78998
  • megut3
    Srácok, a weblapon valahol ki lehet e kapcsolni, a diablo3 nak ezt a biztosnági rendszerét? (Hogyha másik IP ről jelentkezek be, akkor gyanús aktivitásnak véli, és letilt?)
  • denevérember
    Te sem tudsz segíteni ? Itt kb mindenkinek van Authenticatorja valahogy csak összehozta a tömeg :/
  • j0nNyKa
    :DDDD
  • Nethyrrea
    jelenleg nem is nagyon lehet megkapni a normálisabb darabokat 20 milla alatt...
  • 1Darton1
    Menj át másik földrajzi helyre.
  • denevérember
    Srácok,fel akartam rakni a telefonomra ezt az authenticator dolgot,de amikor tenném fel azt írja ki a Zune progi hogy a kért elem nem érhető el ezen a földrajzi helyen... Valakinek van ötlete hogy most hogyan tovább? Előre is köszi...

Üdv!
  • Skill
    van itt olyan aki us szerveren tolja ?
  • j0nNyKa
    felig off
    nagy kedvencem Penn Jillette nyilatkozott a videojatekokrol, eszmeletlen korrektul, mint mindig mindenrol
    itt rovidebben, kivagva belole a lenyeg
  • j0nNyKa
    az uj op nati szet bonuszrol:

Yeah that was an unintentional change in 1.0.3, and we’ve been aware of it. We’re not quite sure what we’re going to do yet. We’re a bit apprehensive because we really don’t want to keep fiddling with people’s items, even though this makes the set quite good. On the other end, it was an unintended change and so correcting it isn’t quite the same as fiddling. In any case, it hasn’t been discussed fully and so we don’t know yet, and probably won’t know exactly what we’ll do until next week.
  • gosumofo
  • Dr DeViLKiNG
    Az már egy jóideje sold, csak még mindig ott van a listába valamiért.
  • berlinboy6329
    ja és 144 dex 1h fist weapon
  • berlinboy6329
    vki jó üzletet csinált..

759dps
    908 loh
    84 crit dmg
    üres socket

250k-ért.mire rákerestem és kiadta, már sold volt.
  • megut3
    Ah, úgy tűnik megoldottam, jobb gomb kompatibilitás Windows 2000 (sv pack 3).
  • megut3
    Diablo III requires a newer operating system to run.

Ezt a hibát hozza be, ha telepíteni a blizz installer után...
    Miért lehet?
    (win 7 ultimatem van)
  • simon7108
    én ezt már nem értem...
    1250 DPS-el,105% crit dmg-vel és 15k HP-val mi a francért van az,hogy néha komolyan megszenvedek nightmaren néhány kék csoporttól vagy 1 sárgától(többi meg sima)???
    a bossok gond nélkül lemennek,van amelyik gyorsabban mint a kék csoportok és még csak meg sem haltam bossoknál.(most mentem Act3-ba)
    ráadásul nem egyedül tolom hanem haverral akinek hasonlóan 1300 DPS-e van kicsit kevesebb HP-val.
    nem értem,hogy miért?rosszul csinálunk valamit?
  • Tyler Durden
    Ez okés, bár 1600 LoH-t nem most fog egy marék apróért összeszedni.. /igaz 700allrest se/
  • unknown nick
    A streamelő arcokat nézve a craftolásba fektetés megfelelő reklámmal jócskán megtérült mára nekik lol
  • TVelvet
    ghom barbárral:

- Life on hit kb 1600
    - resist 700 all resist
    - double WW build
    - overpower, refelekt runával
    - beleállsz a dzsuvába
    - profit.
  • Tyler Durden
    Hagyd a francba patch utánra. Minőségibb felszerelés nélkül esélytelen vagy ellene, olyan faszán sikerült buffolni a blizznek, hogy jelenleg átlag gearrel esélytelen vagy ellene..
  • ToCsEk
    egyszerű? én még mindig act1ben "farmolok" actb2n összecsuknak :( :D
  • denevérember
    Van valaki normal act2 elején? Mert akkor mehetnénk Partyba :) Lv 17 Barbár
  • nejad
    jonnylilu inkább azt sugd meg lécci hogy lehet a varázslatokat áthelyezni a billentyűzeten vagy felcserélni kösz
  • j0nNyKa
    kihagytál két IMG tagot, és egy http:// -t
    és úgy mellesleg azért van pirossal kiemelve a piac topic a bannerban, hogy még TE is megtaláld.
  • nejad
    elado[IMG]http://[/IMG]
  • who am I 7
    ja, kakas lesz a végére belőle.vanisht használnom kell rajta
  • Hegi90
    "Raklap"
    A keresztneved véletlenül nem Ricsi? :D
  • greyfox
    EZ milyen imba már 49-es szinten egy barbinak? :D
  • berlinboy6329
    Akk monk lesz.Nem kell all res cuccra költeni,se ias-ra->olcsóbban kijövök,mert ha 1 itemnek van 3 fasza statja,ami magas,kap egy negyediket meg 5X-öződik az ára...
  • j0nNyKa
    esküszöm ennek a DHnak sokkal szebb a 25-30as szint körüli kinézete, mint az end game kinézet
  • Vagrant
    Akit érdekel akkor a craft vegyen fel diablóba, Raklap#2644
    pár kommentel ezelőtt részletesen leírtam.
    Amugy a crafthoz is kell kis szerencse de én napi 1 óra diablóval a fix 10 € kiszedem ami sztem nemrossz.
  • jazzy
    A monk se áll nagyon másból :D
  • Hegi90
    Hát én inkább a monkot ajánlom, az pörgősebb. Barb talán jobban tanky, de az egész játék abból áll, hogy beugrassz a tömegbe, és nyomkodod a Revenge-t.
  • Vagrant
    én dh val 1500 dexel 1020 dps es xbow al diablon kívül mindent átvittem.
    diablo is lement majdnem már elszédült, csak a fránya tűz elvitt :)
  • berlinboy6329
    Ja,tom.Barb v monk...barb strapabíróbbnak tűnik azért akarom,de amúgy a monk jobban tetszik.Mindenféleképp olyat akarok,akivel lehet gagyi sebzéssel is haladni,mert hiába kevés a sebzés,hullik mindeki és még bírja is az ütéseket.
  • Hegi90
    pár napja még ki voltál akadva, hogy milyen drága cucc kell a barbinak :)
  • Hegi90
    vállas engem is érdekelne!
  • esgerus
    Monk a legegyszerűbb, alig kell vele vmit csinálni, 4. 60-as karakterem.....ha tudom ,hogy ilyen könnyű ,akkor vele kezdem. Még nem akadtam el, act 2 végén járok. Kb fél millát költöttem cuccaira.
  • berlinboy6329
    Hát szerintem a Wd is meg a Dh is egy rakás fos.Egyikkel se tudom egyedül megcsinálni act2-t.Hiába van 1000 feletti íjjam meg 2000 dexem,csak szaros 41195 sebzésem van.

azon gondolkozok,indítok egy értelmes karaktert...Melyik az a maradék három közül akivel olcsón ki lehet jönni és jól lehet haladni?Barbárt gondoltam.
  • Voyager5
    Kemény ez a wizard :D