78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Egészen véletlenül maradt még valakinek egy vendégkódja? Pénteken megvettem a gamet de már nem kaptam hozzá a munkatársam fiának viszont még kellene egy. -
Jaja, most teszteltük és esés gomb. Még te is meglepődtél ^^ Teleszarja a szobát és jóéjszakát. Kedves blizz várjuk a nerfet :P -
hát, Ghom picit imba lett, 2 playernél 100k dpssel sem tudom olyan gyorsan megölni, hogy maradjon egy centi terület is harcolni ellene.. :\ -
Hasonló statokkal inf act-1-et simán viszem, ha meghalok akkor fél kézzel telefonáltam valószínűleg :))
Bár a buildem teljesen más. -
Ha tank barbod van az nem egy dps huszár. Nekem spec berserker nélkül sose megy le 11k dmg-el a goblin.. -
igen szerintem 2-3X sebzés kell oda minimum. -
Ha nem vagy nagyon ügyetlen (nem bántásból) akkor ilyen statokkal infernón act1-en nem szabadna lehetetlen elitekkel összefutnod.
Ha még act3-4 lenne azt mondom rendben de act1 -ről van szó.
Pár run után biztos esik valami ami fedezi akár egy heti javításodat is, jobban megéri hidd el. -
Érthető, érthető... de reggel 8 kor fél álmosan, minden fajta hirtelen reakció nélkül le küldök 2-3 Run-t.
De véleményem szerint egyenlőre a játékélmény rohamosan zuhan. Ami nem feltétlen az időhiány vagy a statok, netán a játék technikai tudás oka. :( -
BetonK #47899 Én most értem el infernoig a barbárommal, és a legnagyobb problémám act 1-ben, hogy még egyetlen treasure goblint se tudtam leütni, mindig elteleportál, pedig ütöm, de ezek szerint gyenge lennék a 8800 dmg-vel?! :)
Másik, hogy miért nem nyitja meg a böngészőm a piac topikot? -
én is sokszor haltam, 1 nagyon egyszerű megoldás van: 2 pánikgomb (mirror image+teleport) illusionist rúnával--> csak nagyon elbaszott esetekben tudsz meghalni, és mivel elég magas a dps-ed akár magic weapont ki is veheted és maradhatsz a hydra+blizz+orb-nál. bár én ezek mellé 20yardos spectral bladet (+crit statokkal ATOMDURVA) + blizzardot használok -
mea culpa, akkor ilyen statokkal azonnal takarodjon inf act1re:D nekem ennél gyengébb statokkal EZPZ -
igazad van, de nekem deficites, ha 10 perc játék után 18K-20K a jávítás :D nem beszélve az idegállapotomról, ha harmadjára akadok össze egy-egy Impossible Group-val. :D -
1Darton1 #47895 Ha jól sejtem hellen farmol. -
Hellen runnolja.
De szerintem egy ilyen wizzy simán alkalmas infernó act1-re szóval én sem értem az act3-as kirándulást. -
fölös azmodant runolnod amíg nem peccselik act3-4-et ilyen gearrel atomgyorsan tudod farmolni act1et, és kb rare-k 1/3a ilvl61+ -
LV60 Kezdő Wizard élmények :
Stat egyéb:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
HP: 32K,
DMG: 24K,
DEF: 5,2K,
Alapra : Blizzard/Venom hydra + Arcane Orb
Archonnal farming -
Aura : Enchant Weapon + Force Armor
A lényeg: ezek segítenek életben maradni:
Life per kill 3K
Healthglobe + 9K
Javaslat:
Hell : Act3 Azmodan run, elötte a barakkokban 3-5 perc alatt meg van az 5-ös Valor, aztán teleport le Azmodanhoz.
Egy run olyan 10-15 perc, ha alapos az ember, Archonnal sokkal kevesebb.
Nekem ez : 40-50K gold alsó hangon.
A dropot nem méltatom, nagy ritkán esik 1-2 db 61 LV item. De könnyű és gyors pénz szerzés.
-
Nahh bocsi csak eddig runoltam. Hát ha nem gond, hogy én lehet megfingok monkkal az elején akkor elfogadom (: PM-ben küldtem egy tag-t. -
gosumofo #47890 akkor ne linkeljél sehova -
Savmacska #47889
Piac topic-ba sajnos nem tudok linkelni :) ...nem enged be
-
profil/játékon belül -
gosumofo #47887 belépés előtt kattints a karakteredre -
do2 #47886 hol lehet megnézni mennyit játszottam eddig ? -
gosumofo #47885 szegénynek semmi köze az egészhez, activision öltönyösöket kéne szidni
modern warfare sem robert bowling miatt lett szar, mégis őt savazta a nép, aztán le is lépett
itt is ha kiutálja a fél net az alap csapatot, nem lesz jó vége, mert magát a játékot is balfaszok fogják csinálni, nem csak a fenti döntéseket -
-
Sajnos ezt már többször bizonyították... :( -
Na barbárral kivégeztem hell diablot, 24 óra játékidőbe telt. Igaz még csak 59es szintű vagyok. :) Azt vettem észre, hogy a champ/elit pakkok jobban mennek barbárral, de a bossok wizard-al voltak könnyebbek. Jöhet a gear szerzés inferno-ba. :( -
Nem úgy tűnik hogy a kezükben tartják és át látják a dolgokat. Kezd valami amatőr bandára hasonlítani az egész gárda... -
Ez már release után 2 héttel kiderült. -
"Holnap végre megkapjuk az 1.03a javítást, aminek a Witch Doctorok és az ő medvéik nagyon örülnek.
A villámgyors javítás miatt viszont kimaradt az Act3/4-es lootok finomhangolása. Aggodalomra semmi ok, máris készül az 1.03b, amit talán még a héten megkapunk."
Ennyire bambák a Blizzárdnál?
-
Itt találod -
Elhasalt a csávó:)
Az a gondom, hogy 1 misiből csak 900-1100 all resre 9,5K armorra meg 62K hp-ra jövök ki. igaz, hogy a dps csak 4,5K, persze így majdnem halhatatlan vagyok, csak nagyon sokáig tart a mészárlás:) -
Értek köszi, ezek szerint megint a hiányos angol tudásom miatt nem találtam rá. -
zsotesz #47875 van androidra, google play-ről letölthető -
Srácok most nézegetem blizz honlapot, lehet én értek félre valamit de most úgy látom hogy nem túl nagy a telefonválaszték amire lehet mobil au-t szerválni. Mivel jelenleg nem kapok fizikait és egyébként is tervben volt a telefoncsere gondoltam egyszerre megoldom a problémát de az általam nézegetett telefonokat (oprendszert) mintha nem látnám a letöltési lehetőségeknél. HTC one, sony-ericsson xperia neo. Mindkettő androidos de nem találom az erre az oprendszerre való mobilau-t.
Valahol tudok ezekhez szerezni progit? -
neked is megölhetem, ha gondolod -
2 egykezes karddal volt egy kicsit nehéz, shieddel nem annyira.
Sajnos nem megoldható, nem tudok bossokon húzni embereket, mert nincs elég DPS-em két főre, mindenképpen kell az övé is -
sc-n inferno kulle? segítek, ha gondolod, battletagemet látod -
Valakit érdekelne kulle bá? Pure dps kerestetik:) -
BladeW #47869 Nem bug, pont az új patchben javítottak a mobok waller AI-ján. -
Fasza guide, még neked is szenvedős volt?
Monkom mellé lejöhetsz leölni, én elfexem gyorsan a fight elején és mozizok :P