78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
BUKSAGe #47466 Sziasztok! Újra jelentkezem!
Már level 13-as vagyok! Naon élvezem a játékot! Tiszta Fun! Korábban írtam, hogy összeszednék néhány hibát, amit szerintem a következő upgradekben kellene javítanija a Hóviharnak(Blizzard):
1.) Láthatatlan szörnyek, amik hirtelen előbukkannak a semmiből és egy ütésből lekaszabolnak. Ezek nagyon idegesítőek!!
2.) Akadás. Hiába van 1 giga!! ddr2es ram a számítógépemben, nem tudok szakadás nélkül játszani.
3.) Publikus játékokba való csatlakozáskor csak buta és núb játékosokhoz rak be, akik azt sem tudják, hogy merre keressék északot a játékban.
Egyelőre ennyi! Köszöntem a figyelmet! Reméljük ezek kijavításra kerülnek!! -
1Darton1 #47465 2,5 milliót ér konkrétan. -
asszem votma, de en nagyon hangosan rohogtem, mikozben olvastam
Many exploits remain after 1.03 -
még mindig vásárolnék ésszerű határok között 950+dps-es 2h xbow-t tegnap csak 4-et outbideltek el előlem :( -
soon!
Happy Friday, I have some good news for you. We have decided to make a 1.0.3a patch to fix some critical issues and I have convinced the developers to include the fixes to the two Zombie Bears issues that arose after 1.0.3 launched. Thank you very much for your patience everyone, and for your discussions on these forums, Reddit, fan sites, and other places. It’s awesome to see such an active community.
This patch does not have a release date yet, but it will be releasing in the near future (as in before 1.0.4) :) -
Dánke. Act2ből haladnék de közröhej, hogy barbinak minden csoport plague vagy molten.. Ofc megállni benne még nemtok mert 700as ressel ropogósra sülök.. -
Nekem nem -
Falter -
Na ezt imádom én is, amikor nem elég hogy valami kemény keci rádjön, valahogy összeragad másik csoportokkal is akik önmagában is szintén kecikemények, nem tudod szétválasztani, és meg se tudod sebezni semelyiküket és úgy szopatnak széjjel ahogy csak akarnak. Egy ilyen pakkot pl egy barbárnak nagyjából tökéletesen lehetetlen legyőzni, megkarcolni is. -
Az mondjuk megnyugtat hogy legalább az armorja és resijei kurva szarok, nem is értem hogy nem hal meg ezzel folyton.
Mondjuk az is szép hogy csak a gemjei amik rajta vannak (6 db radiant star emerald) önmagában több mint 120 milliót érnek. -

-
xD
-
Barbárnál ahogy nézem a plagued az minden mobcsoportnál alap.. -
Threatening shouthoz melyik runát használod? Vagy kérdezhetném úgy is melyiket érdemes. -
egyébként meg ha két milkót érne is, akkor se sajnáltam volna, betudom annak, hogy olyannak adtam el aki rengeteget segített nekem a játékba -
az alacsony dps miatt kétlem a 2 milkót, amúgy lett volna annyi, 800 dps -el már annyiért adtam volna, 900-1000 felett meg már 8 - 10 milkó...de hát ilyen szerencsém azért nincs -
simon7108 #47450 elhiszem,hogy már kezdenek unalmasak lenni az állandó kérdéseim,de van még1:D
írtátok,hogy alacsony szinten a DH-nak jó a +dmg,de magasabban már +crit dmg kell.
namár most én Nightmare-n vagyok.ha most beteszek itt a fegyveremnek 30% crit dmg-es socketet(vagy mennyit ad a flawles square emerald) akkor az már jó ezen a szinten is vagy most inkább még +dmg-t rakjak?
(ígérem ez volt az utolsó noob kérdés:D) -
Infernó előtt szerintem ne nagyon erölködj eladással RMAH-ban. -
RMAH-ban ti mit adtatok már el? Én normálon megyek a barbárral de eddig még semmit se sikerül elpasszolnom 1.25 EUR-ért. Általában arany cuccokkal próbálkozok. -
cookac2 #47447 Mint ahogy nekik sem -
eLiXir #47446 közöd nincs a játékhoz -
Zsooo #47445 nincs rajta vit, es nem discipline-es cloak (azaz dh-nak se idealis), es csak 2 socket. nem rossz amugy, de tul sokat ne varj erte. egy 137dex, 60 allres, 9 discipline cloak-ot 800k ert sikerult eladnom vegul, nem volt rajta socket, ha van legalabb 2, akkor azzal kb megnyertem volna az internetet -
cookac2 #47444 Szeretnék rávilágítani néhány apróságra ami elkerülhette a figyelmedet.
