78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
ShaiHulud #48028 es ez mar a nerfelt act2 joval nagyobbakat sebeztek korabban a mobok, tobb hpval. es erdekes mod mar akkor is vegig lehetett menni rajta. -
Lantee #48027 Ööö...Diablo 2-t játszottam vagy 3-4 évig, és végig fun volt. Diablo 3 eddig fun volt, most már inkább munka. ;) -
Lantee #48026 Nem sírok, egyszerűen abbahagyom. Vettem egy játékot, beleöltem kb.100 órát, ideje továbblépni. Eddig élmény volt, és JÁTÉK, de ha innen már nem az, akkor minek erőltessem?!
Akkor csak azt írtam, hogy nem milliókból öltözem fel hell-re, hanem néhány 10 ezerből, és mentem, mint kés a vajban...vagy valami ilyesmit.
Blade:
DE! :D -
Skill #48025 amúgy meg , ha valaki inkább kiveszi a pénzt a játékból mint hogy felszerelje rendesen a karakterét mit akar? el kell dönteni, hogy fun vagy munka. -
ShaiHulud #48024 nem te voltal aki irta hogy miert sir a nep, hisz tok konnyu a jatek? (akkor meg hellen toltad:D) most meg a MAR nerfelt act2-n sirsz. oke:D -
BladeW #48023 Ha 1 hét múlva végigdarálod infernon, megölve diablot, nem ugyanez lenne a végeredmény? -
Lantee #48022 Azért vicces ez a Blizz, hogy mostanában 4-es partiban járom Inferno act1-et, aztán tegnap a nagy lendületben átcsúsztunk act2-re, és az első 5 méteren haltunk egymás után vagy 10x, úgyhogy szépen mindenki ki is lépett. Tényleg nem értem, hogy azon kívül, hogy szétidegeli a játékost, mi értelme van ennek?! Ez a tipikus egyszerű fejlesztő, egyszerű ötlete, hogyan toljuk ki a játékidőt: Legyőzhetetlen ellenfelek...igen, csak ma már nem 1994-et írunk, hanem 2012-t. Én is kiléptem, és inkább Dead Island felé vettem az irányt. Dio3 meg egy időre lecsúszik szépen az eBay-ezgetés szintjére. Ha valamit eladok, örülök, és bedobok RMAH-ba egy újabb itemet. Amig ki nem ürül a ládikám, én még egy métert meg nem teszek, mert egyszerűen ez már nem JÁTÉK.
uff -
Ez hatalmas :D
Fixed several game and service crashes (for Mac and PC)
nem is tudtam hogy van másra is a játék :D -
Szerk. Evo helyett természetesen Temp. Flux. -
Azok a skillek amik Physicalok, azok megkapják az arcane attackot.
Ergó ha pl spectral bladelsz arcane dmg-ű fegyverrel és evo bent van passivban, akkor mindenkit lassít akit ér.
Pont ezért írtam a múltkor a fire dmgű fegyvert és conflagration passivot spectral blade kombóval, az ugye +10% dmg 3sec-en át. Nem tűnik rossznak. -
Sunrider924 #48018 Az egyik dolog ami miatt kidobtam a blizzardos lassitast az pont az volt hogy az invu, shielding, fast es teleport mobok ellen nem ert loszart se. Ezert az arcane lassitos dolgot be se probaltam eleve. -
spectral blade?mert a magic weapon effectjei hatnak rá, akkor sima magic affixnek is kéne nem? -
amenyiben te karddal akarsz hadonászni wizarddal, akkor persze -
azon gondolkodám, hogy ha arcane dmg van a weaponomon, akkor a wizard lassítós passzívja hat azokra a mobokra amiket megütök? -
Bocsi, nem lehetett kihagyni ... megkövetlek :) -
baxxterboy #48013 gondoltam hogy lesznek ilyen hasznos hozzászólások is. :) -
Valaki megtréfált és leragasztotta? Nézted? :D -
baxxterboy #48011 A minap belépek a játékba, nem fagy le, csak nem tudom mozgatni az egeret... mi lehet a hiba? -
Az miért van DH-nál, hogy a táskámban lévő xbow -900 dmg-vel gyengébb mint ami a kezemben van (pedig egyértelműen erősebb lenne), viszont ha megcserélem őket akkor nő a dmg-em, és a másikra meg -1300-at ír? :)
(úgy néztem, h kikapcsoltam a Sharpshooter skillt, az is érdekesen szokott módosítani) -
De ha fölös slotod van akkor lehet kipróbálnám a helyedben az arcane orb, arcane orbitot, vagy a ray of frostos sleet stormot is. -
do2 #48008 közben megint jó lett a frissítésem, nem tudom miért nem megy ez elsőre neki.
