78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
doktor devilking low taktikája meg annyi, hogy lvl req reduced cuccokra keres rá, majd rakja be rmahba, emelett van pár olyan stat/item kombó ami egészen egyszerűen rmahban drágább, mintha goldért vennéd meg, és mivel goldot a hülye is tud csinálni, ezért átváltja azt rmahra. ennyi a nagy "titok" -
jó nagy nyomorék vagy -
clio1616v #47704 Egészed eddig azt hittem, kamu a valódi pénzes AH, de ma megkaptam az első eladásom összegét a francia Blizzard SAS-től. -
HP + res-t ajánlom inkább glass helyett.
LoH-ra is lehet kicsit Reflect miatt. -
who am I 7 #47702 Te melyik országban élsz?Mert nem MO-n az biztos. -
rogan99 #47701 Lassan eléjutok DH-val infernora. Még mindig a glass cannon koncepció a nyerő? Érdemes healtre, resistre gyúrni, esetleg LOT-nak van értelme ha már nem one hitelnek? -
1Darton1 #47700 Nem sikkasztanak el belőle egy fityinget se. Minek a mértéke szánalmas? -
1Darton1 #47699 Azért annyira nem bonyolult. Csak elég agymosottnak kell lenni hozzá, hogy egész nap keresd a hülyéket az ah-ban. -
who am I 7 #47698 az egy dolog..a másik, hogy egy csomót el sikkasztanak belőle, harmadik meg, hogy a mértéke szánalmas... -
1Darton1 #47697 Milyen infrastruktúrát biztosított hozzá az állam, hogy adózni kellene utána? -
50k, de lehet nem viszik el :/ -
több száz óra után második legendary :/
-
Savmacska #47694 Már megint az autentikátorral zavarod itt az embereket ? Állítólag már találtál aki segit, akkor miért kérdezed meg minden 2. embertől h nem-e segit neked ?! -
megut3 #47693 Nem azzal kapcsolatban kérdeznék...
Kérlek ne légy ilyen mogorva! =) -
Savmacska #47692 Végre egy értelmes ember aki nem ejrót ír.... -
Dr DeViLKiNG #47691 Nem adok tippeket. Így is túl sokan ismerik a taktikám. -
megut3 #47690 Dr DevilKing van skypeod vagy x fired? Beszélhetnék veled pár szót?
Priviben elküldök valamit. -
Dr DeViLKiNG #47689 Senki? -
Betonfal83 #47688 Adózni ki fog belőle? :) -
Dr DeViLKiNG #47687 Hétvégén 2 nap alatt 100 euró jött be olyan 2,5 milliónyi cuccból. Megy az rendesen. :p -
megut3 #47686 Az miért lehet, hogy a "Installer Tome 2.MPQE" file 0 KB os és a telepítésnél e miatt meg is akad?
Blizzard downloaderrel szedtem le a jatekot. -
Savmacska #47685 Jó sok played time van benne, ennyire nehéz lenne wd-vel haladni ?! -
Szerintem az valami aszalt polip.
-
Sunrider924 #47683 Jah szerintem is vicces :) -
És én válaszoltam, hogy nem lvl, hanem stat függő az, hogy mennyit ér az item. Még mindig nem értem, hogy mi a problémád, de most már ott tartok, hogy nem is érdekel :) -
*popcorn szmájli* -
Sunrider924 #47680 Mar ertem hogy jon ki neked az a szam, a rovid tavu memoriad az bamulatos. Eleinte arra tippeltem, hogy tevedtel es dark mod helyett a pinket kapcsoltad be, de mostmar kristalytiszta a dolog. Gyere segitek emlekezni # 46974 -
who am I 7 #47679 jól hangzik, adokg 5000 goldot 1 milláé 
-
Mennyi az annyi Testvérem??? ;) -
Bigpigrib #47677 sőt szerintem még egy 3. eset is volt (de a részleteire már nem emlékszem túlzottan) -
Mikor javítottál ki? :))Nem emlékszem semmi ilyesmire, én csak puszta jóindulatból írtam, hogy ne vegye komolyan senki amit írtál, mert azért annyira nem gyakori az RD.
Kicsit rá vagytok feszülve a dolgokra, lazítani kéne :D -
Bigpigrib #47675 Volt ilyen dolog a wowban, 2 x is.
-
Sunrider924 #47674 Tokre nem vagom hogy amire valaszoltal annak mi koze ahoz amit irtal. Arra voltam kivancsi hogy ezentul majd mindig belem kotsz mert egyszer ki mereszeltelek javitani? Annyira nem izgat a dolog amugy, csak miheztartas vegett. -
Skill #47673 eladó gold. eddigi árakhoz képest jóval olcsóbban! -
Kicsit kellemetlen lenne, mert azokat utálom a legjobban.
Tegnap pl. 20-30 elite csoportból 1 kapott RD-t.
Mondjuk ez kifejezetten szerencsés stat, általában 10-ből 1 rd nálam.
Valamennyit amúgy segít a life on hit item. -
Lantee #47671 Most nézem, hogy milyen cuccokat pakoltok fel több százezer ill. 1-2 millió aranyért. Én meg nem merek 10-20K-nál többet kérni semmiért, de úgy látom, hibáztam! Szóval érdemes eladás előtt kicsit túrni az AH-t, hogy mennyiért pörög az adott item. Basszus..ha ezt előbb látom, most lenne pár millióm, és nem fájna a repair cost. :) -
vmi ráült a fejedre..(: -
ma wd-vel is elértem infernóra :)
más, ma voltam dh-val először pónilanden ott nincs semmi boss? -
BlazeH #47668 Akkor ezek szerint csak nekem nincs szerencsém :) -
Sunrider924 #47667 Akkor most ori-hari?