Fegyver használatnál két dolog alap: mit találsz és mit tudsz venni. Mivel én WD vagyok és nem használok Vision Questet csakis ceremonial knife jöhet szóba mana regen miatt. Eddig megvan?
Namármost, sokan nem tudják, de a fegyvereken levő damage type-ok nemcsak dísznek vannak. Critical sebzéskor lépnek életbe és különböző bónuszokat adnak. Én személy szerint tudatosan kerestem poisonos tőrt és mivel dropból nem volt ezért Ah-n kellett szétnéznem. Igyekeztem persze int és vit statokkal nézni de nem volt (most sincs) ami megfelelő LoH-t adott volna vagy horror áron ment - 50 milla felett.
Ismered a mondást? Szegény ember vízzel főz. Én ezzel a bicskával. De kicsit belemegyek részletekbe is, hogy jobban megértsd ha eddig nem ment volna.
Mivel melee WD vagyok a passzívok közül -20% damage, -20% damage ha poisoned és mana regen passzívokat használok. Számomra ezért fontos volt, h poison damage típus legyen fegyveren a critical bónusza miatt ami nem más, mint lassabb regen poison esetén. Ráadásul nekem bármily furcsa is nem az int az elsődleges stat.
Sorrendben így néz ki: armor, resist, vitality, int. Szóval az a str stat nem viccnek van ott.
Végül a fegyvereken a damage típusok az alábbiak: cold - freeze 2 sec, lightning - stun 2 sec, arcane - silence 2 sec, physical - dupla sebzés, poison - nem tudni pontosan, de health regen csökkentő annyi biztos. Esetemben ez fontos tűz alapú spellekkel megyek, mert a kis DPS miatt lassabban ölök és ha gyorsan regenerálódik belefutok enrage timerbe. Remélem farokmutogatásnak ennyi elég lesz.
-
Sunrider924 #47443 Valamit felreertettel, nem arra utaltam hogy most megmondom hogy a cuccod mennyit er, hanem mik azok a tulajdonsagok rajta amik miatt ertekes. Amit mutatsz az szerintem nem rosz, 2 socket, 50 allres kozepesen jo, armor kicsit keves, de primary stat dex megint jo, viszont nincs vit. Van ellenben gold find ami most nagyon fontossa valt a patch utan. Osszegzeskepp egy kozepes, hasznalhato item. Ha arat akarsz keress ra 50 all res, 140 dex 2 socket filterezessel. -
-
Susarc #47441 valami furcsa veled mostanában..... -
eLiXir #47440 SENKI NEM VENNÉ MEG A SZAR ITEMEDET BAZDMEG -
Ferrari23 #47439 Na itt van ez, ez mennyiért lehetne elpasszolni?
RMAH-ba ilyen tulajdonságú legolcsóbb 25 ejró, feltettem 20 ért, 15-ért, 10-ért sehogy se ment el. Eldöntöttem eladom sima AH-ba....
-
Igaz, de nekem az első kari volt és fogalmam sem volt mi vár, nem is nagyon működött volna az előző peccsben. -
Sunrider924 #47437 Par hete javasoltam piac topicban hogy rakjunk ossze egy guideot hogy melyik gearslotra mi szamit jonak, igy elkerulheto lenne az hogy vmi erteks cucc bagoert menjen el es a tulaj a fejet fogja azutan. Sajna senki nem valaszolt ra. -
Susarc #47436 a héten szerda óta minimum 150 sárga itemet találtam meg 250-300 kéket...és egyetlen rohadt itemet se használni se AH-ba betenni nem tudtam,mert mind olyan fosadvány volt:S:( -
Susarc #47435 200k ért azonnal vettem volna meg én is! pont ilyet keresek,hogy crit dmg-t is növeljen meg legyen rajta legalább 500 life on hit!
ezen meg 1000! van!! OMFG
egyetlen bibi a kicsit alacsony DPS,de tankos talenten ez épp elég lett volna.....
/cry -
Nos én használni fogom, barbinak jó lesz (:
Köfi -
Susarc #47433 200k? ez legalább 2 misi.........majd keress rá AH-ban..... -
mai incgamers / kek post tema: ping - lag -
ott a pont. :) -
raadasul farokmeregeteshez meg a sebzes is keves :D -
WD-nek se a str se a dex nem kell. Innentől kezdve semmire se jó, mert csak a WD tudja használni.
Se vit, se int. -
grat :) -
cookac2 #47427 Mondta vki, h az egyetlen item? Nem. Mondta vki, h a legjobb item? Nem. Akkor?