78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
who am I 7 #47666 valóban nem, csak 10ből 8 elit kap ref dmgt, mspeedre pedig alapból gyorasbbak mint az alap mobók.10ből 8 szintén kap mortart 10ből 9 pedig vagy jailer vagy waller.kb így. -
1Darton1 #47665 Ugyanúgy pörög az rmah, mint az elején, és az árak sem estek túl sokat. Viszont kifogytak a nagy spekulánsok raktárai, és a dropnerf sem tett túl jót neki.
Ha helyreteszik act3/4-et, akkor megint lehet szakítani rajta. Mivel ez az Ő zsebükre is megy, nincs kétségem, hogy tesznek valamit. -
Még szerencse, hogy ez nem így van.
-
Savmacska #47663 

-
Úgy tudom, hogy max 3-mat. Amúgy eléggé underrated skill. -
megut3 #47661 Jazzy,
Találtam egy srácot, aki azt mondta, hogy segít a dologban. De ha te valóban kevesebbet nyomod mostanság, akkor lehetséges, hogy inkább téged kérnélek meg. Számíthatok segítségre, vagy verjem ki a fejemből? ^^ -
Sunrider924 #47660 Meg annal is kiralyabb, leven hogy infernon a DH minden eliten kap reflect damage es fast/teleport affixet garantaltan.
-
A DH elementál lövése a gömbvillám rúnával 60-on is olyan király, mint végig a szintezés alatt? Most 53 vagyok, de még mindig szinte a legjobb és leghatásosabb támadásom. Kiteolni is tök jó vele, mert olyan gyorsan megy mint ahogy futok, így csak magam elé lövöm és a hátam mögött jövő elitet folyamatosan sebzi. Na meg tömegoszlatónak a legjobb :) -
Sok user gearjében benne volt akkor is a pénz.. csak nem hivatalos úton. A cuccot nem veszed meg, a cuccot béreled a Blizzardtól határozatlan időre. Ergo alldelt csinálhatnának ha akarnának.. bár nem fognak.. de akkor több patch, több item, több újítás fog kelleni.. -
nem lesz alldel amíg userek pénze van benne a gearben.sajna -
pont most akartam linkelni én is, nagyon jó dolgokat mond! -
Garantálta az újrajátszhatóságot az alldel is, amit többször írtam már meg lehetne oldani is csak fordítottan, max szintet növelni, cuccokat berakni, új ötleteket, modifiereket, rúnákat, gemeket, karaktereket, eventeket, meg még mittudomén, csak sokkal egyszerűbb volt simán törölni mindent. Ott sem hagyták ott az emberek mondván, hogy de szar mindenem odavan, a nagy diablosok már várták az alldelt, mert nem volt mit csinálniuk a végén. Itt még lenne mit csinálni, de én mint nem Monaco hercege inkább eladom a monkom cuccait, minthogy játsszak vele.. -
Én Beta óta ezt pampogom.
Igen, szép és jó, hogy gyárthatok 3kezes kardot 8 stattal, de ez kerül 1500 porba, 500 tűzlabdába és 250 patába és még csengessek 10 misit.
Eredmény: az esetek 98%-ban egy rakás FOS.
Akkor inkább bemegyek az AH-ba, széttúrom az agyam és megveszem 10 misiért ami ott van.
Ellenben:
Akarsz 3 kezes kardot 8 stattal, próbálkozz:
15 por, 5 tűzlabda, 2.5 pata :), 10K.
Gyártanám mint a szart nagyüzemben. Hátha kijön a jóság. Lehet, hogy csak 100-ikra jön ki és elköltök egy valag pénzt, de akkor sem érzem magam lehúzva (annyira). -
gosumofo #47653 de itt van mellé wow
lehet csak egy content patch helyettesítőnek kell a diablo, ezen a 2d-s cuccon hosszú távon kevesebbet kell dolgozniuk mint 1 raiden :D -
Erre mondták többen azt már Dio3 megjelenés előtt, hogy nézzük meg 5 év múlva mennyien fogják játszani. D2-ben még pár éve /3-4/ húztam karaktert tradeltem, funoltam és elég rendes tömegek játszottak, itt szerintem ez a hosszútáv esélytelen..
-
Sunrider924 #47651 Azon agyaltam tegnap, mikor mar semennyire nem kotott le az act1 farm es en is inkabb AHt scaneltem, hogy mennyivel lenne elvezetesebb a jatek ha teszem azt a craft koltseget mondjuk megfeleznek. Ez csak egy talalomra bedobott szam de a jelenlegi formajaban a craft tokeletesen ertelmetlen, mivel a belevert osszeg fuggvenyeben AHbol megkapom a garantalt cuccost. -
megut3 #47650 R4ptor
Kösz a jó tippet. Amúgy tény, hogy nehéz megbízni az emberekben, de még hidd el van olyan, aki értékeli a bizalmat és nem kihasználja ;) -
-
A különbség csak az, hogy a d2 nem 1 hónapig volt izgalmas kieg nélkül, hanem egészen a kiegig bőven játszották. Nem ártott pár ráncfelvarrás, a 2 új karakter, a rúnák stb, de mindenesetre közel sem 1 hónapos játék volt.
