78998
  • jazzy
    Nyugodtan bemehetsz public gamebe, nem lesz bajod. Azért egy authenticatort nem árt, ha felraksz, de ha nincs akkor sem törnek fel public game miatt.
  • denevérember
    Írtam éjszaka hogy én most kezdem a játékot de akkor senki sem jár ebben a cipőben mint én... :) ?! Jobb lenne valakivel mint magányosan. ja és... még mindig nem csatlakozhatok be akárkihez,mert lehet másnapra üres lesz az accom? Mikre figyeljek? Előre is köszönöm a választ minden kommentelőtől! :)

Üdv, D.
  • Sunrider924
    Az is benne van a nagyon hosszu cikkben.
  • jazzy
    Na igen, ez egy gonoszan impossible kombó amit írt.. Bár őszintén szólva ezt más témának látom, mint amiről beszélgetünk. Itt affix kombók összerakásáról van szó, nem a nehézségükről és az amiatti plusz lootról.
  • jazzy
    Kellemetlen, de azzal a builddel amit most játszok sima liba ha nem fast a mob alapból, mert arcane orbbal megyek ami átlő mindenen és csak 1 mob reflectel, abba bele se halok :D

De persze értelek, nagyon szar kombó, csak erősen kasztfüggő és skill kombó függő, hogy neked mi a rossz. Persze ha megcsinálják akkor gyakorlatilag mindegy, mert ugyanúgy fogok haladni mint eddig, csak épp valamiért több lootot fogok kapni. Tehát csinálják csak :)
  • Sunrider924
    Na meg is van:
    C-C-C-COMBO BREAKER!

Let’s face it, I know we want the game to remain a challenge, but some affix combinations are just ugly. Nothing sucks more than to be a Wizard and see a Jailer / Fire Chains / Vortex / Fast affix combination. There’s literally no escape.

What’s the solution? Group affixes into select categories for inferno. The 3 categories can be as follows.

Offense: Plagued, Desecrator, Mortar, Arcane, Fire Chains, Horde
    Defense: Shielding, Knockback, Nightmarish, Electrified, Vampiric, Extra Health, Health Link, Invulnerable Minions
    Mobility: Fast, Teleport, Jailer, Vortex, Waller (I’ve included the ones that affect the PC’s mobility as well)
    .
    The 4th ability can be chosen at random, and this will make certain affix combos that would be seemingly impossible quite possible. Less banging your head against your desk and more killing.

Idea sparked by Ian
  • Sunrider924
    Ha meg tudnam hol olvastam megadnam a linket, akkor latnad hogy az affix kategoriakat hogy allitottak ossze, pl fast teleporter ezek movement kategoria, vampiric,shield, reflect ez defenziv es igytovabb. A nehez az amikor egy nagyot uto meele mob kap 3 defenziv es 1 movement affixet, ez kb overkill mindennek. Tessek peldaul: shielding, reflect dmg, invulnerable minion knockback.
    UI- azt hiszem az amcsi forumrol volt, amit Jonnyka linkelt tegnap 1.0.3 kapcsan, annak a legaljan, talan.
  • jazzy
    Tudod ez szép és jó, hogy nehézség szerint belőjük a lootot, elméletben. De kicsit gondoljunk már bele. Neked mi a nehéz? A reflect damage. nekem nem, megtanultam kezelni. A meleenek mi a nehéz? A földre cuccokat rakó mobok. Nekem azok nehezek? Picit sem. Nekem nehéz a fast, vortex. Meleenek? Akkor melyikre dobjanak plusz lootot?
  • Sunrider924
    Pedig a blizzard szerint de. Pontosan igy kepzelik, szerintuk az a jatekelmeny hogy a legyozhetetlen eliten szopsz fel napig, aztan ragequit majd visszajosz act4es gearben es orulsz hogy vegre lenyomod ugyanazt az elitet es kapsz is erte jo szar lootot rewardnak. Ez a blizzard fele jatekelmeny, feeling of progress ahogy ok nevezik. Habar most az amcsiknal feldobtak, hogy mi lenne ha a random affix kiosztas helyett felosztanak oket tipus es nehezseg szerint es picit hozzaigazitanak a lootot az affix kombo nehezsegi szntjehez. Csakhogy az munkat jelent az rng meg olcso es kenyelmes.
  • jazzy
    Mér olyannak esik stormshield aki beárazni se tudja baszki, igen irigykedek, a legjobb legendarym egy 500as staff.

De csak hogy ne csak irigy fasz legyek, ha mindenképp goldért akarod 18-19 milla.
  • skinnyman
    Kicsit tápoltam magam és lenyomtam act2-t.
    A legtöbb elit csapattal előbb-utóbb elbántam, de némelyikkel azért volt sok probléma, és több olyan volt amit ott kellett hagynom. Azokhoz képest a boss csaták mind kifejezetten üdítőek voltak, komolyan mondom, ami azért erősen arról árulkodik, hogy a balansszal vannak itt még problémák. Bossok elsőre mentek , Belial is, közben pedig volt pl egy olyan champ pakk act legelején a városból kisétálva ami sok halál után is teljesen esélytelen volt, szerintem soha az életben nem tudtam volna megölni őket.

