78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
cleric #48068 Én azt mondom, a casual játékosnak (napi 1-2-3 óra, mint te is, vagy én) eleve hellig tervezték a játékot. Kezdettől fogva meg lett mondva, hogy az infernó nem való mindenkinek. Azt azoknak az őrült fanoknak csinálták, akik éjjel-nappal tolják, mint az 1-2-t. Akik leszarják, ha szívnak vele, mert imádják az univerzumát. Akiknek ez a pozitív visszacsatolás. Érted?
Olyan ez, mintha veszel egy autót, amivel megtanulsz jól menni városban, autóúton, autópályán. De a Hungaroringre (infernó) nem mégy vele, mert belemész a falba vagy letolnak a picsába. A ringre majd a totál fanatikusok mennek.
Benne van így is több 100 óra sokaknak, azt megy a picsogás állandóan, hogy milyen nehéz az infernó. Meg hogy a Blizzard leszarja a balanszot. Nyilván nem lehet mindenkinek a kedvére tenni, de évekig supportolták a Starcaftokat meg a wowot is, valamennyire azért érdekli őket. -
:) -
fakanal #48066 Hat igen, volt szerencsem latni, h mennyire szerencses is vagy:D -
clio1616v #48065 több amulett, kesztyű és egy legendary bow
a 62 63-as rare itemek általában eladhatóak
ilyenből adtam el kettőt eddig RMAH-ban -
Dr DeViLKiNG #48064 Eu support megint a csúcson van úgy érzem.
Írtam ticketet, hogy változtassák meg az országot az accomon. Jött is a válasz, hogy küldjek el minden hülyeséget. Ez meg is történt, csak közben átléptem a 20 euros limitet battle balanceon (ország változtatásnál 20 euro felett elveszik a többi pénzt). Updateltem is ticketem, hogy ha esetleg addigra nem kerülne le a pénz onnan, mire jön a gm, akkor ne változtassák egyelőre. Gm válasz jött is, hogy majd szóljak mikor változtathatják.
Miután a pénz lekerült balanceról írtam is újabb ticketet, amire 6 nap után sem jött semmi, úgyhogy azt lezártam, és írtam egy újat.
Most meg kapom a választ gmtől, hogy küldjem el nekik a személyi meg ilyenek scanjeit megint (és ezzel le is zárta a ticketet).
Legalább végigolvasnák azt a kurva ticketet, és nem csak az első sorát... -
gosumofo #48063 a wow bebizonyította hogy az emberek szeretnek farmolni, pár hét v hónap act1 simán belefér a többségnek
a többiek meg bevásárolnak
aki meg abbahagyja azon nem vesztenek pénzt -
nem lesz ebből vita, totál helyén van, amit írsz -
Lantee #48061 Volt egy nagyon jó cikk a játékok/játékosok kapcsolatáról. Abban leírták, hogy a játék ALAPVETŐ dolga, a folyamatos pozitív visszacsatolás a játékos felé. Az életben folyamatosan ülünk a szopórolleren, és azért ülünk le játszani, hogy kielégítsük a "dícséretek" iránti vágyunkat. Szintlépés, arany, erősebb fegyver, erősebb páncél, több élet, lehívható tüzérség, stb. Jól adagolva ezek teszik igazán érdekessé, értékessé A játéko(ka)t.
Diablo 3 tökéletesen csinálja Inferno-ig, mert folyamatosan jönnek az achievment-ek, újabb, jobb cuccok, szintlépések, gyűlik az arany, stb.
A hiba - SZÁMOMRA (tudom, én vagyok a csicska lúzer) - ott van, hogy ha a játék nemhogy "dícsér", hanem már egyenesen büntet, és 1-2-3 óra játék után úgy állok fel a géptől, hogy rohadjon meg, aki ezt kitalálta, az már számomra nem fun. Folyamatosan fogy az aranyam (köszönhetően az irreális javítási költségnek), a dropok olyan szarok, hogy használni én nem tudom, ha valamit szeretnék fejleszteni a karakteremen, akkor vagy irdatlan mennyiségű goldért (ami ugyebár nincs, mert javítás), vagy KP-ért vegyem meg...hogy miért is? Ja, azért hogy egy kicsit kevesebbet halljak, kevesebb aranyat költsek, és talán valahogy átszenvedjem magam Inf Diabloig.
