78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
de sosem loptok. :DD -
a megélhetési grafikusok, mint pl én, sokat merítenek ihletet, illetve kölcsönzői bérletük is van ám :D -
jazzy "kolcsonveve" dumaja jobb, mint az "ihletet meritettem" :DDD -
nos igen, régen sok ihletet merítettem. :D -
Ez nem is egy rossz ötlet :D -
kölcsönvéve -
eskuszom neked, volt ra egy bambim, hogy 24 oran belul elokerited, hogy honnan lett lopva az a dizajn :D
gyorsabb voltal, mint hittem -
amúgy nem rossz ez, csak a jobb oldalra pakold ki a démonkát, ne mindkét oldalon angyalka legyen -
Olvass a kép alatt:
"Diablo 3 webspell template, hope to get it coded 1 day, if anyone want to code it for free contact me."
Elkértem az alapot - Problem solved :D -
Egy pillanatig se hittem, hogy nem lopott -
CE-hez jar 67 dexterity? daaamn, enis akarok! :D -
Nem tudtam, honnan olyan ismerős ez a webdesign. :D -
CEhez adták -
Lepuktam -
Hazudsz, neked is van vagy 67 a nagy piros nyilas képen láttam :P -
Én egy olyan patchnek örülnék, amiben a Revenge magától pörög, mint Axe passzívja a dotában. -
Nem kell dexterity -
simon7108 #47368 barbárnak kell dexterity vagy elég a strenght meg a vitality? -
hát jelenleg a web4.hu-n megy a blogom, és ennek vannak korlátai, ja sajna feketeségbe torkollik, ha kilóg.
Ha majd lesz időm, meg lesz elég látogatottja a blogomnak, lehet később váltok valami jobban alakítható host-ra, egy phpnuke-os rendszerrel, és ott már nem lesznek ilyen gondok...de egynelőre elég. -
igen es mit csinalsz ha fuggolegesen kilog a kontent? tokfekete lesz a hatter? -
Jó, de nekem a 2 nagy pötty nem tetszik -
Ez a honlapdesign hogy tetszik nektek ?? ( Persze vízjel nélkül, elővigyázatosságból van rajta, nyúlták már le a "munkám" )
-
fogok jarni ne parazzal, csak most a hetvege volt necces -
Szerencsétlen... -
eLiXir #47361 TS -
broafka-savmacska-ferrari-elixir dij -
eLiXir #47359 Savmacska alregje vagyok -
eLiXir #47358 MENJMÁR INNEN EL TE MEG NA -
Savmacska #47357 Sajnos azt is meguntam ... -
Wowval együtt? Én. -
Savmacska #47355 Rettegek !! Nyugi másnak meg az szúr/t szemet hogy mindenkibe belekötsz szó nélkül, azonnal bármilyen kérdésben, mintha te sz@rtad volna a spanyol viaszt, a többi kis mitugrász haverjaiddal, közben meg mást sem csinálsz mint reggeltől este diablozol (többek szerint néha hokizol is váltott kézzel), nagyon nagy életcél tényleg, folytasd csak majd meg gazdagszol rmah-ból és dolgoznod sem kell életed végéig. Majd ha vége a nyári szünetnek mehetsz vissza az iskolapadba!! ...FIAM 
On mivel én ma eladtam ezt a gagyi játékot, nagyot csalódtam benne, igy többet nem nagyon jövök ide vissza. Sok sikert a többieknek, egyszer talán 20-30peccs" múlva játszható lesz a gamma. 40ért meg ki ne adta volna oda.

Off -
lol ez mar megint 60as, beteg
kivancsi vagyok az elso 60as dh-jara, amikor majd a wizardjat is osszecsomagolja valami -
Wizardozik jelenleg azt hiszem, de unom a streamjét, nem igazán nézem, Monkja Diablo 3 crashbe halt bele -
sata75 #47352 bénázik tovább:) -
az a jo, hogy total nem erti, akkor sem, ha teljesen egyertelmuen elmondod neki :)
ezert kar is pazarolni ra a szot, inkabb vegyunk elo valami szaftos ontopic temat
kungennel mi a picsa van? kb. az 5. nagy HC karijanal elvesztettem a fonalat (kb. ott, hogy barbar - monk - barbar - monk - es talan most van barbarja ?!)
vagy miota krippek lecsaptak diablot, visszavonult? :) -
1Darton1 #47350 Ha szépen megkérlek befejezed saját magad égetését?
Mert már nekem kínos, amit magaddal művelsz. -
Te vagy, nagy szarban -
Savmacska #47348 Na a spicli :D Te vagy különcben most vagy ő benned ?! -
1Darton1 #47347 Veszel Te is a vendortól 10-et, és berakod ah-ba egyszerre.
Ez esetben Te leszel a mocsok csaló, nem a Blizzard. -
holnap kora delutanig eld ki magad a topicban, amennyire csak tudod