Egyszerűen beletörődtem, hogy bizonyos elit pakkokat ott kell hagyni mert semmi esélyem, és csak anyagilag teszem tönkre magam velük az eszetlen javítási költségek miatt, és így alapvetően nem volt probléma a haladással. De ez így szerintem akkor sincs rendben.
  • Dondark
    Máshogy is lehet irigykedni de gondolom neked is 3 van belőle;)
    Goldra gondoltam :)
  • eLiXir
    minden nyominak stormshield esik
  • milk4
    RMAH-ban szerintem 100-150euróért vinnék,bár az str nem vmi magas.
  • Különc
    Jééézus Mááária lol ezért lehet már én is fizetnék
  • Dondark
    Segitséget kérnék ennek a storm shiled beárazásához :)

http://noob.hu/2012/06/23/storm_shield.jpg
  • Savmacska
  • denevérember
    Szép estét ! :) Ma sikerült hozzájutnom végre a játékhoz... Érdeklődnék hogy ki az aki most kezd,vagy tervez új karaktert?! Mert akkor mehetnénk együtt! + Nem ártana egy kis "tutorial" Mert Diablo2 óta nem nagyon játszottam,a guest passos játék kivételével... :) Előre is köszi a kommenteket!

Üdv, D.
  • Psychedelic #47161
    Én ezt használom. (remélem jó a link) Threat shoutal, tudod lassitani a mobokat, faszán lehet kiteolni öket és shiftel rangeböl ütni öket, amire meg odaérne köréd a tömeg már kicsit megint odébb futottál. A legtöbb ember az ilyen dolgokat felejti el, és csak beáll infernon 100 möb közé, és nem éri miért hal meg. Persze ha overgearelte az adott actot, akkor kb mind1.
  • Savmacska
    Esetleg egy buildet tudnál adni 60-ra infernora ? Gazdaságosabb gearhez :) Megköszönném
  • Psychedelic #47159
    Minek defensive spell? Tank vagy, statokból eléred, hogy ne 1 hiteljenek, revengel, meg healeled magad. Semmi más defensive spell nem kell hellre. Ha nagy a gáz ottvan leap kiugrasz a szarból, armorod is felnyomja. 60-on meg charge a healeléssel, más nem kell. Infernon meg le lehet már cserélni earthquake-et, ott már annyira nem durva.
  • Savmacska
    Teszteltem, rare plague,waller,enchanter 5mpig élt.
  • Savmacska
    De sajna addig semmi deffensive spellem nincs :\
  • simon7108
    milyen szinten érdemes tartani a GF-et,hogy jó lehessen keresni,de ne menjen a karakter rovására?
    58% elég?mert volt ez több is,de nehéz dönteni egy olyan cucc között amin van 7% GF és néhány DEX meg VIT meg egy olyan között amin van sok DEX meg sok VIT + még DEX gem:D
  • Psychedelic #47155
    Wrath of berserker jobb, felnyomja dmg-ed, igy earthquake utána mégtöbbet sebez. Act3-ban farmoltam, 4-5 mp alatt eltüntek a champion packok ezzel a 2-vel. De több hp mindenképp kell.

Csak earhtqueake nem öli meg elég gyorsan a packokat, lejár ignore pain és megölnek.
  • Savmacska
    mortal, fire chain, jailer-nél ugyanugy szopok :) Igaz csatornába vagyok nem sok helyem van mozogni... kikészülök mire ez 60as lesz.
  • Savmacska
    Most, épp azon gondolkozok hogy nagy tömegbe beugrok, earthquake - ignore pain+ignorance is bliss, el türhető lenne az attack
  • milk4
    Én 30% MF-el ejtettem 1,2k dps 2h 200int és kb 120vit-el. Haverom 240%MF-el farmol és 940-es 2h dps volt a max nála.
  • unknown nick
    "A patch óta ez a játék játszhatatlan (a javítás költségei miatt)."

Gondolkodtál már rajta, hogy úgy játszol, amikor nem halsz meg vagy kevesebbet?
  • Psychedelic #47150
    Kevés a HP-d, vegyél HP geart. 40-50k hp-val nagyon laza hell. Most huztam fel én is HC-ban 60-ra barbárom, 50 után már 50k fölött volt a hp-ja, igy nem is okozott neki gondot egyik elite pack se.

És használj wrath of the berserkert + earthquaket championokra. Pár mp alatt szétkapod őket.
  • Savmacska
  • Savmacska
    Annyira elakadtam a barbárommal (54) hogy 1 elit pack simán kinyír.
  • AntiHero
    Most komolyan minden Champion meg Elit Afixxe: reflected/mortar/jailer ?

fck you Blizzard...
  • Különc
    Socketbe zöldet szoktak ha az a kérdés

Szerk: crit dmg
  • Savmacska
    Dh-nak fegyver-be crit, vagy dmg ?
  • Különc
    Biztos lesz majd Act 5 is, oda pl tényleg jó lesz, de engem igazából az a játékstílus vonz, hogy állok egy helyben míg én (vagy mások) leölik rólam a mobokat ala TANK

Kite és az 1 kis hiba és 1 hitelnek az nem gyerebe
  • Savmacska
  • j0nNyKa
    huzgald csak azt az egeret a statok kozt, mondok kulcsszavakat, hogy miket figyelj meg nagyon alaposan:
    - Strength
    - Armor
    - Intelligence
    - All resist
    - Protection
  • jazzy
    butákat vágnak erdőben?
  • Különc