Ez már nem játék, ez már egy tipikus real life system, amit köszönöm, de majd inkább eBay-en kiélem ezirányú igényemet, és még csak ínhüvely-gyulladást sem kapok. :D
Ha tényleg random generált pályák lennének, kicsit változatosabb környezet, több-hosszabb küldetések, vagy bármi egyéb motiváció, akkor még bőven beletolnék párszáz órát, de így, számomra, 100 óra után ez a játék kifújt. A mai világban inkább előveszek egy MMO-t, mert bár arra is költeni kell (havidíj), de ott tényleg érzem a folyamatos "haladást", és azt a bizonyos pozitív visszacsatolást.
Nem offolok többet, nem is akarok vitát gerjeszetni, mindössze tisztába akartam tenni a képet. Nem a játékot fikázom, mindössze az fáj, hogy nem ezt vártam. Továbblépek, nincs harag, jöhet a kiegészítő, akkor megint beletolok X órát.
Uff -
a végét, 9-es quest elejétől butcherig -
BetonK #48059 Pénzszerzés céljából mit érdemes inf act 1-en farmolni?
-
Nekem még nem.
Act 2-t farmolom és ott azért esett olyan, amit 2.5 -ért adtam el. -
A cuccok szarok maradnak később is. Mármint a randomnak elég szép szórása van. Amúgy folyamatosan AHból kell öltözködnöd vagy mákolnod kell nem keveset..
Act2 run Khulle bácsi 1 raret dobott az is 52es szintű, no comment.. -
BetonK #48056 Az fasza.. -
van olyan ember, aki inf act1-et farmolja, és esett már neki olyan cucc, ami jó valamire? mert én csak ilyen középfos cuccokat kapok, ah-ból kell öltözködnöm... -
mindenből a duplájára. :) -
BetonK #48053 no egészen könnyen letoltam inf act 1-et barbárommal, 350-430 res-ekkel és 8800 dps-sel, most az a kérdés, miből mennyire van szükségem act 2-ben? :) -
clio1616v #48052 te vagy a legjobb diablós :D
egy igazi expert -
Legyozhegyetlen? Akkor elég jò vagyok
-
sata75 #48050 o/
nem ugrik be, nagyon régen olvastam:( -
igen, amikor nem a fórumot bújom, elég nagy könyvmoly vagyok :) -
Van olyan ember aki azt nem ismeri? :D -
Sunrider924 #48047 Ismered a regenyt vagy az emlitett litaniat?(mantranak irtam eloszor de magyar forditasban litaniakent szerepel) -
lol, ez nagy :) -
Semelyik ismerősöm nincs előrébb, publicba meg nem fogok bemenni, túl sok sztorit hallottam róla. De amúgy sem nagyon érdemes továbbmennem amíg szarok a drop rate-ek és veszteséges haladnom ott, majd ha javítják és feljebb gearelődök hogy ne legyen olyan elit csapat ami egymás után zsinorban 5-ször megöl, amire mondjuk egy ideig esélyem nincs szerintem. Amikor (buffolva) 11k armor-om és 850 allres-em van és úgy szednek szét hogy alig tudok hozzájuk érni, akkor tényleg nem tudom hogy mit mondjak erre az egészre. Majd ha 1000 allresem lesz akkor varázsütésre jó lesz minden? Kipróbáltam egy mantrával, és inkább csak mégjobban meghaltam a kevesebb dodge miatt.
Persze, lehetnének kicsit jobb gearjeim 10-szer annyi pénzért mint amik vannak, de azzal sem lenne semmi garantált.
