch ide vagy oda?
-
Sunrider924 #47107 Tema tulragozva, maskor okoskodas helyett olvasd el mire ugrasz. -
Henty #47106 lehetséges :D -
Gratt, én is ilyesmit próbálnék neki, life steallel, hátha megnerfelik a mantrát meg a healinget is.... -
Ugyanez van nekem a tegnapi óta, tele van a batyu és messze még a 10.-e, valamiből meg addig élni kell :) -
Állítólag egy lényt csak egyszer hitel. Karcsú lett pont az amiért szerették, én nem haszáltam, mert mostanra raktam össze úgy az enyémert, hogy ne csak fizessek a javításért (gear lett cserélve, mert aszittem a res majd megfogja a dmg-et)
A frost azért jó mert lassít, + esélyes becsapódás után multishotra :)
Én a "lightningbogyót" hasnálom, mert barbi fogja a népet -"ha beáll valahova, az be van állva"- amíg kilövök vagy 5-öt mert utána borulás van mindnek. Aszongyák szarul kritel, vettem észre, de ez van :) -
simon7108 #47102 ezzel az AH-val csinálhatnának valamit.legalább ha nincs bid valamire ki lehessen venni mert amit beraktam 3 órája már azoknál sokkal jobb cuccokat be tudnák rakni csak nincs hely már... -
Henty #47101 mindez inf act1-2 :D -
Henty #47100 Gyerekek beszarás:D
AHból talán 100k ból összeszedtem egy reflect dmges szettet(monknak) skillek rezre és liferegenre és viccesen bemegyek a tömegbe és állok egyhelyben, a hülyék meg megölik magukat nekem meg szinte semmit nem kell csinálni :D (32% a reflect) -
Szerintem a passive-kat csapták össze kissé... D2-ben azért volt sok jó használható passzív. Most max shouttal tolhatod a resistet asszem...
Ma hajnali 4-kor jöttem le a gameről olyan 23:00-tól
Kiscimborém jött a barbival, végigtoltuk az act1-et. A bucser nem 1 hitel már, egy odarántást kibírok (ha nem ég alattam a főd) ss+prep új pozició és gyí. Szaladgálós így is, nem lett sokkal könnyebb, leszámítva az 1 hitet :)
Rare meg csak akkor esett ha valor 3+-volt. A pókanyunál a spiderlingekre muszáj voltam átskillelni full aoe-re meg bácsinál vissza. Addig egy rakás szar volt a dropp. A javítás meg kb 100k volt talán alatta kicsivel. Act2 kanyonban dőltünk a szunyogtól de 2-3 próbára megvolt. Az arcane affix meg majdhogy nem insant.
Goldfindom ha 10% mf meg vagy 30( xD ) de gobleszek így is dobtak, sőt ias sox ringet meg crites ammy-t is amitől rögtön megugrott egy 10k-t a dmg-em, de mlg mindíg alatta vagyok a nerf előttinek, bár sok tornával )meg ss-sel elég) asszem fasza kis páros a barbi meg a DH. Valaki írta, hogy a barbival feleslegesnek érzi magát, megnyugtatnám, hogy nem az xDDD