78998
  • fakanal
    Hmm tegnap act 3 on elmentem azmodanig v 2x monkal, es komolyan 4 db lvl 60 as item esett(magic+rare):D Pedig volt par pack:D Tudom bugos, de azert ennyire:D
    Act 2n en talalgattam 1-2 jo dolgot. 798 dpses 1h mace 800 LOH 135 dex IAS 5%. De vitaliti miatt nem adtam fel a picivel kissebb dpses cuccot.
    Ami tetszett h egesz jol haladtam Heath of sin reszen 700 all res DW mellett.
  • Sunrider924
    Tegnapi 1 ora wizardon, elveszitem a checkpointot act1ben a pok boss utan disconect miatt, relog utan ujra kellene tolni pokos barlangot. Elso pakk invu-reflect-vortex-molten. Masodik Nightmarish-fast-molten-arcane enchanted. Harmadik pakk shielding-reflect damage-teleport-fire chains. Alt+F4, kapd be blizzard.
  • Tyler Durden
    thx
  • Tyler Durden
    Ez 1xűen abból adódik, hogy a blizz baszott bármit is tesztelni. Fogták azt itt a game toljátok. Csapó 1 volt az ias nerf, majd most jön a crit nerf, utána a barbira nemtom mit találnak ki, armor nerf? Hp nerf? Revenge nerf? Tegnap volt itt 1 link ami jól példázza, hogy hiba kelt el 7 milla példányban a játék, ha sokan már most lerakták, mert a bakancsuk tele lett az egésszel.
    A jobb cuccok keresése is relatíve, tényleg annyira gyász a drop, hogy kínai farmerként senki nem fog napi 8-10 órákat runolni hátha esik vmi. Pl utóljára asszem Jazzyt láttam beírni, napi 1-2 órára belogol kis ah meg asszem act1 run azt kilép.
    Én kb 2 hete folyamatosan runolom act2-t napi 8-10 órában /kínai farmer üzemmód/ és nem esik semmi. Legdurvább item amit el tudtam lőni ahban kb 500k.. Az átlag playernek aki napi 1-2 órát játszik kb annyi esélye van jó itemet találni mint a 3 lábú sünnek a 6 sávos autópályán..
  • clio1616v
    jelenleg feltoltam 1200 fölé az allres-t, mennyi a max?

+80 allres-nél többet egyik cucc se ad ha jól láttam a wizarddal meg +40%, az +112 fegyveren nem láttam még szintén allres-t a többire elvileg +80 a max?
  • Kandurex
    jah, tetszik a nicked
  • Kandurex
    mondjuk a sok nerf előbb - utóbb szétbassza a játékot, elhiszem, h fontos volt az IAS csökkentése, 200k dps meg ilyenek miatt, de simán el lehet arra a szintig vinni, hogy egyszerűen ne érje meg a jobb cuccok keresése...
  • megut3
    =/
    Szerintem nem fogja engedni.
    Főleg, hogy ha jól tudom, azt belogolás után kell kiválasztani, hogy hova akarok csatlakozni.
    És beloggolni így nem enged.
  • Skill
    egyikőtök tolja usa serveren . hátha. akkor legalább tudjátok egy időben is.
  • Tyler Durden
    Szerintem nerfelni fogják. A Sweeping Wind/Cyclone kombó elég magas crit chance-el elég táp. Én csak 30% critet raktam össze, 1kezes + pajzs kombóval van 13k dmg. Namost a 30% crit miatt elég szépen fosom a tornádókat, ami viharos sebességgel szedi szét a jónépet. Persze van olyan affix kombó ami így is szopat (:
  • Tyler Durden
    Mondom vár meg a patchet amiben nerfelik. Ha nincs felesleges 50 millád gear upgrade-re, akkor nem fogod leverni.
  • megut3
    Tud valaki megoldást arra a problemre, hogy egy sráccal 2 en próbálunk 1 accal játszani, de az, hogy én távoli gépről jelentkezek be a játék számára gyanús tevékenység(gondolom account lopásra gyanakszik) és letilt.

Ha erre nem lesz megoldás, valaki küldene egy tryal kulcsot?:D Ide: [email protected]

köszi ;)
  • Troyan
    monkkal én elindultam a crit chance és crit dmg irányba. kétkezes fegyó, 24 crit chance 206 crit dmg. még gyűjtöm a zsét jobb cuccokra, de most először látok 70k dmg eket röpködni a monkom felett.
    dex, vitára gyúrok most, allres és arcane ressel egyetemben.
    act 1 eddig is sima volt, act 2 most lett élvezhető. act 3 nál érzem hogy jó az irány de kevés még a kari. nagyon remélem ezt is lenerfelik mint az ias-t, mert akkor már tényleg leszokok a játékról. :-)
  • skinnyman
    És monkkal?

