78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
valamek "fel"pro-tol lestem a dolgot... mar elfejeltettem, de leirom en, hogy probalom tulelni a jatekot... LOW gearrel, ofkorsz :)
-Seeker missile
-snowbound blizz
-teleport wormhole (ez is nalam eddig erosen underrates volt)
-venom hydra... (ALAP! nagyon szeretem)
-magic w. (force)
-energy armor (force)
+illusionist, galva, cold blodded -> mind a 3 tok jo szingergiat ad :)
nekem most ez kezd bejonni... persze meg mindig nem szimpi a blizzard vari, de ugy nez ki ez most hatasos :( -
Piercing orb, blizzard, hydráztam egész eddig, de most átmentem crit + crit dmg + restore arcane power on crit + arcane orbra act3ban.
De most full mf gearben ac1ezek, ezt blizz hydrával csinálom, egyszerűbb. -
Ry0K3N #47221 Ismerős is ezt használja. Csak blizzard, nincs is signiture spellje solora. -
probaltad a blizzardot? (na, nem a keszitoket :)
en eddig ooockodtam tole, mert orb fan voltam, de kezd bejonni a cucc... cold bloddal egesz jo... tok slowmotion az egesz... igaz a timing es a helyes "elhelyezes" kell a tortenethez... de utana megeri a dolog... igen kicsit skilles a szitu, de most nekem ugy nez ki a mutatvany, hogy amelyik elite pack eddig fingatott, az most mar megyeget :) -
BladeW #47219 Craftoljak neked lvl 3-as axet? -
Mi folyik itt Gyöngyösön?? Lemaradtam valamiről? -
BUKSAGe #47216 Sziasztok!
Huhh látom mi megy itt, nem is tudom van-e értelme ide írnom, de megteszem.
Nemrég jutottam hozzá a játékhoz. Nagy meglepetésemre akkora dobozban adták a limitedes verzijót, mint az epilátort, meg is lepődtem, hogy csak könyvek meg egy korong van benne.
Nagyon tetszik a játék, már level hármas vagyok és új Tristamba verem a zombikat! Nagyon jó a game! Erről a helyről először Diego Tristan jutott eszembe, hihi :-)!
Majd még jelentkezem és beszámolok az első 5 szint nehézségeiről és talán egy guideot is összedobok, hogyan küzdjünk meg a játék által adott nehézségekkel, talán némi kritikát is összeírok!
Üdv! -
Kérdés: Hogy a faszba verjem le egyedül Belial-t, ha amikor elérek kb a feléig, enragel. Na most az ütéseket bírom, de nincs elég dps. Most akkor gyakorlatilag itt egyedül nem is tudok tovább jutni. Remek. -
sata75 #47214 hogy lehet olyan felkiáltó jelet szerezni a nevem mellé? -
irj rola valami gonoszat, es akkor szivesen! -
Felnyomtad az Autó-Motor kategória modtopikjába :DDD -
Hát ezért most konkrétan felnyomtalak a moderátor topikban.
(az előző nem én voltam.) -
sata75 #47208 GZ -
A Valor ideje egyébként is lejár egy idő után, ha nem találsz elit-pakkot.
Szóval vedd úgy, hogy amíg egyik Act-ból a másikba utazol, lejár a Valor ideje :) -
Jah...nehogy véletlenül az előző Act-ba könnyen összeszedett 5-ös buffal menj neki az első pack-nak a kövi Act-ban...Blizz feature.. -
lol... act váltásnál leesik MF buff? Bazmeg... -
Ha physicalos monk lennék, hordanám, míg le nem rohad rólam... de sajna arcaneos vagyok :S
-
Inferno loot
-
Ha van mellette 1-2 értelmes stat is, viszik mint a cukrot :D -
Durability loss ignore-os itemek most jól mennek? Nem? :D -
Júzer simán fordulhatna a "Kermi"-hez. Ha ők küldenének egy levelet a Blizznak, hogy "ezt most mégis hogyan?" más lenne, mint a folyamatos karatézás a Suppot-tal. Amerikában az ilyen dolgokat "kicsit" komolyabban veszik az ellenőrök, mint nálunk. -
Sunrider924 #47198 Szerintem csak fejveszetten kapkodnak. -
Én most közel 120 Euró pluszban vagyok, ami meg is jött rendesen a PayPal-emre, hálistennek...de amúgy én is írosgattam mostanság Ticket-eket, maganmak és haveroknak egyaránt. És amit tapasztaltam:
- Rohadt lassan válaszolnak, az eddigiekhez képest
- Tökre nem oldják meg a gondot, max félig, utána még levelezni kell velük megint
- Meg se értik a problémát, mikor az előre kiválasztott ok-ot beállítod....
