78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
wd only felejtős -
200k ért elment :) -
nem azt mondta hogy nincs más ilyen item....
aműgy ez nem a legjobb mert csak wd használhatja és a str-el szarra se megy... -
cookac2 #47423 "hm :( csak azért kérdeztem mert ilyen tulajdonságokkal nem sok item láttam"
Nem? Akkor itt van egy, parancsolj
-
10k-nál tuti többet ér. keress rá ah-ban hogy mennyiért árulnak ilyen cuccokat. -
A % damade dealt converted to life wizard-nal mukodik amikor varazsol? -
hm :( csak azért kérdeztem mert ilyen tulajdonságokkal nem sok item láttam -
10k -
A stat mindegy, ha a dps egy fos... gg blizz -
Szerintetek ez mennyit érhet? Semmi különleges, de van pár figyelemre méltó tulajdonsága
-
simon7108 #47416 értem.akkor a x life/hit nem olyan fontos?
és amúgy lehet összeállítani olyan geart majd magasabb szinten is aminek jó a GF-je,de lehet vele menni is?(az MF mennyire számít?érdemes rágyúrni?)
más:
akkor hová linkeljem? -
Sunrider924 #47415 A videoban valahol p2vege fele megmondja hogy ez a build nem championokra van kitalalva, hanem hogy bossokon funoljal vele. -
Hah anno az én ilyen DH-m ilyen build irányba haladt, ami meghótt. -
alacsony szinten jó a +damage, aztán meg +crit dam. A linkelést meg ne general chatre csináld. -
attól függ hogy mi vagy, illetve hogy mi kell neked -
simon7108 #47411 tanácsot kérnék.
milyen gemet ajánlatos fegyverbe tenni? 65 life/hit-es flawles square amethystet vagy +14 dmg-s ugyan ilyen szintű pirosat? -
Ez szép jó, csak az a gaer ami rajta van nem 1-2 misiből jött össze...
Attól függetlenül láthatóan van a dh-ban is halhatatlansági potenciál. -
mkfdd #47409 Nah nemjó
tank DH vs Diablo
tank dh vs azmodan
tank dh vs belial
tank dh vs ghom -
mkfdd #47407 Na most hogy dh-nál a glasscannon koncepció csak 50milla felett járható út, előkerültek az odúból a monkokat is megszégyenítő tank dh-k :D
Már csak az a kérdés hogy mikor nerfelik a shadow power gloomot, és a life on hitet.
-
simon7108 #47406 nemrég írtátok,hogy meg lehet nézni mit adtunk el az AH-ban ha shift+clickel az aranykupac képére kattintunk mielőtt elküldjük a ládánkba.
a kérdésem az lenne,hogy mégis hová írjam be?mert General chatre próbáltam,minden fasza is volt,meg tudtam,hogy mit adtam el,de nem nézték túl jó szemmel:D
be sem írtam,de már lehurrogtak,hogy minek spamalem tele a chatet használhatatlan low lvl itemekkel...(most írtam először oda...) -
gosumofo #47405 elective mode -
Hogy lehet a skilleket vagyis a képességeket egyéni kiosztásra tenni? Gondolok itt arra, ahogy a videóban is látszódik. Az '1'-es helyén van neki egy '2'-es Skill!
Ezt hogy lehet megcsinálni? -
gosumofo #47403 -
Skill #47402 van itt még egy olyan állat aki éjjel tolja hajnalig? ha igen pm -
Skill #47401 árcsökkenés lesz hét elejétől. akinek kell gold az megtalál. -
ugye ezen nem azok a nézhetetlen videók lesznek? -
eh......
ja, ideje nekikezdeni annak a hardcore-nak, ugy latom.
bar dh-val meg mindig kicsit extrem sportnak tunik -
Szerencsétlen -
Én sem néztem mindig, akkor hagytam ott, mikor félbe hagyta a monkot. Ezek szerint meghalt.
Ma du hallgattam őket gém közben, mert teamben próbáltak előre menni, úgy hogy semmit sem skipelnek. Nagyon durván benerfelték Belialt. Amikor a poison bombákat elkezdte ragelni, discel-t egy barbar társa a 4-es csapatból. Szépen ott állt, néha felvettek egy heal globe-t, miközben a méreg tenger közepén állt az afk kari. A végére vissza jön a gyerek és csodálkozva látja hogy él. -
macs.kódnyelv -
Ízlések és pofonok, ez egy ilyen "szakma" :D -
ne csinald mar itt a feszkot, te!! :DD
probaljuk itt kulturalt macs emberek modjara elkerulni a nyivakolast.
-
check acidcat -
Eddig nem indul túl olajozottan a Youtube karriered -
Pedig úgy tűnik ^^ -
Kár magyarázkodni nem vagyunk vakok, se aranyhalak. -
Azért írtam így hogy : "munkám" - a kép felett, mert én csak kicsit alakítottam rajta, az alapja nem az én művem, de egy szóval sem állítottam azt, hogy én csináltam az egészet.
Kössz a trollkodást :D -
en ugy tudtam hogy az utolso monkja is behalt, ezek szerint nem ? -
tudod hogy van ez, ha már kész van, minek még 1x megcsinálni ugyanazt?:) -
"kungennel mi a picsa van? "
Érdekes amit csinált felhúzott egy monkot, aztán a patch előtt ott hagyta, mintha érezte volna, hogy wizard vagy barbarral kell menni. Gondolom új barbart nem akart indítani.