Ami ezekből eddig van:
    600 loh (kínkeservesen tudom csak tovább növelni néhány százzal max, azt is milliókért)
    mantrával 1500 life regen
    850 allres (már ezt sem tudom sokáig növelni szerintem horribilis összegek nélkül)
    6000 armor (szintén nem látok nagy növelési lehetőséget, ez is a dex->armor passzívval és pajzzsal jön ki)

Esélytelennek tűnik...
  • gosumofo
    az egyik jobb lehetett a másiknál mert az egyik márkanevét kivezetik a piacról a következő fél évben
  • Hegi90
    meg zene és videólejátszó/kategorizáló, podcast feedkezelő, stb. stb.
    Szerintem egyik se jobb a másiknál, de tényleg legyen elég a hitvitából :)
  • Hegi90
    legalábbis funkcióban.
  • Hegi90
    pedig centire ugyanaz, ha az itunes matchet nem számítjuk.
  • denevérember
    köszi
  • j0nNyKa
    ezt a hozzaszolasodat szivesen belinkelnem par komolyabb mobilos / apple-os / egyaltalan technikai forumra :D
    zune = itunes, nice!
    sose adja isten, hogy barmifele hasonlosagot mutasson a 2, mondom ezt ugy, hogy ezt a zune cuccot eletemben nem lattam, de van ra egy bambim, hogy jobb is (nekem is, meg a zune-nak is)
    btw nalam mar ott veri a kijelentes a biztositekot, hogy ezek szerint a zune a microsoft winmobilos letolto szolgaltatasa, namost az itunes az kurvara nem ilyesmi (appstore mar inkabb)

de ah, nem is akarok belemenni a temaba, lenyeg hogy mostmar a kollega is boldog authenticattor tulajdonos
  • j0nNyKa
    legyen, semmit, nem tilthat, semmire
  • 1Darton1
    Mondtam én, hogy egy kis föld körüli utazással megoldódik a dolog.
    A battle.neten van útmutató, illetve faq, pofon egyszerű egy kis angoltudással.

• Hegi90
    de mondom amúgy, nem értem én se, hogy miért bonyolítja ennyire a user, mikor kb. pont a wp7-nek van a legértelmesebben megdizájnolt appkeresője beépítve.

Erre ilyeneket csinál, hogy a saját földrajzi helyi beállításait(!) változtatja meg nem is tudom hol... na mindegy.
  • denevérember
    Na sikerült... Késő van már nekem is :) Köszönöm a segítséget mindkettőtöktől! Annyi még hogy,legyen bepipálva ugye hogy mindig kérje ezt a kódot? És valamit le kell jegyeznem papírra a későbbiek miatt? (Ki tilthat a battlenet valamiért ha valamit félre írok? Mikre figyeljek oda?)
  • gosumofo
    ms cuccok windows messengertől kezdve xbox letöltéseken át a zune boltjáig mindig is régió parásak voltak, ha nem amerikai reggel használod akkor 1 csökkentett funkciójú szar
    hogy miért venne vki ilyen telefont magyarországon azt nem értem
    win8 is egy élmény lesz kb 1 üres szar itt, odaát meg minden contenttel tele :D
  • Hegi90
    zune=itunes.
  • j0nNyKa
    azon gondolkozok, hogy egy atkozott ingyenes programletoltest hogy lehetne bonyolultabban megoldani :D
    de most komolyan. mondd azt hogy ez a zune akarmi ez.. jo.
  • Hegi90
    eu.battle.net-en tudod hozzárendelni az auth. ID-jét az accodhoz. Onnantól kezdve mindig az ideiglenes kódot kell beírnod, ha belépsz a játékba.
  • Hegi90
    nagy kár, mert nekünk a magyar oldal kell

De egyébként még most sem értem, hogy miért google->zune->telefon módszerrel akar valaki telepíteni, amikor egyrészt beírja a Zune-ba és akkor már (talán) egy földrajzi problémát meg is oldott vele. Vagy ami még egyszerűbb: kezébe veszi a telefont, megnyomja a zacskós gombot, aztán beírja, hogy battle.net, é bumm csokapik.
  • denevérember
    Na sikerült át állítanom a régiót és felraknom a programot. Ez után mi a teendőm mert nem egészen egyértelmű. ( Ha valakinek gondot okoz a segítség nyújtás szóljon,mert akkor nem itt próbálkozok)
  • j0nNyKa
    he, innen vettem, a tagnak ugyanez volt a baja, a lenti link megoldotta neki.
  • Hegi90
    Én csak azt nem értem, hogy miért a Zune-on keresztül akarod felrakni az appot.
  • denevérember
    Ezen már én is túl vagyok. De leírhatom még egyszer mi a problémám
  • Hegi90
    Eddig se ez volt a baja szvsz.
  • j0nNyKa
    update: 0.2 perc google utan itt a jo letoltesi link win 7 phone-ra:

szivesen.
  • Hegi90
    "Microsoft szar"
    nana!
  • Hegi90
    Gondolom wp7-re akarod felrakni. A telefonon nem próbáltad még leszedni a Marketplace-ről? Akkor nem kell szórakozni a földrajzi beállításokkal.
  • denevérember
    A zune a WP7 telefonokhoz van. De ettől függetlenül nem tudom miért nem akar működni ezen a földrajzi helyen.
  • j0nNyKa
    leghalvanyabb fogalmam sincs, hogy mirol beszelsz
    en beleptem appstore-ba, letoltottem az authenticatort, es orultem mint majom a farkanak
    ez a Zune dolog nagyon nem iOS-re van (de meg az androidon is csodalkoznek)
    igy a hibauzenetbol feltetelezem, hogy valami Microsoft szar, tehat... windows mobile?
    mert ezesetben a valasz egyszeru: "mit csodalkozol hogy azon a szaron nem mukodik valami ?!" :)
  • Skill
    nekem pcs authom van. azzal kapcsolatban tudok segíteni.