78998
  • skinnyman
    Hatvanason jobb ha hozzászoksz elején az 50 ezerhez, közepén az 500 ezerhez, végén az 5 millióhoz. Kettőt rádütnek annak a javítása kerül 5ezerbe, ne csodálkozz hogy semmit nem kapsz annyiért :)
  • gosumofo
  • Hedgehunter #47985
    Hmm elertem 52 es szintre es mar nem tudok jo cuccokat venni 5000-ert az AH-ban...

Eddig mukodott......
  • 1Darton1
    Az elején aláírod, hogy az orosz rulettben éles lőszert használnak, aztán meglepődsz, hogy tényleg.

Ez az újfajta katasztrófaturizmus, hogy tömik a vízfejű gyerek zsebét, mert nézhetik streamen, ahogy meghal a karaktere, nagyon izgalmas. Már-már irigylem, hogy az ilyen alapvető emberi gyengeségekre építő ötletek nem nekem jutnak eszembe.
  • berlinboy6329
    Hát elég fos a játék.Egyszer a csaj halt be wizarddal úgy,hogy a pain monger el se találta,aztán ott a sok DC,semmiből előtűnő dolgok,mint az arcane sentry akkor sebez,mikor még ott sincs vagy a semmiből felrobbanó darázsgolyók,most meg ez..Semmi jele nem volt,mikor jön...Meg a rengeteg Rubberbanding.mostanában nagyon sok van belőle.
  • Savmacska
    Volt fodrásznál
  • Voyager5
    Kungen megint "érdekesen" halt a wizarddal.

Az új DH-ja lassan 60-as :D

• Rehom
    diablo
  • shaba23 #47979
    Már megoldottam, tényleg csak a confirm miatt küldték:)
    Bíztam benne, hogy pénz állt a házhoz, azért akarják, de nem:)
  • Voyager5
    Sose azt nézd, hogy milyen címről küld e-mailt, hanem a levélben lévő linkeket, és NE magát a kiírást, hanem a tényleges linket.

A paypal mindig https-es protokollt használ, a domainben meg elvileg szerepelnie kell a paypal.com-nak.
  • Fpocok
    VAGYIS NEM. Nem tudom. Nézd meg ezt

Mondjuk én mindig a rendes paypal.com ról megyek be.
  • shaba23 #47976
    Add el őket, nem éri meg craftolni alacsony szinten, majd a 6 affixes lvl10es cuccokat

Fpocok köszi
  • megut3
    A kis szintű(tizen ennyi mennyi) rare cuccokat bezúzni éri meg?
  • Fpocok
    Igen.
    Nekem küldött erről a címről.
  • shaba23 #47973
    A paypal küld erről a címről emailt? [email protected]

"We have noticed that you have not confirmed your e-mail address yet. This simple procedure takes no more than a few minutes.

Why should I confirm my email address?

Safety is our highest priority. By confirming your e-mail address, you can help us protect you by ensuring that this e-mail address belongs to you." blablabla
  • Hegi90
    barna shield
  • Voyager5
    Én linkeltem.
    Szvsz low gearben Act 1-2-n ellehet vele lenni, viszont 3tól, nagyon kell a durva resist, crit chance, life on hit.

Hasonló builddel farmolgatok én is, csak decoyokra kihegyezve (teleport, mirror image(duplicates)), mert szar a crit chancem. Passivban nincs is critical mass, helyette van Illusionist. Érdekes lehet még egy fire-ös weaponnal is conflagration passivval.
  • GyaxyBoy
    jah, köszi, azt nem néztem úgy :)
  • 1Darton1
    Talán, mert meg kell nyitni a chat ablakban egy beszélgetést.
  • GyaxyBoy
    Nekem ez a megoldás sosem működött... shift+klikk az aranyon a complete- ben...
  • McHaals
    az nem rossz... én act3 első questtel szinteztem minden karakterem. kiszaladok a lépcsőig, mobok lejönnek, én lecsapom őket, visszamegyek az ajtón, leave game - resume game és újra...
  • celgene32
    Kimaradt hogy 55-on ad 100-130K XP-t Hell-en.
  • celgene32
    Egesz jo XP 51+ korul: (ha volt sorry)

Quest: The Broken Balde - Festering Woods-nal ahol le kell menni a 2 crypt-be a 2 beacon-ert. Ebbol asszem jobb oldali ahol a sok az idezos mob.(amelyik nem a hidas crypt)

Vann bent kb 70-80 mob + elite.
    1 perc kitakaritani 100-130k Xp.
    (+19% XP gem fejeseben)
  • Nelson85
    Most nyomtam le Diablót infernón. kb 13 perc alatt, erre kapok 3 kibaszott lvl 52-es!!!!!!!!!!! rare-t. gg kibaszott nagy GG a blizznek.
  • j0nNyKa
    minden jó item ott lapul a mobok zsebében, csak ember legyen a talpán, aki elveszi tőlük :)
  • jazzy
    u jelly?
  • Troyan
    Gondolom nem találom most fel a spanyol viaszt és tuti nem mondok újat, de nekem most esett le. Ez a gold ah egy rakás khaki. Minden értelmes item az RMAH-ban van 100 eur-ért. :D Gold-osban meg nincs semmi.

Fajentos.
  • j0nNyKa
    What if Blizzard Made SNES Games?
  • gosumofo
  • j0nNyKa
    nem lett javítva már.. nemtom, 1-2 patch-csel ezelőtt?
  • Dr DeViLKiNG
    Ez így működik release óta?
  • j0nNyKa
    haha, elindult az új patch az USA szerveren, már jönnek is az új exploitok:

I noticed once I got to "hell", I was invited by a friend to join his game.. He was an Act a head of me, but it still let me enter the game. Once I left his game, my own game now jumped to that act as if I did it myself... So I am assuming this is a glitch.. That people can jump to further Acts that they've never completed before just by being invited to a friends game.. unless this is supposed to happen?..
  • Sunrider924
    Tegnap valaki linkelte a youtube vidit az inf act3at tankolo wizardal. Mivel 2 napja erosen szopo agra rakott a jatek, gondoltam kiprobalom, nem kell meg nekem ugy sem 700 all resi act1hez. Most mit mondjak, elkepesztoen jol mukodik a dolog, ratyi gearben(25k hp, 320 a legkisebb resi, 21k dmg, 400 liferegen) tankoltam minden affix kombot. Nagyon nem tankolni akartam a wizard-al, amikor felhuztam 60ra, de jobb a jatekelmenyem igy ezerszer. 3as coop act1 elejetol northern highlandsen mar 4es lett, butcher utan 400k tiszta haszon, amiben volt 3 vagy 4 halal a teljes menetben. Amilyen furcsanak hangzik a meele tank wizard annyira bejon most.
  • HolyZoly
    Ez könnyű, olyan hülye vagyok, hogy az immune-okat is sebzem :D
  • Carmang
    Na tényleg :) Egyébként is, ha mindenre immune, akkor hogyan jött le az életcsíkjából 20 pixel? :D
  • j0nNyKa
    nem is az a fura, hogy diablo 2-es affixei vannak? :D
  • Carmang
    Hét affixes mob? Itt valami nem stimmel :)
  • 1Darton1
    Egy low level ratyi lezsendari pajzs nem akármekkora mák!
  • Savmacska
    Asszép! gz
  • Susarc
    rohattt mákos!:D:D