Act2-n már kb semmi nincs ami meg tudna ölni, de a 3-on néha kapok olyan elit csapatokat hogy csak nézek. -
Sunrider924 #48044 Aztakurva, eppen azon agyaltam, hogy megdobjalak a Frank Herbert fele Dune regenyciklus adrenalin fuggoseg teoriajaval, erre diablofans forumon a Kripp javaslatai topicban az egyik hozzaszolo alairasaban ott van a teljes Bene Gesserit felelem elleni mantra. Szabalyosan kirazott a hideg, ez mar majdnem deja vu. -
Ment a PÜ ;] -
adjálcsak battletaget, vagy mégjobb, vegyél fel! -
Azám :] amíg van "adrenaliboost faktor" a játékban nálam kb addig fog kitartani, mikor elmúlik valszin kuka a game részemről. De egyelőre ez a veszély nem áll fent.
Bár múlt héten temettem egy 50-es monkot laggnak köszönhetően :S
Van helyette 54-es barb jelenleg :] lehet vele mókázni rendesen a sok monk után jó volt kicsit váltani :) -
1Darton1 #48040 Valakitől kérsz Ghom utáni mentést, és meg is oldódott az ügy. -
Sunrider924 #48039 Meg nem lattad general chaten azt a fajta szoveget, hogy looking for kind player for actx waypoint? -
Hm, tényleg csak 3-4-ről van szó. Aminek a nagy részét egyelőre cseszhetem a legyőzhetetlen Ghom miatt :S -
BladeW #48037 A HC is addig volt érdekes (legalábbis a twitch.tv-s streameket illetően), amig meg nem lett az inferno diablo kill. Hosszútávon szerintem a HC szórakoztatóbb, viszont az egyik ismerősöm D2-t csak HC-ban játszotta, D3-ban, meg úgy van vele, hogy minek, ha nincs RMAH? -
pontosan, játékélmény
ha már a lootra nem várok játék közben (arról már lemondtam), legalább magára a játékra odafigyelek
scn mivan? bal gombon lighting ball -> bal gomb folyamatosan nyomvatartva, ezzel futok előre -> ha mobot látok, rátenyerelek a shiftre, szétb*szok mindent magam előtt -> mobok eltüntek, shiftről leszállok, szaladok tovább
nem túl izgalmas..
hcn más a helyzet, perpill hellen járok, de minden másodpercben át kell gondolnom, hogy mit csináljak - én ezt élvezem
a mini szívrohamokat meg (amikor piros a képernyő) egyenesen imádom, adrenalinpumpa :) -
1Darton1 #48035 Act2-ről szó sem volt. Act3-4 lesz fixelve az 1.0.3b-ben, ami remélhetőleg még a héten kijön. -
1Darton1 #48034 Az nem a játék hibája, hogy meguntad. Megváltoztál, vagy a monotonitástűrésed már nem a régi.
Ha egyszer túl nehéz, egyszer meg túl könnyű, mindeközben semmit nem teszel, hogy változzon a helyzet, akkor bizony veled van a baj.
-
Sunrider924 #48033 A hc az meg inkabb retegjatek, meg jobban leszukiti a jatekosok szamat. Ide olyan valami kellene ami minnel tobb jatekosnak bejon. Egyebkent mitol olyan szorakoztato neked a hardcore demon hunter? Vagy egyszeruen csak a jatekelmeny az, ami megint megvan 1tol 60ig, es ami eltunik a jatekbol infernon? -
ezen én is agyaltam sokat, aztán rájöttem: a HC szórakoztató folyamatosan -
Ebben az új patchben az act2-től való drop rate-ek javítása benne van már? Nem látok rá utalást a patch notesban... -
Sunrider924 #48030 Van egy olyan oldala a dolognak, hogy mitol erezne magat motivalva? Ha azt csinalja amit te irtal, hogy 1,5 milla goldonkent vesz egy upgradet Ahbol lehet mukodne neki is, de szaraznak talalna. Definialni azt hogy kinek mi szorakoztato az nem egyszeru, es a d3 eseteben ugy fest a blizzardnak is beletort a bicskaja. Az edeskeves hogy van egy jatekos kemenymag, az soha nem volt eleg egy jatek uzemeltetesi koltsegeit se megteriteni, nemhogy nyeresegesse tenni. -
Azért munka, mert nehéznek véled a hell gearedben és nem hogy ügyetlen vagy, de geared sincs hozzá, vagy mert divatfika?