- Mikor végre megtették amit szerettél volna, tuti lesz vmi gond az accoddal...
Haveromnak átraktuk az e-mail címét, mert a sima B.net-es nem ment, Support meg is tette a dolgát, egyetlen gond, hogy azóta, se RealID-val se Battletag-el, nem lehet ismerősnek felvenni.....most emiatt levelezünk már vagy 4 napja, de még semmi....GG Blizz
De ilyenkor mint szerencsétlen XY Kent-nél van, mikor már valódi pénz van benne, igazán utánnanézhetnének...elég szerencsétlen lett a Blizz Support. -
'We’re planning on doing a lot of skill tuning in patch 1.0.4. We’re also planning on explaining/previewing those changes in a developer blog in the near future.' -
Óóóó... nem is gondoltam, hogy a Res-t is beleszámolja.
Így már világos, köszi. -
igen igen, ez a kep lenyege!
oh wait... -
Talán Clark Kent akar lenni? XD -
Sunrider924 #47192 Roszabb mint a konzervrohogos romkom-ok az RTL klubrol. -
szokasos blue postok osszeszedve, elegge TL;DR, iasrol, skillekrol, javitasi koltsegekrol, es hasonlokrol szol -
Na, végre volt időm játszani a patch óta. Vicces, hogy előtte a barbárral az Act2 elején lévő kanyonon is alig lehetett átmenni, most meg úgy mentem el Magdáig, mint kés a vajban ... az elit pakkok sem okoztak nagy fejfájást... bár volt olyan, amit ki kellett kerülnöm, mert lehetetlen lett volna megölni (pl sárga szúnyog 6 minionnal, akik fagyasztanak, moltenesek és gyorsak, mindez egy barlangban, kb megmozdulni nincs időm).
A dropok szintjén nem láttam változást ... sőt. Több lvl 5x-es cucc esett mint Act1-ben valaha. Magda is átöltözéssel 250mf-el dobott 2 sárgát, azok is lvl 5x-esek voltak. Na mindegy, majd esik még jobb is talán egyszer, lényeg h lehet haladni :) -
tag eladott 100 dodoer egy itemet, majd se itemje, se penze nem lett belole..
bocs, nagy kep
-
Kipróbáltam ezt a gold kupacra shift click dolgot, frankó, végre tudom mit adtam el gold ahban. -
Ry0K3N #47187 A legfontosabb hogy egyedi legyen a jelszavad mindenhez. Sose használj 2 ugyanolyat. Főleg olyat ne amit fórumokhoz és/vagy minimális védettséget biztosító oldalakhoz használsz. A külön e mailt hozzá meg már leírták. -
Azért van 1-2 normális ember. Pl. hegi, aradebil, jazzy stb. Több is csak nem jut eszembe. Pár ember topikrombol csak. -
A lényeg olyan mail-t regelj, amit nem nagyon használsz. Akkor ismerős fertőzött gépén sem találja meg egy trojan a címed, mikor mondjuk örömködve meséled a sztorit és a diablo szó szerepel a leveledben. -
Ry0K3N #47184 Csak úgy adta elő hogy igazodjon a topic és az itt hozzászólók színvonalához. :) -
Én is ugyanerre a játékstílusra törexem, de a gear az még odébb van.. (: -
Megértem,sose voltam az a mindenhova kattintgatós szóval remélem engem ki fognak kerülni:) Köszönöm a válaszodat! Oda fogok figyelni ezekre a dolgokra!
-
Sunrider924 #47181 Az ember a leggyengebb lancszem minden biztonsagi rendszerben. Mindig a kivancsisagodra/naivitasodra/nem tudasodra alapoznak. MINDIG te engeded be a hackert a gepedre mert nem figyelsz mire kattintol es mar ott is van a gepeden a virus/keylogger. Utolag nem konnyu megtalalni de nem lehetetlen. Ha ugyelsz ra hogy legyen aktualizalt virusirtod/tuzfalad, nem klikkelsz minden/akarmilyen linkre akkor jo eselyel nem tornek fel. Ok nem celzottan pecaznak, hanem tele van az internet a csalijaikkal es elobb utabb van kapas, olyankor megnezik hogy mit fogtak. Amikor a wow accomat feltortek megneztem volna a pofajat az illetonek ugyanis meg 10k goldom se volt osszesen a 10 karin XD. -
Lehet hülye kérdés,de akkor mi miatt törhetnek fel egy accot? (tudom hogy a felszerelés miatt) de hogyan válogatják meg az embert akit fel akarnak?