Illetve ott volt kedve az embernek felhúzni, kipróbálni másik karaktert. Itt felhúztam monkot, nem tetszett, wizardot, tetszik, de nem húznék még 1 karaktert, mert unalmas, értelmetlen, drága. -
Ezis elég érdekes:
-
Sunrider924 #47646 Sajat viszonyitasi alapom nincs, de tobben irtatok hogy a d2 is az expansion utan lett jo. Hat kivancsian varom, mert a jatek lassan nekem is kifujt. Maradt meg 2 kari, amit felhuzhatok 60ig. -
Énis hasonlót tapasztalok... -
valaki tudja hogy a spectral blade pontosan hányszor attackol egy cast alatt? 3at? -
Dr DeViLKiNG #47643 Valaki írt mostanában webformon ticketet? Érdekelne mennyi most a várakozási idő kb. -
Nekem ugyan csak kb 20 ember van a friendlistámon, de a kezdeti délután minimum 15 onlineból mostmár 3-6 (ebből 3-5 menüben afkol) van. Már amikor fellépek, mert napi 1 act1 runnál és 15 perc ahzásnál többet nem logolok fel. -
Sunrider924 #47641 Hat ezelgondolkodtato. -
r4pt0r #47640 Senki nem fog áátirányítani semmit, egy ismeretlen embernek, mivel smsen küldött kóddal ki lehet kapcsolni az authenticátort.
Plusz én más helyébe a játékot se adnám oda senkinek, mivel csak 2x lehet vissza kérni a cuccokat blizztől, utána kitiltanak a pénzes ahból. -
authenticator az egy program, ami x (kb 20) másodpercenként generál egy kódot, amit minden egyes belépésnél meg kell adnod
azt nem fogod a gsm hálózaton forwardolni :)
de mondom, ha találsz valakit, aki szívesen segít ebben, áldásom rátok :) -
És remélem a repair árakat is megtartják... :)
Csakhogy fun legyen... :) -
gosumofo #47637 ha olyan formában lesz ahogy legutóbb beszéltek róla, casual x perces deathmatch respawnnal, és össz stat róla egy win counter lesz, akkor nem sokáig -
megut3 #47636 Igen, én is hasonlóra gondoltam.
+ Szerintem sokkal jobb az, ha az ember talán még egy pici hasznos is húz a játékból, ha már ott ül előtte napi pár órát... -
megut3 #47635 Hát nem tudom, ha túl maceráns lesz az egész, akkor inkább nem terhelem vele őt se és magamat sem. Bár a telón, egy átirányítást beállítani 12:00-4:00 ra nem tart semeddig. (Ingyenes, gondolom senki nem keresi olyankor, (ha mégis, azt is meglehet oldani) Meg be lehet a legtöbb telón állítani ezt automatára h. ekkortól eddig átirányítás. -
-
Egész jól haladok act2-ben dh-val, champion packokat is leölve.
Frost arrow-al, +trappel jól kiteolhatóak, tactival advantage+smoke screen a túlélésben és az újrapozicionálásban nagy segítség. Denevérrel nyomom, így a hatred sosem fogy ki, folyamatos lassítás garantált, és a sebzés is tetszetős, bár közel nem perfekt, ahogy a gearem sem. -
Unatkoztam, és kipróbáltam valamit. Aztán rájöttem, hogy elakarom érni a 100 000-et fejes socket és Warcry rúna csere nélkül
Szerk: 40k hpst lehet vele tolni ha körbevesznek -
BlazeH #47631 A PvP is felpörgeti majd gondolom. -
gosumofo #47630 ezért fognak rendszeresen megjelenő kiegészítők fejlesztésével foglalkozni (már 1-2-re biztos megvan a kivágott anyag az alapjátékból..), mindig pörög majd az ah újra meg újra előről + mindenki éves? díjat fizet majd velük -
hát nézd, ha te találtál egy tökismeretlent, aki hajnali órákban neked authenticator kódot fog bemásolgatni valamilyen cseten / telefonon / fészbukon / stb.-n 20 mp-enként, aztán ha esetleg disconnectelsz / leesik a szerver / stb., újra és újra...
nos, ha találtál ilyet, akkor ámen -
megut3 #47628 Kandur
A blizzardnak az az érdeke, hogy erősödjön a real money, mert abból ők is keresnek. Akkor fognak sokat foglalkozni a játék fejlesztésével, ha nekik is megéri.
Bár ez csak az én véleményem. -
sata75 #47627 annak mi köze most ehhez?
ja semmi sry...