Azért ha lesz új frissítés megint sírok egy sort itt:D -
Sunrider924 #48007 1h + shield komboval tolom, a sebesseggel nincs gond. Ha berakom a companiont akkor nincs magic weapon, mert pont azt akarom cserelni valamire ami meg dob a builden.
@ Voyager - nekem se hudehajde a critem, talan 17,5% crit chance, a crit damage is keveske 150%, de egyelore jol muzsikal. -
Droughert #48006 Amúgy nézz szét itt is, hátha segít.
http://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-patch-troubleshooting-pc -
Ezt a buildet lehet kipróbálom este, bár nekem a crit chancem fos, az pedig eléggé musthave :D -
Droughert #48004 Megelőztél -
tessek -
sparkflint? picit több dmg. + ha lassú fegyód van akkor a venomos magic blade nagyon tud osztani -
do2 #48001 Hát felfrissíti a diablot zöld lesz, rányomok a a plyare, kidobja hogy Updating blizzard launcher 0% és azon marad hiába várok sokat.
Bezárom kezdek mindent előről, és megint csak 0% Ez minden patchnél előfordul. A sokadik próbálkozásra meg mindig sikerül.
-
Launcher auto patchel 5 mp alatt nálam.
A hiba az ön készülékében van. -
... es ezt minden patchnel le is irod
nem lehet hogy nalad van a hiba?!
google nem segit? egyaltalan mi a konkret bajod? mert azzal, hogy "orakat szivsz", nehez barmit is kezdeni. -
do2 #47998 Honnan lehet leszedni a legfrissebb patcht ? Hihetetlen hogy minden frissítés után szívok órákat mire végre rendesen felpeccseli magát és frissíti is.
Nagyon kivan a tököm ezekkel a frissítésekkel.
-
Sunrider924 #47997 Annyira el lehet vele lenni, hogy 3as coopba veletlenul oszehuztunk 2 pakkot is champion es rare boss, ott aztan volt minden affix egymas hegyen hatan. A vegen amikor lement szol a Dh hogy ez nehez szules volt, erre a barbar mondja, hogy bazzeg nem is lattad hogy 2 pakk volt? Mondjuk volt horde es illusionist affix is.
A life on hit az erdekes, nekem most a magic weapon van atrakva hogy gyogyitson, a spectral bladen a bleedet raktam. Vakartam is a fejem hogy act1be annyira nem need a magic weapon de mit rakjak akkor helyette? Az egesz build a critre cd csokkentesrol szol mi lenne az ami ehez meg hozzatesz? Teleportos mirrorhoz mas passzivok kellenek nekem most a crit cd csokkentes nagyon bejon. Nem tudom ha pontosan lemasoltam a linkelt buildet, en most igy tolom Meele wiz tank -

True story bro' -
Bigpigrib #47995 de mire odaérnél hozzá elkap a vortex;) -
Bigpigrib #47994 http://www.diablowiki.net/Health_Globe -
mikor átmész egy health globe-on, 2500-zal többet gyógyulsz -
Srácok, az a "Health Globes Grant +2500 Life", az mit is csinál pontosan???
-

"Diablo 3... (it's basicly Diablo 2 with less features...)"
-
:DD
-
Numerous websites are reporting that the open beta test for an upcoming Korean RPG title, Blade & Soul, achieved higher users percentages (20.35% vs. 17.74%) than Diablo III, last weekend in Korean Baangs.
érdekes..
forrás